• Labākā dekoratīvā kosmētika

    Skaistumkopšana
    22. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Izlozes kārtībā 50 lasītājas, kuras abonējušas žurnālu IEVA, saņēma kosmētikas produktus testēšanai un tagad savā vērtējumā dalīsies arī ar tevi. Šajā un 3. novembra IEVAS numurā iepazīsties ar aktuālākajiem kosmētikas līdzekļiem!

    IEVAS Gada balva kosmētikā 2021 palīdzēs labāk orientēties daudzveidīgajā kosmētikas produktu klāstā veikalu plauktos un e-veikalu plašajā piedāvājumā, lai tu izvēlētos pārbaudītus, tieši tev piemērotus efektīvus un kvalitatīvus kosmētikas līdzekļus.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan žurnālu redaktoru atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    Redaktoru favorīti

    ANIJA PELŪDE, žurnāla IEVAS Veselība galvenā redaktore:

    «Pirms vairāk nekā 20 gadiem, kad Einars Semanis bija Latvijas vēstnieks Ķīnā, viņa kundze Tatjana Semane man deva padomu: ja iepriekšējās dienās bijis daudz darba un nu sejas āda izskatās pelēcīgi nogurusi, situāciju glābj koši balta blūze. Tagad zinu, ka to pašu dara arī lielisks tonālais krēms. Man tas ir Catrice Cosmetics All Matt Plus Shine Control Make Up. Nomaskē visu iepriekšējo dzīvi! Esmu ar to ļoti apmierināta. Pēc uzklāšanas pielāgojas sejas tonim, nepadara ādu taukaini spīdīgu un neizceļ poras, kā man ir gadījies ar citiem tonālajiem krēmiem. Salīdzinoši ilgnoturīgs – turas visas astoņas stundas un pat vairāk.»

    SANDIJA ŠĒNBERGA, žurnāla Pērle galvenā redaktore:

    «Izmēģināju NYX Cosmetics Lip Lingerie XXL Matte Liquid lūpukrāsu. Tā ir ļoti noturīga. Tā kā lūpukrāsa ir matēta, to gan lietoju vienu pašu, gan arī reizēm pārklāju ar caurspīdīgu balzamu spīdumam.»

    DANA SINKEVIČA, žurnāla IEVA galvenā redaktore:

    «Līdz šim nebiju izmantojusi izgaismojošo sejas bāzi jeb praimeru, jo šķita, ka manai kombinētajai ādai tas neder – spīdēšu pa gabalu. Tomēr NYX Cosmetics Bare With Me Daily Moisturizing Primer bija labs iemesls, lai spertu pirmo soli, jo patiesībā šī bāze sejai piešķir veselīgu, neuzbāzīgu mirdzumu, mitrina, un – kas man īpaši patīk – tai ir SPF 30 aizsardzības faktors pret UVA un UVB stariem.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē