• Lai sekss būtu pirmklasīgs! Noskaidro savas horoskopa zīmes gultas partneri

    Sekss
    Kaija Zemberga
    20. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Lucky Business / Shutterstock
    Aizraujošs mīlas romāns mūža garumā un saskaņa gultā – par to mīlnieki sapņo jau pirmajā randiņā. Ne vienmēr gan Kāmasutra guļamistabā palīdz nolīdzināt konfliktus un ne vienmēr aizraujošas sarunas kompensē vēsumu intīmajās attiecībās. Uzzini, ar kuru horoskopa zīmi tev ir vislabākā saskaņa seksā!

    Auns

    •  +Auns Sieviete vēlas dominēt seksā, taču vīrietis ilgi nesamierināsies ar otrā plāna lomu. Pienāk brīdis, kad abi vēlas viens otru pārspēt ne tikai guļamistabā, un vētrainās kaislības seksā aizēno sadzīviski strīdi. Sākumā daudzsološajam romānam zvaigznes sola bēdīgu finālu.
    • +Vērsis Auns ātri iekarst, impulsīvi vēlas nodarboties ar seksu mašīnā, mežā, darbavietā, bet Vērša atturīgums, dziņu kontrolēšana viņu tracina. Attiecības var glābt tikai tad, ja Auns partnerim pavērs jaunus erotiskos apvāršņus un nešļūks pa kreisi.  
    • +Dvīņi Satriecošs pāris. Abi ir aktīvi, atbrīvoti, intīmajā dzīvē gatavi iekarot arvien jaunas teritorijas. Ne tikai fiziskā, arī partneru garīgā enerģija tiecas meklēt arvien jaunas realizācijas iespējas. Veiksmīga laulība.
    • +Vēzis Attiecību sākumā abi izjūt spēcīgu seksuālo vilkmi, bet, kad kaisles dzirksts izplēn, pāri paliek – čiks. Ja Aunam nav, ar ko kompensēt atvēsušās attiecības, viņš sāk kašķēties par sīkumiem. Temperamentu nesaderība noved pie disharmonijas arī gultā.
    • +Lauva Kareivīgais Auns Lauvā atradis līdzvērtīgu partneri. Guļamistaba vibrē kaisles enerģijā, taču sekss ir pliekans, bez pipariņa. Tas gan netraucē piedzīvot neaizmirstamas izjūtas. Aunam jāpaslavē partneris par varēšanu guļamistabā, savukārt Lauvai jāatsakās no nodoma otru pusi pabāzt zem tupeles. Zvaigznes sola stabilas attiecības.      
    • +Jaunava Auna spēks, drosme, ekstraordinārās idejas satriec atturīgās un kautrīgās Jaunavas iztēli par intīmo dzīvi. Kādu laiku abi var baudīt apmierinājumu guļamistabā, taču laimīgas laulības iespējamība ir 50/50.  
    • +Svari Sākumā abi izjūt saldmi attiecībās, taču Auns dzīvē skrien uz priekšu pārāk lieliem soļiem, bet romantiskie, maigie Svari netiek līdzi un viļas. Aunam vajadzētu būt nedaudz smalkākam arī mīlas mākslā. Intīmā dzīve var būt veiksmīga, bet laulība – nē.
    • +Skorpions Seksuālās rotaļas var gan stabilizēt attiecības, gan atnest vilšanos. Abi gultā ir vienlīdz aktīvi, apveltīti ar milzīgu seksuālo enerģiju. Auns ir novators, bet Skorpions entuziasma pilns izmēģināt jaunas pozas. Saskanīgai kopdzīvei abi ir pārlieku neatkarīgi, godkārīgi. Ieilguši strīdi var noslāpēt kaisli. Laulība – nedroša.
    • +Strēlnieks Karstasinīgo raksturu dēļ konflikts var uzšvirkstēt uz līdzenas vietas, arī seksuālā sfērā. Auna optimisms mazina Strēlnieka melanholiju, pamudina viņu uz intīmām rotaļām. Saprašanās guļamistabā ienes patīkamu auru attiecībās kopumā. Ja ir sapratne gultā, arī laulība izdevusies.   
    • +Mežāzis Auns mīl eksperimentēt, bet Mežāzis neizrāda lielu dedzību seksā, ir konservatīvs un pieturas pie vienas pozas. Ja Aunam izdodas viņu atbrīvot no rēķināšanas pat guļamistabā un atmodināt libido, īslaicīgs mīlas sakars var pāraugt noturīgās attiecībās.  
    • +Ūdensvīrs Fiziskās attiecības vētrainas, piesātinātas ar jauniem seksa tehnikas elementiem. Auns ņem virsroku gultas priekos, taču Ūdensvīrs nepadodas, nevēlas palikt ēnā. Abus gaida neparasti piedzīvojumi un, ja izdodas atrast kopīgu valodu, arī laimīga laulība. 
    • +Zivis Aunu pārsteidz partnera spēcīgā intuīcija, uzbudina Zivju seksuālās fantāzijas, ko pāris liek lietā. Auna darbīgums un dedzīgums palīdz Zivīm atslābināties un atvērties. Pāri gaida vētrainas tikšanās guļamistabā, taču veiksmīgai kopdzīvei var traucēt atšķirīgie temperamenti.

    Vērsis

    • +Vērsis Nesaderīgs pāris. Sieviete ir pārlieku sentimentāla, bet vīrietis pat intīmos mirkļos domā par naudas pelnīšanu un materiālo labumu uzkrāšanu. Sieviete Vērsis necieš melus un uzmanības trūkumu. Iespējams īslaicīgs mīlas romāns.
    • +Dvīņi Mainīgie, artistiskie Dvīņi ir pretstats uzticīgajam, atturīgajam Vērsim. Dvīņus kaitina partnera lēnā reakcija un primitīvās, garlaicīgās seksa tehnikas, savukārt Vērsi tracina Dvīņu iedzimtā tieksme flirtēt. Nesaderīgs pāris.
    • +Vēzis Vērsi saista Vēža romantiskā, patīkamā daba. Vērša mērķtiecība kompensē partnera lēno ieskrējienu intīmajās attiecībās. Seksā abiem ir vajadzīgas spilgtas emocijas. Ja fiziskā saplūsme rada apmierinājumu, iespējama arī veiksmīga laulība.
    • +Lauva Kaislīgs sekss, kurā Lauva uzdod tempu un toni. Lauva ir dzīvespriecīgs un devīgs, bet Vērsis – tiešs un egoistisks. Lai gan Vērsis gatavs piekāpties, Lauvai var apnikt romāns ar taupīgo, lēnīgo Vērsi. Sapratne seksā neglābs laulības kuģi, kam izveidojusies sūce.
    • +Jaunava Puritāniskā Jaunava seksā dod priekšroku vienkāršībai, nevis spilgtām izjūtām uz automašīnas motora pārsega. Vērsim nav iebildumu pret pārbaudītām pozām, galvenais, lai viņš var bezrūpīgi baudīt seksu un Jaunava nekritizē viņa varējumu. Veiksmīga laulība, ja gultas priekos atradīs kompromisu. 
    • +Svari Harmonisks pāris. Svari intīmajā dzīvē ienes emocionālu siltumu, pieliek daudz pūliņu, lai partneri uzbudinātu, rosinātu viņā erotiskas fantāzijas. Vērsis nav pārāk romantisks, taču labprāt atbild ar to pašu, gatavs uzņemties galveno lomu guļamistabā. Kaislīgs romāns var pāraugt nopietnās attiecībās.
    • +Skorpions Abus vieno veselīga seksuālā apetīte, taču raksturi nesaderīgi. Abi ir valdonīgi un iedomīgi. Nokaitināts Vērsis ietiepjas, bet Skorpions – kļūst rupjš. Kaislīgs mīlas romāns, bet laulība prasa milzīgu pacietību.
    • +Strēlnieks Vērsis cenšas iegrožot neatkarīgo Strēlnieku, atmodinot viņā iekāri un dāvājot neaizmirstamus tuvības mirkļus. Taču Strēlnieks mīlestību meklē ārpus mājas, un tas sarūgtina Vērsi. Viņi viens otram vairāk der seksuālām rotaļām, nevis stabilai laulības dzīvei. 
    • +Mežāzis Abi izjūt spēcīgu seksuālo vilkmi, bet nemeklē seksā oriģinālas pozas, paņēmienus un palīgierīces. Vērsim nepatīk partnera iedzimtā noslēgtība, bet Mežāzi kaitina Vērša vēlme iegūt visu, ko viņš vēlas. Attiecībās pietrūkst romantikas, taču abi spēj maigi mīlēt un ir gatavi stabilai ģimenes dzīvei.
    • +Ūdensvīrs Ūdensvīru mazāk interesē mīlestības fiziskā puse – sekss, viņš priekšroku dod intelektuālām sarunām. Šāds attiecību pavērsiens sadusmo prasīgo, seksa kāro Vērsi. Ūdensvīram gan patīk iepazīt dažādas seksa tehnikas, tās viņu var pat iekvēlināt, taču ārpusē viņu gaida daudz interesantākas aizraušanās. Romānam nav nākotnes.  
    • +Zivis Zivis ir mainīgas, neparedzamas, tāpēc panākumi guļamistabā ir atkarīgi no Vērša pacietības. Iedzīvinot partnera fantāzijas, taktiski iedrošinot, izlēmīgais Vērsis var palīdzēt otrai pusei atvērties kaislei un emocijām. Veiksmīga laulība.

    Dvīņi

    • + Dvīņi Sākumā romāns sniedz daudz patīkamu mirkļu, taču ar laiku attiecības kļūst trauslas. Īslaicīgas, baudpilnas gultas ainas un Kāmasūtras studēšana tās neglābj. Dvīņi flirtē, ir impulsīvi, viņiem ātri kļūst garlaicīgi. Laulības beidzas ar krahu.
    • +Vēzis Šajā savienībā Vēzis jūtas nedroši. Dvīņi spēlē mīlestību, bet Vēzis pret attiecībām izturas nopietni. Vēzim nepieciešamas uzslavas un stiprais plecs, bet Dvīņi var būt nežēlīgi tieši un gaisīgi. Raksturu un temperamentu nesaderība ir iemesls nesaskaņām arī guļamistabā.
    • +Lauva Augstsirdīgais, dāsnais Lauva Dvīņu sabiedrībā kļūst mīksts kā vasks. Dvīņi seksuālās rotaļās demonstrē daudzpusību un izgudrotāja talantu, bet Lauva atbild ar apbrīnu un mīlestību. Viņi kļūst par lieliskiem mīlniekiem. Attiecībās ir daudz prieka un jautrības.
    • +Jaunava Jaunava uzskata Dvīņus par vieglprātīgu, nenobriedušu mīlnieku, kas nevēlas uzņemties atbildību par ģimeni. Dvīņiem šajā savienībā ir garlaicīgi. Abi nav pārāk kaislīgi mīlnieki. Jaunava ir prognozējama seksuālajā uzvedībā, bet Dvīņi dod priekšroku pārmaiņām, neparedzamiem kaisles viļņiem. Zvaigznes nesola stabilas partnerattiecības.
    • +Svari Aizraujošs mīlas romāns un saskaņa gultā. Abi ir mierīgi, maigi, kaislīgi, var kļūt par lieliskiem mīlniekiem, kas gatavi pārdrošiem eksperimentiem. Attiecības neposta greizsirdība. Ja Svari pierunā Dvīņus retāk atvērt maciņu, pārim ir visi nosacījumi ilgstošai laimei.
    • +Skorpions Saderīgi seksā, bet Skorpions ir greizsirdīgs, Dvīņi – nepastāvīgi. Kad Skorpions pievelk grožus stingrāk, Dvīņi sāk protestēt. Pēc īslaicīgām baudpilnām kaislībām attiecībās iestājas ledus laikmets. Bieži vien laulība beidzas ar plīstošiem traukiem.
    • +Strēlnieks Atšķirīgo interešu dēļ nesaderīgs pāris. Abi mīl pārmaiņas, nav raduši izrādīt jūtas, toties nav pārāk prasīgi un greizsirdīgi. Dvīņi kritizē Strēlnieku par vājo sniegumu gultā, bet Strēlnieks šauj mīlas bultas pa labi un pa kreisi. Mīlas romāns, kas iesācies Līgo naktī, Pēteros beidzas.
    • +Mežāzis Ģimeniskajam Mežāzim Dvīņi šķiet pārāk vieglprātīgi un neizlēmīgi. Atšķirīgie temperamenti slāpē iekāres liesmas. Konservatīvo Mežāži mulsina Dvīņu enerģija, atraktivitāte un vieglums seksuālajās attiecībās. Pats Mežāzis visu laiku ir norūpējies – ne tikai par seksuālo veselību, arī darbu, karjeru, naudu.
    • +Ūdensvīrs Attiecībās valda prieks un labsajūta. Guļamistabā iet jautri, abi ir lieliski eksperimentētāji, taču vairāk izstaro dziļu maigumu nekā kaisli. Galvenais pārbaudījums – neparedzamība. Ja arī mīlas romāns beigsies, viņi paliks labi draugi. 
    • +Zivis Šis pāris veiksmīgi ģenerē jaunas seksuālās fantāzijas, taču to piepildīšanai pietrūkst uzņēmības. Zivis ir pārāk emocionālas, bet Dvīņi, izbaudījuši mirkļa burvību, meklē piedzīvojumus ārpus mājas. Tas rada neuzticību un atvēsināšanos. Pāri var saistīt dziļas jūtas, taču abiem vajadzīgi spēcīgāki partneri.

    Vēzis

    • +Vēzis Pārāk līdzīgi, lai veidotos ilgstošas attiecības. Abi ir emocionāli, sentimentāli, mātišķi, cenšas spēlēt vadošo lomu seksā, kas noved pie strīdiem. Vienlaikus izjūt spēcīgu seksuālu vilkmi, bārsta komplimentus, ir maigi. Attiecību sākumā fiziskā tuvība var sniegt labpatiku un baudu, taču, lai saglabātu attiecības, nepieciešama psihoterapeita konsultācija.
    • +Lauva Saderīgs pāris. Lauva līdzsvaro Vēža mainīgo, emocionālo dabu. Lauva meklē vieglumu attiecībās, bet Vēzim nepietiek tikai ar kvalitatīvu seksu, viņš vēlas arī drošību, uzmanību, mīlestību. Lauva ir spējīgs to dot, bet pretī prasa pakļaušanos, apbrīnu un glaimus, īpaši par augsto klasi guļamistabā. Ja izdodas panākt kompromisu, laulība ir kaislīga un veiksmīga.
    • +Jaunava Veiksmīga partnerība. Praktiskā, maigā Jaunava nobruģē ceļu stabilām attiecībām. Vēža dabiskā vēlme justies pasargātam lieliski sasaucas ar Jaunavas aicinājumu rūpēties par izredzēto. Emocionālais Vēzis un atturīgā Jaunava viens otram dāvā siltas jūtas, uzmanību un mīlestību. Sekss ir harmonisks, lai gan kaisles dzirksteles nešvirkst uz visām pusēm. Jo abi ir kautrīgi, noslēgti un samērā garlaicīgi.
    • +Svari Nesaderīgs pāris. Svari nesaprot taupīgo, bailīgo Vēzi, bet Vēzis vēso Svaru sabiedrībā jūtas satraukts un nedrošs. Vēzis dod priekšroku omulīgai, romantiskai divvientulībai mājās, bet ekstravagantie Svari tiecas pēc sabiedrības. Tiklīdz Svari sāk skatīties apkārt, līdz attiecību saraušanai ir viens solis.
    • +Skorpions Saderīgs pāris. Vēzis jūtas pasargāts spēcīgā Skorpiona paspārnē. Seksuālajās attiecībās Vēzis ir ļoti jūtīgs, taču ar prieku bauda Skorpiona kaisles bangas. Saskaņa gultā, Vēža uzticība un vēlme izpatikt partnerim var palīdzēt izvairīties no problēmām citās dzīves jomās. Mīlestība ar laiku kļūst dziļāka, un kaislīgais romāns pāraug noturīgā laulībā.
    • +Strēlnieks Strēlnieks ir savādnieks, cenšas izvairīties no pārāk stipras emocionālās un fiziskās piesaistes, savukārt Vēzis attiecībās meklē patvērumu, ap sevi un mīļoto aužot drošības tīklu. Vēzis dzīvo nākotnei, bet Strēlnieks – šodienai. Kad Strēlniekam kļūst garlaicīgi, viņš sāk skatīties uz citiem brunčiem, par ko Vēzis apvainojas. Attiecību saites pamazām izirst pa diedziņam vien.
    • +Mežāzis Mežāzis nespēj dāvāt Vēzim tik dziļas jūtas, kā viņš gribētu, taču starp abiem ir spēcīga seksuālā saite. Gultā viņi bauda neaizmirstamus mirkļus, taču ikdienā lietišķais Mežāzis ir aizņemts darbā, un partnerim laika neatliek. Vēzis jūtas aizvainots. Mīlas romānu aizēno nesaskaņas, laulība nestabila.  
    • +Ūdensvīrs Vientuļais vilks Ūdensvīrs uzplēš daudz rētu Vēža viegli ievainojamajai patmīlībai. Vēzis ir uzticams, bet Ūdensvīrs gatavs traukties līdzi katrai aicinošajai sirēnai. Vēzi aizvaino partnera vēsā attieksme pret seksu un viņa patiesajām jūtām. Kādu laiku varbūt guļamistabā valda saskaņa, taču viesistabā tā izplēn.
    • +Zivis Harmoniska intīmā dzīve. Abi ir maigi, jutīgi, emocionāli spēj stiprināt otra pašapziņu. Vēzis erotiskajās rotaļās uzņemas iniciatīvu, jo Zivis šai lomai ir pārāk gaisīgas, izsmalcinātas un ekscentriskas. Strīdi parasti pagaist gultā. Saderīgs pāris, kas kopā pavada brīnišķīgas dienas un naktis.

    Lauva

    • +Lauva Gultā, tāpat kā pārējās dzīves jomās, Lauva vispirms domā par sevi. Vai divas Lauvas spēj vārda es vietā pateikt mēs? Kāpēc gan ne, ja jau karalis Lauva parasti par sevi saka – mēs. Romantisks, seksā saderīgs pāris, taču jāļauj arī otrai pusei ik pa laikam paspīdēt prožektoru gaismā.   
    • +Jaunava Lauvai piemīt seksapīls, tā ir impulsīva, viegli uzbudinās, bet Jaunavu par batālijām gultā vairāk interesē finansiālā stabilitāte un sarunas pie kafijas tases. Jaunavai arī ieskrējiens pirms baudas mirkļa ir garāks, un tas var radīt problēmas guļamistabā, un Lauvai drīz vien kļūst garlaicīgi. Vienas nakts romāns iespējams, bet laulībā gaidāms fiasko.
    • +Svari Abi mīl seksu, cenšas piepildīt partnera erotiskās fantāzijas. Lauva ir kaislīgs, bet Svari spēj jūtas skaisti izteikt vārdos, novērtē Lauvas meistarstiķus guļamistabā. Impulsīvais Lauva reizēm ir pārsteigts par Svaru stratēģiju un taktiku, plānojot pāra intīmo dzīvi. Karsts Līgo romāns var pāraugt maiguma pilnā laulībā.
    • +Skorpions Pāra guļamistabā valda liela kaisle. Orgasmu salūts palīdz nolīdzināt konfliktus citos jautājumos. Skorpiona greizsirdība Lauvu aizvaino, viņš nevar samierināties arī ar domu, ka otra puse viņu uzskata par personisko īpašumu. Skorpions nemīl glaimus, no viņa nevar gaidīt cieņas un sajūsmas izpausmes, kas baro Lauvas pašcieņu. Romāns interesants, bet laulības saites trauslas.
    • +Strēlnieks Abi attiecības uzskata par patīkamu piedzīvojumu, mīl brīvību, seko savām seksuālajām dziņām. Lauva stingri tur rokās seifa atslēdziņu, kurā glabājas Strēlnieka kaisle. Strēlnieks iedvesmo Lauvu, savukārt Lauva māca Strēlniekam uzticību – cik nu viņš tāds var būt! Mīlas romāns, kas vainagojas ar debesīs slēgtu laulību.  
    • +Mežāzis Seksā nesaderīgs pāris. Mežāža pragmatisms dzen izmisumā ekspansīvo un optimistisko Lauvu, savukārt Lauvas ekstravagance tracina Mežāzi. Lauva, kas laulības gultā gatava uz mežonīgu seksu, nevar samierināties ar Mežāža izdomas trūkumu un atturību. Toties ārpus guļamistabas Mežāzis sāk komandēt un pieprasīt. Attiecības iespējamas, bet laulība pārsvarā nelaimīga.
    • +Ūdensvīrs Ūdensvīrs jau tā kaislīgajai Lauvai piešķir seksa uguntiņu un fizisko tuvību padara vēl uzbudinošāku. Lauvai partneris šķiet interesants, taču tracina viņa vēlme visu smalki izanalizēt. Ūdensvīra tieksme pēc netradicionālām seksa tehnikām spēlē Lauvam uz nerviem. Abi ir pārāk neatkarīgi, lai veidotos stabilas attiecības.
    • +Zivis Nesaderīgs pāris gan seksā, gan dzīvē. Abi tiecas ņemt, nevis dot. Lauvas ekspansīvais, entuziasma pilnais raksturs ērcina kautrīgās, apdomīgās Zivis, savukārt Lauvu partnerī kaitina pašcieņas trūkums. Lauva necenšas iedziļināties Zivju seksuālās dabas noslēpumos. Konflikti Zivīs rada skumjas, bet Lauvas lepnums neļauj izrādīt līdzjūtību.

    Jaunava

    • +Jaunava Atturīgi seksā, mīlas priekus uzskata vien par kopdzīves piedevu, tāpēc no otras puses netiek gaidīti varoņdarbi gultā. Citās jomās gan pār partnera galvu var velties kritikas un sūdzību vilnis. Bet tāda ir Jaunavas daba! Laulība stabila, ja vien kādam no pāra nekļūst garlaicīgi.
    • +Svari Abiem maz kopīga. Piemīlīgos, maigos, diplomātiskos Svarus aizskar partnera racionālisms un tieksme kritizēt. Savukārt tiklo Jaunavu kaitina periodiskie Svaru sānsoļi. Jaunavu nauda interesē vairāk nekā sekss, bet Svari to uzskata par nepiedodamu grēku.
    • +Skorpions Harmoniska savienība, tikai ne seksā. Jaunava slāpē Skorpiona seksuālo dzirksti, uzskatot, ka nav jābūt perfektiem mīlniekiem, attiecībās pietiek ar draudzību. Skorpions cenšas uzšķilt partnerī kaisles uguntiņu, bet, kad viņam neizdodas apmierināt seksuālo apetīti, enerģiju novirza uz citiem taurenīšiem.
    • +Strēlnieks Nesaderīgs pāris. Strēlnieka vieglprātīgā attieksme pret attiecībām, ģimenes labklājību Jaunavu noved līdz izmisumam, bet Strēlnieku kaitina otras puses puritāniskie uzskati par seksu. Strēlnieks meklēs citu ceļu, kur novirzīt nevaldāmo seksuālo enerģiju. Abi var kopā pavadīt Jāņus, bet ne visu dzīvi. 
    • +Mežāzis Guļamistabā valda garlaicība, bet laulība stabila. Jaunava var izjust iekāri, taču kaisles ugunskuri partnerībā ar Mežāzi nešvirkstēs. Visādi citādi saderīgs pāris – abi ir praktiski, emocionāli ieturēti, taupīgi, akurāti un intelektuāli.
    • +Ūdensvīrs Nesaderīgs pāris. Attiecībās trūkst romantikas. Abi dod priekšroku intelektuālām sarunām, nevis fiziskām aktivitātēm guļamistabā. Praktiskā, piezemētā Jaunava kopdzīvē meklē stabilitāti, ko brīvais ērglis Ūdensvīrs nespēj viņai dot. Ūdensvīram Jaunava šķiet auksta un garlaicīga. Ar laiku jūtas pabalē, un laulību abi pasludina par kļūdu.
    • +Zivis Atturīgā Jaunava nespēj apmierināt Zivju neizsmeļamās erotiskās fantāzijas un izturēt partnera straujās garastāvokļa maiņas. Jaunava attiecībās meklē līdzsvaru starp sadzīvi, mīlestību un fizisko tuvību, taču Zivīm visaptveroša mīlestība un romantika ir galvenais prieka un emociju avots. Laulībā daudz strīdu un maz prieka.

    Svari

    • +Svari Daudz kopīga – abi ir jautri, sabiedriski, maigi, mīl harmoniju un skaistumu. Kad pirmā jūsma pāriet, ne viens, ne otrs nevēlas nolaisties uz zemes un uzņemties atbildību par ģimeni. Arī guļamistabā ar laiku piezogas garlaicība. Stabilai laulībai nepieciešams briedums un praktiska attieksme pret dzīvi.
    • +Skorpions Greizsirdīgais Skorpions pārmet Svariem grozīšanos smalkās aprindās, flirtēšanu un naudas tērēšanu apģērbam un smalkiem vīniem. Skorpionu tracina arī Svaru vienaldzība pret seksu, lai gan, tikuši līdz guļamistabai, abi bauda spēcīgus kaisles uzliesmojumus. Kaut abi ir ļoti atbildīgi pret ģimeni, biežas vētras satracina šķietami mierīgo laulības ostu.  
    • +Strēlnieks Seksā saderīgs pāris, taču laulībā stabilo pamatu zem kājām izsit Strēlnieka vēlme pēc brīvības. Viņš nesteidzas otru pusi vest pie altāra, taču Svariem ir svarīgs ģimenes pavards un zīmogs pasē. Ja abi spēj vienoties par kopdzīves noteikumiem, gaidāma laimīga, piedzīvojumiem bagāta ģimenes dzīve. Svaru iedzimtā flirtēšana Strēlnieku nesatrauc.  
    • +Mežāzis Mīlas sakaram īss mūžs. Svari Mežāzī uzjundī spēcīgu iekāri, savukārt Svari Mežāzi ciena par prasmi nopelnīt ģimenei iztiku. Tomēr raksturā abi ir nesaderīgi. Svaru slinkums, apgrozīšanās augstākajā sabiedrībā kaitina strādīgo Mežāzi, bet Svarus sanikno Mežāža apdomība, praktiskums un naudas krāšana.
    • +Ūdensvīrs Abiem ir daudz draugu un kopīgu interešu. Viņi mīl greznību, mākslu, mīl apgrozīties pasākumos, ko apmeklē sabiedrības krējums. Abi ir kaislīgi mīlnieki, apmierina partnera slēptākās vēlmes. Svari mīl erotiskas rotaļas, un Ūdensvīrs labprāt tajās iesaistās. Laimīga laulība.
    • +Zivis Sarežģīta partnerība. Abi mīl greznu dzīvi, bet nav gatavi smagi strādāt. Svariem patīk Zivju maigums, jūtīgums, pazemība, bet traucē neizlēmība. Zivīm ir vajadzīgs spēcīgs, valdonīgs partneris, pleca sajūta, ko maigie, diplomātiskie Svari nespēj nodrošināt. Pēc iepazīšanās pāris baudīs laimes pilnus mirkļus divvientulībā, bet attiecības izpostīs pārmetumi.  

    Skorpions

    • +Skorpions Pāris spējīgs uzšķilt kaisles dzirkstis pat zem ūdens. Abi ir mērķtiecīgi, greizsirdīgi, viens otru uzskata par savu privātīpašumu. Strīdos šķīvji plīst pret grīdu, vāze atsitas pret kamīna dzegu. Spēcīgā aizraušanās un mīlas romāns beidzas ārpus guļamistabas sienām.
    • +Strēlnieks Skorpions vēlas vīt omulīgu ģimenes ligzdiņu, bet Strēlnieks meklē kairinājumus ārpus mājas. Neatkarīgais Strēlnieks nespēj apmierināt Skorpiona vēlmi būt uzticīgam, līdz nāve viņus šķirs. Pat Strēlnieka izcilā humora izjūta nespēj uzbūvēt tiltu pār atšķirīgo raksturu bezdibeni. Abus var saistīt tikai īslaicīgas seksuālas attiecības.
    • +Mežāzis Saderīgs pāris seksā un dzīvē. Abi ir ļoti godkārīgi, apveltīti ar milzīgu gribu. Mežāzis novērtē drošību, ko dod Skorpions. Noslēgto, apdomīgo Mežāzi netraucē Skorpiona emocionalitāte un sentimentalitāte seksā. Skorpions liek lietā iztēli, bet Mežāzis metodiski piepilda partnera kaislīgās vēlmes.
    • +Ūdensvīrs Nesaderīgs pāris. Ūdensvīru vilina draugi un sabiedriskā dzīve, bet Skorpions vēlas baudīt ģimenes laimi mājās. Skorpions necieš partnera straujās garastāvokļa maiņas un gaisa pilis, ko viņš laiku pa laikam būvē. Nesaderīgi arī seksā – Ūdensvīrs ir diezgan vienaldzīgs pret seksu, bet Skorpionu kaislē nav pārspējusi neviena cita zīme.
    • +Zivis Apburošs pāris. Skorpiona spēks iedrošina neizlēmīgās, vājās Zivis būt uzņēmīgākām. Skorpiona privātnieciskās tieksmes, vēlmi uzņemties atbildību un valdīt Zivis iztulko kā mīlestības apliecinājumu. Seksā abi ātri iedegas un kaislīgi bauda Zivju iztēlē radītos erotisko ainu augļus. Jo ātrāk abi dosies pie altāra, jo labāk.

    Strēlnieks

    • +Strēlnieks Vētraina, nemierīga savienība. Abi mūžīgi kaut ko perina, ir neatkarīgi un agrāk vai vēlāk attālināsies. Viņi ir kā divi kuģi, kas satiekas naktī, bet vienā ostā nespēj pietauvoties.
    • + Mežāzis Mežāža augstās prasības un taupība izraisa pretestību partnerī, savukārt Mežāzi kaitina Strēlnieka spēlmaņa daba, vieglā attieksme pret dzīvi, vēlme dabūt visu, ko var nopirkt par naudu. Domstarpības rodas ne tikai par finansēm, bet arī par seksu – Mežāzim patīk intīmas rotaļas ierastā vidē, bet Strēlnieks ir gatavs baudīt to jebkuros apstākļos.
    • + Ūdensvīrs Veiksmīga savienība. Abi ir avantūristi un piedzīvojumu meklētāji, ko gaida pikanti pārsteigumi gultā. Seksā cenšas izmēģināt visu pozu spektru, lai kur arī kaisles dzirkstelīte iedegtos – guļamistabā, mežā, ceļojumā. Neslimo ar greizsirdību un necenšas uztiept savas prasības. Iestūrējot laulības ostā, jūtas kļūs arvien dziļākas.
    • + Zivis Neiespējama savienība. Zivju kautrība kā vīruss ar biklumu inficē Strēlnieku, un viņa enerģija un optimisms pamazām slīgst depresijas purvā. Pāris piedzīvo īslaicīgus, brīnišķīgus kaisles mirkļus, bet Zivju lēnā un gurdenā degsme garlaiko Strēlnieku. Attiecībām nav nākotnes.

    Mežāzis

    •  + Mežāzis Romantiskās attiecības, iekāre drīz vien pārvēršas rutīnā. Ne viens, ne otrs nav gatavs paplašināt baudas apvāršņus, pamainīt pozas, tāpēc guļamistabā valda apnicība un garlaicība. No otras puses – abi ir strādīgi, atbildīgi, taupīgi. Laimīgām laulības saitēm viņiem ar to pietiek.
    • +Ūdensvīrs Var būt labi draugi, bet mīlas romāns beidzas ar fiasko. Ūdensvīrs intīmajā dzīvē ir gatavs likt lietā savu izgudrotāja talantu, Mežāzis izmanto pārbaudītas pozas. Pāris vilšanos piedzīvo ne tikai guļamistabā, kad praktiskais, konservatīvais Mežāzis brīvību mīlošajam Ūdensvīram vēlas uzlikt iemauktus un sākt viņu regulēt.  
    • +Zivis Atšķirīgas zīmes, kas spēj dāvāt viena otrai emocionālu piepildījumu. Zivis seksā vēlas īstenot erotiskās fantāzijas, taču Mežāzis pretojas, vēlas būt valdnieks guļamistabā. Zivis piekāpjas, jo kopā ar Mežāzi jūtas pasargātas. Mežāzis ir laimīgs kopdzīvē ar patiesajām, atklātajām Zivīm, kas gatavas pazemīgi kalpot līdz mūža galam. Zvaigznes sola stabilas attiecības.

    Ūdensvīrs

    • + Ūdensvīrs Harmoniska savienība. Abi ir nepārspējami izgudrotāji guļamistabā, stimulē viens otru pilnībā atdoties un sasniegt augstāko baudu. Viņiem ir daudz kopīgu interešu, taču trūkst garīgas tuvības. Noturīgas laulības saites. 
    • +Zivis Attiecības, kas līdzinās ziepju operai, – kaislīgs romāns, seksuālā vilkme drīz vien pāraug vārdu kaujā, kurā viens otru spējīgi aizvainot līdz sirds dziļumiem. Zivis pieprasa pastāvīgus mīlas apliecinājumus, bet Ūdensvīrs jūtas kā gūsteknis Zivju ciešajos apskāvienos. Romāns, kas sācies ar neremdināmu iekāri un cerībām, ar laiku iestieg problēmu jūrā.

    Zivis

    • + Zivis Seksā saderīgs pāris – izjūt otra seksuālās vēlmes, piepilda erotiskās fantāzijas. Ja fiziskā labsajūta un saskaņa spētu atrisināt sadzīviskās problēmas, tas būtu saderīgākais pāris Zodiaka aplī. Zivīm ir vajadzīgs spēcīgs partneris, kas var izturēt šīs zīmes emocionālo pieķeršanos. Emocijām bagāts mīlas romāns, kas beidzas ar sānsoļiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē