• Labākā anti-age kosmētika: Līdzekļi ar ādu izlīdzinošu efektu

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    18. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    Payot Blue Tehni Liss koncentrāts 

    Nogludinošs serums svaigas un kūstošas želejas veidā ādas tvirtumam ar augstu hialuronskābes koncentrāciju. Intensīvi pastiprina ādas stingrumu, aizpilda un nogludina krunciņas. Piemērots visu tipu ādai. Lietošana – no rīta. Cena 59,99 eiro (30 ml).

    Lasītāju vērtējums: Izcila kvalitāte! Dozētājs lieliski palīdz izvēlēties nepieciešamo daudzumu. Konsistence ir diezgan šķidra, tāpēc var uzklāt plānā kārtiņā. Produkts ātri iesūcas ādā, tā nespīd, nogludinošais rezultāts ir tūlītējs. Šis ir mans krēms 100%!

    Vichy Liftactiv Vitamin C Fresh Shot

    Aktīvo vielu koncentrāts ar 15% tīra C vitamīna un dabiskas izcelsmes hialuronskābi ir īpaši spēcīgs stimuls, lai āda kļūtu starojošāka un tvirtāka jau 10 dienu laikā. Šis ir ātras iedarbības SOS risinājums ikvienai sievietei, kura ir vecāka par 35 gadiem. Tas palīdz saglabāt ādu veselu, atpūtušos un jauneklīgu arī tad, ja dzīvesveids ir intensīvs.

    Ieguvumi: acīmredzami tvirtāka, tonizēta āda, pēc 10 dienām – samazinājušās sīkās grumbiņas, āda kļuvusi starojoša. Piemērots visu tipu ādai, lietošanas laikā ieteicams lietot arī saules aizsargkrēmu ar vismaz SPF 30. Nopērkams aptiekās. Cena 30 eiro (10 ml).

    Lasītāju vērtējums: Lietoju šo eļļiņu katru dienu jau mēnesi un jūtu, ka āda kļuvusi svaigāka un veselīgāka. Esmu saņēmusi komplimentus no draudzenēm – āda izskatoties mirdzoša, it kā būtu veikta kāda pīlinga procedūra. Šķiet, ka arī grumbiņas ap acīm kļuvušas līdzenākas.
     

    Dermastir Caviar Sun Protection sejas aizsargkrēms

    Sejas krēms ikdienas lietošanai ar SPF 50+ saules aizsargfiltru – spēcīgāka aizsardzība pret sauli, aizkavē krunciņu veidošanos, īpaši ieteicams ādai ar tendenci uz pigmentāciju. Krēms pildīts vakuuma iepakojumā, nav pakļauts vides temperatūras svārstībām un gaisa piekļuvei. Piemērots visu tipu sejas ādai, lieliski atjauno un saglabā ādas mitruma līmeni. Viegli tonēts, matēts. Rekomendē Lāzermedicīnas klīnikas dermatologi. Cena 45 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Tā kā mana āda ir jutīga pret sauli un uz tās viegli rodas pigmenta plankumi, vasarā vienmēr klāju saules aizsargkrēmu. Ļoti patika, ka produkts ir ar augstu SPF, kas labi pabaro un mitrina ādu. Apsveru šo krēmu iegādāties arī pati.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.
     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē