• Labākā anti-age kosmētika: Serums

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    18. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    Esthederm Excellage serums

    Serums atjauno ādas mirdzumu un izlīdzina toni. Noturīgi atjauno blīvumu, apgādā ar barības vielām. Produkta sastāvā esošie maigie pigmenti ar saplūdinošu efektu uzlabo gaismas atstarošanos un optiski izlīdzina ādas mikroreljefu. Gudrais polisaharīds stimulē koneksīnu sintēzi, kas ir būtiski ādas stingrības uzturēšanai un šūnu molekulārai sadarbībai. REPAIR+ tehnoloģija apvienojumā ar biomimētisku peptīdu nostiprina un dziļi reģenerē ādu. Cena 110 eiro (30 ml).

    Lasītāju vērtējums: Ļoti patīkama konsistence. Serums viegli uzklājas un ātri iesūcas. Sejas āda uzreiz kļūst samtaini maiga. Izlīdzinājās sejas tonis – gan pigmentu plankumiņi, gan vasarraibumi kļuva blāvāki, sejas ovāls stingrāks, mīmikas krunciņas – nemanāmākas.

    Eucerin Hyaluron Filler Vitamin C vitamīna serums

    Serums ar 10% tīra un pirms lietošanas aktivizētu C vitamīnu radīts, lai cīnītos ar brīvajiem radikāļiem un pirmajām novecošanas pazīmēm. Tas ātri uzsūcas, stiprina un izlīdzina ādu, aizpilda grumbas. Āda izskatās gludāka, svaigāka un starojošāka jau pēc septiņām dienām.

    C vitamīns ir spēcīgs antioksidants, kas neitralizē brīvos radikāļus un stiprina ādas pašas aizsardzības sistēmu. Tas ir arī svarīgs kolagēna ražošanai ādas šūnās, palīdzot atbalstīt ādas struktūru un kavēt novecošanas pazīmes. Inovatīvais iepakojums nodrošina, ka tīrs C vitamīns tiek aktivizēts tieši pirms lietošanas. Vienkārši jāpiespiež un jāsakrata, lai sajauktu C vitamīna pulveri ar zemas molekulmasas hialuronskābes serumu un A likohalkonu. Sastāvs visefektīvāk darbojas 21 dienu. Cena 45 eiro (3×8 ml).

    Lasītāju vērtējums: Manai ādai serums ļoti patika, rezultāts bija acīmredzams – āda kļuva maiga un starojoša. Pēc mana ieteikuma šo C vitamīna serumu iegādājās arī draudzene, un arī viņa ir sajūsmā par produkta iedarbību.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē