• Liepājā atceļ iepriekš paredzētos valsts svētku pasākumus

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    29. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: liepaja.lv
    Ņemot vērā epidemioloģiskās drošības riskus, valsts svētkus šogad Liepājā atzīmēs bez Lāčplēša dienas lāpu gājiena un piemiņas brīža Ziemeļu kapos. Atcelta arī 18. novembra koncertprogramma Jāņa Čakstes laukumā un svētku uguņošana Liepājas tirdzniecības kanālmalā.

    Reaģējot uz strauji pieaugušo Covid-19 saslimušo gadījumu skaitu, Liepājas Kultūras pārvalde ir radusi risinājumu, kā nozīmīgos valsts svētkus svinēt drošā un atbilstošā koncepcijā. Atzīmējot valsts svētkus, nedēļas garumā no 11. līdz 18. novembrim Liepāja tiks īpaši izgreznota- Rožu laukums, Jāņa Čakstes Laukums un Lāčplēša dārzs būs saposts sarkanbaltsarkanā krāsā, lai vakara pastaigu laikā radītu patriotisku noskaņojumu liepājniekiem un pilsētas viesiem.

    Šajā svētku laikā liepājnieki un pilsētas uzņēmumi tiek aicināti katru vakaru no plkst. 17.00 līdz 23.00 savos logos iedegt simbolisku gaismu – tā var būt gaiša, Latvijas karoga krāsās vai varbūt – Liepājas – sarkanā un zaļā krāsa, vai kādā citā veidā svinīgi izgreznot savus logus, par godu Latvijai!

    Covid-19 ir ieviesis lielas korekcijas plānotajā valsts svētku programmā, bet mēs katrs varam piedalīties pilsētas svētku noskaņas radīšanā, simboliski pieminot Latvijai vissvarīgākos notikumus.

    Līdztekus valsts svētkiem, iepriekšplānotā 18. novembra «Goda un Gada liepājnieks 2019» ceremonija nenotiks klātienē. Goda un Gada liepājnieki tiks sveikti individuāli, ievērojot epidemioloģisko drošību.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē