• Misānes civilvīrs cer atgūt meitu; tiek apgalvots, ka vardarbīga esot bijusi pati Kristīne

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. februāris, 2020
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Kristīnes Misānes civilvīrs Johans Groblers publiskojis savu versiju par Kristīnes bēgšanu no Dienvidāfrikas, nelikumīgi aizvedot līdzi meitiņu. Emocionāli veidotā video vēstījumā viņš noliedz, ka bijis vardarbīgs, un pauž cerību, ka Misāni izdos un notiesās Dienvidāfrikā.

    LTV iepriekš ar Grobleru sazinājās vairākkārt un aicināja atbildēt uz konkrētiem jautājumiem par vardarbību ģimenē un to, kāpēc viņš ilgāk nekā gadu ne reizi nav izmantojis iespēju tikties ar meitu. No telefonintervijas viņš atteicās un arī rakstiski neatbildēja, kā bija solījis.

    «Absolūti nekādas vardarbības nebija nekad pret Kristīni vai pret jebkuru no diviem mazajiem bērniem. Patiesībā viņi baudīja greznu dzīvi komfortā un ar stilu,» stāsta Groblers.

    Vardarbīga esot bijusi pati Kristīne.

    To stāsta Groblera iepriekšējās laulībās dzimušie trīs vecākie bērni. Misāne esot emocionāli traumējusi gan viņus, gan tēvu.

    «Viņa bieži aizskaroši un aizvainojoši izturējās pret manu tēvu un pazemoja viņu līdz tādai pakāpei, ka pat klātesošie cilvēki pauda nosodījumu. Mans tēvs ir ļoti īpašs cilvēks, kurš darīs savu bērnu labā visu,» atklāja viens no Groblera bērniem.

    Kristīnes Misānes civilvīrs, Dienvidāfrikas pilsonis Johans Groblers redzams emocionālā videovēstījumā, kur viņš sauc pēc taisnības un stāsta, cik ļoti skumst un ilgojas pēc savas mazās meitiņas.

    Taču video nav ne vārda par to, ka Groblera vardarbība savulaik tika fiksēta Dienvidāfrikas tiesā, kura Misānei bija noteikusi aizsardzību, un arī par to, ka Groblera vardarbību par pierādītu atzinusi Latvijas tiesa, kur tādēļ viņa prasība atdot meitu tika noraidīta.

    1 komentārs

    Einars Dubrovskis
    Tas Groblers ir idiots. Vardarbīgi izturējās pret svu sievu un vainos sievu vardarbībā, un vēl sastātasaviem bērniem ka viņa bijusi vardarbīga, kaut arī viņš pats bijis vardarbīgs. Nomelno vēl savu sievu. Tādu cilvēku vajag notiesāt uz nāvi. Viņam nekādu tiesību nav uz tiem bērniem. Kā viņam nav kauna šitā runāt? Tas ka viņs ir bijis tas kurš bijis vardarbīgs, ir sen jau pierādīts. Tā ka lai aizver savu nesmuko muti un nelūdz savus bērnus atpakaļ. Samācījis arī visādas muļķības saviem bērniem, ka viņa sieva bijusi vardarbīga. Lai viņu izdod DĀR un Kristīni lai laiž vaļā, jo viņa ir nevainīga.

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē