• Labākā dekoratīvā kosmētika: Lūpām un mutes kopšanai

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    9. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    essence this is me. lūpu krāsa

     

    Produkti no «this is me.» kolekcijas piedāvā saskaņotus nagulaku un lūpukrāsu toņus. Pateicoties izvēlei no lieliskiem nude toņiem, neatkarīgi no situācijas katra tipa ādas īpašniece atradīs sev piemērotu ideālo skaistuma pāri. Lūpukrāsa ir pusmatēta, noturīga, pigmentēta, ar vieglu, lūpām patīkamu tekstūru. Nopērkama veikalos Drogas un Rimi. Cena 2,59 euro (3,5 g).

    Lasītāju vērtējums: Ļoti patika lūpukrāsas maigais, neitrālais tonis. Produkts nesausina lūpas, tam ir patīkama konsistence.

    L’Oréal Paris Rouge Signature lūpu krāsa

     

    Šķidrā lūpu krāsa-tinte ar precīzu aplikatoru. Piešķir lūpām ilgnoturīgu matētu rezultātu. Bagātināta ar piesātinātiem pigmentiem, lūpu krāsa acumirklī nodrošina ūdensnoturīgu un izteiksmīgu toni. Formulas sastāvā ir matējošie polimēri, kas rada maigu matētu efektu un sniedz komfortablu sajūtu lūpām. Cena 12,69 euro (7 ml).

    Lasītāju vērtējums: Lūpukrāsa ļoti patika. Ērta otiņa, lai produktu veiksmīgi uzklātu uz lūpām. Tonis ir košs, lieliski piestāv, dodoties uz svinīgākiem pasākumiem,
    taču, arī lietojot ikdienā, komplimenti garantēti.

    Catrice Generation Plump&Shine lūpu spīdums

    Ļoti spīdīgs lūpu spīdums ar vidēju sedzamības pakāpi un krēmīgu tekstūru. Produkta sastāvā esošais perlamutra spīdums vizuāli palielina lūpas. Pieejams astoņos toņos ar un bez perlamutra efekta. Īpaši noturīgs, nav lipīgs. Nopērkama veikalos Drogas un Rimi. Cena 4,19 euro (4,3 ml).

    Lasītāju vērtējums: Viegli klājas, nav pārlieku ķepīgs. Patīkamas konsistences produkts, kas veido skaistu spīdumu. Lieliski piemērots ikdienas lietošanai.

    Himalaya Sparkly White baltinošā zobu pasta

     

    Baltinošās zobu pastas uzlabotā formula satur dabiskos enzīmus, kas atrodami papaijā un ananāsos. Enzīmu tehnoloģija maigi attīra zobus no aplikuma divās nedēļās, padarot tos baltākus. Misvaks un citas dabiskas sastāvdaļas ar savelkošām īpašībām aizsargā un palīdz uzturēt veselas smaganas un zobu emalju. Piparmētrai piemīt antibakteriālas īpašības, tā dabiski atsvaidzina elpu. Zobu pasta nodrošina baltākus zobus divās nedēļās, spēcīgu iedarbību pret aplikuma veidošanos uz zobu emaljas, ilgstoši svaigu elpu, dabisku zobu baltināšanu bez ķīmiskiem balinātājiem. Cena 3,62 euro (75 ml).

     

    Lasītāju vērtējums: Cītīgi lietoju zobu pastu divas nedēļas divas reizes dienā. Efekts patiešām bija! Zobi kļuvuši nedaudz baltāki, taču visvairāk patika, ka smaganas ir kļuvušas veselākas, jo iepriekš man sagādāja problēmas to asiņošana. Iepriecina, ka sastāvā ir tikai dabiskas sastāvdaļas, pasta labi puto, tai ir patīkama piparmētru garša. Noteikti iegādāšos vēl!

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē