• Labākie uztura bagātinātāji

    Skaistumkopšana
    28. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock.com
    Izlozes kārtībā 50 lasītājas, kuras abonējušas žurnālu IEVA, saņēma kosmētikas produktus testēšanai un tagad savā vērtējumā dalīsies arī ar tevi. Šajā un 3. novembra IEVAS numurā iepazīsties ar aktuālākajiem kosmētikas līdzekļiem!

    IEVAS Gada balva kosmētikā 2021 palīdzēs labāk orientēties daudzveidīgajā kosmētikas produktu klāstā veikalu plauktos un e-veikalu plašajā piedāvājumā, lai tu izvēlētos pārbaudītus, tieši tev piemērotus efektīvus un kvalitatīvus kosmētikas līdzekļus.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan žurnālu redaktoru atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    Redaktoru favorīti

    IEVAS Gada balvas kosmētikā produktus personīgi izmēģināja un savus favorītus iesaka arī izdevniecības Žurnāls SANTA trīs redaktores.

    ANIJA PELŪDE, žurnāla IEVAS Veselība galvenā redaktore:

    «Atzīstos, ka savā ikdienas jozienā pārdomātam uzturam nepievēršu tik daudz uzmanības, cik pieklātos, – zinu savus grēciņus… Tāpēc uz uztura bagātinātājiem raugos kā uz palīdzīgu roku. Tikai ir jābūt skaidri zināmai produkta izcelsmei un mērķim, ko ar to gribas sasniegt. Pie Japānā ražotā OMX Dr. Ohhira Collagen dzeramā kolagēna nonācu tāpēc, ka to ieteica gan ādas ārste, gan locītavu speciālists un tam ir lielisks sastāvs. Protams, mēneša laikā izdzerot desmit 20 ml flakoniņus, uzreiz par piecpadsmit gadiem jaunāka nekļūšu, tomēr – un tas gan ir fakts! – mati un nagi sākuši augt straujāk, un ceļu locītavas, kāpjot pa kāpnēm, vairs nejūtu.»

    DANA SINKEVIČA, žurnāla IEVA galvenā redaktore:

    «Nopriecājos, ka beidzot man ir legāls iemesls apēst kādu konču, jo NEW NORDIC Hair Volume Gummies tiešām garšo pēc viegli skābenas ābolu želejkonfektes. Pastilu sastāvā esošie ābolu, prosas graudu un tīruma kosas ekstrakti, kā arī cinks un biotīns sola matus padarīt veselīgākus un kuplākus. Nu ko – es par saviem tiešām sūdzēties nevaru, turklāt izbaudīju, ka vitamīnus var uzņemt šādā garšīgā veidā.»

    SANDIJA ŠĒNBERGA, žurnāla Pērle galvenā redaktore:

    «Perfectil Platinum kolagēnu matiem lietoju ar prieku un patiku. Ērts iepakojums (var paņemt līdzi somiņā), patīkama garša (esmu lietojusi arī kolagēnus, kuriem garša nav tā labākā).»

    UZTURA BAGĀTINĀTĀJI NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē