• Labākā anti-age kosmētika: Līdzekļi ar liftinga efektu

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    18. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    BABĒ PROTEOGLYCANS ampulas

    Atjauno ādas elastību un tvirtumu, optimālo mitruma līmeni un palīdz ādai atjaunot vielmaiņas līmeni. Padara ādu gludu un jauneklīgāku. 1% proteoglikāns darbojas kā augšanu stimulējošs faktors, aktivizē šūnu vielmaiņu un veicina hialuronskābes un kolagēnu veidošanos. 5% ACETILHEKSAPEPTĪDS-8 ARGIRELINE™ samazina sejas grumbiņas un piepilda mīmikas grumbiņas, veidojot botoksa efektu. Sastāvā esošais betaīns nodrošina īpašu 24 stundu mitrināšanu. Glicerīns nodrošina gan mitrināšanu, gan ādas mīkstināšanu. Cena 23 eiro (10×2 ml).

    Lasītāju vērtējums: Patīkams un viegls sastāvs, āda pēc lietošanas kļūst gluda un atjaunota. Grumbiņas vizuāli šķiet izlīdzinātas, seja izskatās līdzenāka. Ar vienu ampulu pietiek ne vien sejai, bet arī kaklam.

    L’Oréal Paris REVITALIFT FILLER ampulas

    Septiņu dienu ampulu kurss ar hialuronskābi piešķir sejas ādai tvirtumu, ir arī liftinga efekts. Produkta formāts ampulās palīdz saglabāt koncentrēto sastāvdaļu īpašības un svaigumu. Hialuronskābe intensīvi mitrina, nostiprina ādu un padara to gludāku, B5 vitamīns baro, nomierina un atjauno ādu. Pēc vienas ampulas lietošanas āda ir intensīvi mitrināta. Pēc septiņām ampulām āda izskatās jaunāka un tvirtāka. Jāuzklāj uz attīrītas un sausas sejas ādas pirms mitrinoša krēma. Cena 19,99 eiro (7×1,3 ml).

    Lasītāju vērtējums: Izcili, līdz šim neko tamlīdzīgu nebiju lietojusi! Patika gan uzklāšanas process, gan tas, ka sejas āda šo produktu tiešām novērtēja. Ampulu saturs nav lipīgs, sejas āda pēc lietošanas kļūst svaiga un starojoša. Mitrinošais efekts saglabājas pat pēc vairākām nedēļām, un sejas āda ir izlīdzināta.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē