• Lāču tortes – svētkiem un skaistajiem mirkļiem. Pa īstam. Un no sirds.

    Receptes
    3. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Torte – tie ir svētki. Nav iedomājamas svinības, dzimšanas dienas un pasākumi bez tortes. Lai nu kā, bet tortei ir jābūt! Jo torte – tas nozīmē, ka šis ir īpašs brīdis un tieši torte vēsta par tā nozīmīgumu. Tas ir brīdis, kuru cilvēki vēlas paturēt atmiņā, tādēļ arī tortei ir jābūt īpašai, tai jābūt tādai, kura garšos visiem viesiem. Tādai, kuru izvēloties, labi zini, ka tā būs īstā.

    Un tai jābūt ar neaizmirstamu garšu – tādu, kura vienmēr atgādinās par kādu notikumu vai sajūtu, atmiņām un mirkļiem, kurus gribas paturēt. Paturēt pavisam un izjust ikreiz, kad vien vēlamies atsaukt atmiņā laimes un prieka sajūtu, lai tālākās ikdienas gaitas turpinātu šajā gaisotnē, lai būtu vēlēšanās un iespēja šādus mirkļus novērtēt un radīt vēl.

    Tieši tādēļ svētkiem izvēlētās tortes garšai jābūt īpašai – svētku garšai, kas atsauks atmiņā pasākuma gaišo noskaņu un siltās sajūtas. Un atcerieties, ka svētki var būt arī ikreiz, kad vien izlemsiet, ka ir īstais brīdis svinēt dzīvi un baudīt svētku garšu…   

    Un nav šaubu, ka tortes kvalitātei jābūt izcilai un sastāvdaļām īstām! Tādēļ tieši “Lāču” tortes būs vislabākā izvēle svētku galdam. Vai tā būtu visvisvis…iemīļotākā valriekstu torte vai Valriekstu šokolādes torte ar ķiršiem vai jebkura cita “ Lāču” torte – Jūsu lēmums būs pareizs.

    „Lāči” zina, ka īsti kārumnieki zina īsto kārumu garšu, tādēļ izmanto rūpīgi atlasītas un augstvērtīgas izejvielas. No paša labākā, kas ir pieejams. „Lāču” konditoru gatavotajām tortēm krēmi tiek darināti svaigi turpat konditorejā. “Lāču” tortes prasa augstu meistarību, pacietību un laiku. Ar lielu iedvesmu meistari rada katru gardumu – gluži kā mākslinieki, kuri rada šedevrus pašu rokām, neizmantojot rūpnieciskās iekārtas. Var droši teikt, ka ikviens “Lāčos” tapušais gardums ir meistaru roku oriģināldarbs, un ceptuvē svaigi darināti top gan krēmi, gan arī trausli veidotie dekori un  biskvītiem izmanto īstas olas.

    Jo “Lāču” tortes top meistaru rokās un to receptes rada, izgaršo un cep īsti kārumnieki.

    Un tikai roku darbs spēj radīt sajūtu, ka torte cepta ar mīlestību…Tieši mīlestība jau ir tā, kas ir visu svētku pamatā, jo mīlestība  ir tā, ko mēs patiesībā svinam svētkos. Un torte ir kā simbols svētkiem. Simbols mūsu mīlestībai, mūsu siltajām jūtām pret mīļajiem, pret draugiem un tuviniekiem.

    Novēlam, lai svētku sajūta vienmēr silda, atsaucot atmiņā skaistos un gardos mirkļus! Un atcerieties, ka svētki var būt arī ikreiz, kad vien izlemsiet, ka ir īstais brīdis svinēt dzīvi un baudīt svētku garšu…  Novēlam būt patiesiem un dabiskiem savās emocijās un atļauties saskatīt svētku brīžus arī ikdienā, kurus vērts patiesi un no sirds svinēt!           

    Visvisvis…iemīļotākā „Lāču” torte ir „Valriekstu torte”

    Gatavota no olu biskvīta, ar valriekstiem un īstu medu, pildīta ar īstu saldkrējuma sviestu un vārītā iebiezinātā piena krēmu. Tortes virsma bagātīgi pārlieta ar tumīgu lazdu riekstu glazūru un tās dekori ir pašu rokām gatavoti „Lāču”ceptuvē. Torte sānos ir krāšņi dekorēta ar veseliem valriekstiem.” Valriekstu tortes” tapšana ir sarežģīts un darbietilpīgs tapšanas process, tomēr rezultāts ir ieguldītā darba vērts.

    Savukārt “Valriekstu tortei  ar ķiršiem” ir brīnumgarda  augstvērtīgās beļģu šokolādes glazūra  un sulīgo ķiršu pildījums. Neatvairāmā garšu kombinācija ir domāta īstiem izsmalcinātu saldumu mīļotājiem – torte ar augstas kvalitātes izejvielām un rokām darinātiem dekoriem.

    Mmm… nu kurš gan spētu atteikties no tik kārdinoša kūkas gabaliņa!?!

    Lai labi garšo!

    www.laci.lv

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē