• Kurš senās Ēģiptes dievs sargā tevi?

    Horoskopi
    Kaija Zemberga
    Ievas Stāsti
    Ievas Stāsti
    5. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ierastie horoskopi – pēc zodiaka zīmēm un ķīniešu totēmiem – daudz stāsta par tavu likteni, raksturu, rīcību, attiecībām. Izrādās, savi horoskopi bijuši arī senajām kultūrvalstīm, piemēram, Ēģiptē!

    Viena no interesantākajām un precīzākajām zvaigžņu kartēm sastādīta Senajā Ēģiptē. Saskaņā ar ēģiptiešu horoskopu, kas atrasts Ēģiptē – Hatoras tempļu kompleksā Denderā, noteiktu gada periodu pārvalda kāds augstāks spēks no ēģiptiešu dievu panteona. Interesanti, ka katrs visuvarenais pārstāv vairākus periodus gadā. Tas nozīmē, ka vairāku dienu nogrieznī jāatrod datums, kurā esi nācis pasaulē, un tu uzzināsi vērtīgu informāciju par sevi, kuru, iespējams, neesi lasījis citos horoskopos.

    Senās Ēģiptes horoskops

    Auglības un augu valsts dievs Nīls

    Varenās Nīlas upes dievs Nīls sargā 1.–7. janvārī, 19.–28. jūnijā, 1.–7. septembrī un 18.–26. novembrī dzimušos.

    • Veiksmes krāsa: sarkanā un zilā. 
    • Saderība: ar Amona Ra un Seta horoskopa zīmēm.
    • Pēc Rietumu horoskopa atbilst Mežāzim.

    Dievs Nīls un Nīlas upe Senajā Ēģiptē simbolizēja neizsīkstošu enerģiju. Ēģiptieši uzskatīja, ka Nīlas upe ir dzīvības avots. Tās ūdeņi veldzēja sējumus sausuma periodā un mēsloja platības palu laikā. Bada laikā ēģiptieši upei lūdza palīdzību un svētību.

    Auglības un augu valsts dieva Nīla cilvēki ir vērīgi, mierīgi, praktiski. Pat emociju iespaidā rīkojas apdomīgi. Viņu stiprā puse ir spēja izanalizēt situāciju.

    Cilvēki, kas dzimuši zem Nīla zvaigznes, veiksmīgi uzsāk un vada savu biznesu. Ir pacietīgi, dzīvespriecīgi, viegli adaptējas jebkurā sabiedrībā un situācijā. Viņi pamanās būt tur, kur ir vajadzīgi, kur kādam nepieciešams viņu padoms.

    Šajos datumos dzimušie nepiedod nodevību, pārdzīvo, ja viņu pretimnākšanu izmanto savtīgi. Šādā situācijā var rīkoties impulsīvi un neapdomīgi. Nīla cilvēki raksturā ir kaislīgi un impulsīvi. Viņu devīze – labāk izdarīt un nožēlot, nekā nedarīt un arī nožēlot.

    Izvēlas profesiju, kurā var būt pietiekami neatkarīgi, jo viņi nespēj visu dienu pavadīt birojā. Patīk kustība, pārvietošanās brīvība. Viņi viegli var mainīt nodarbošanos. Nīla cilvēkiem šūpulī ielikta dāvana dziedināt citus. Viņi ar rokām var noņemt galvassāpes, atbrīvot no ļaunas acs, negatīvās enerģijas. Cilvēki viņu klātbūtnē jūtas labi un mierīgi, jo nīliešu biolauks izstaro milzīgu pozitīvu lādiņu. Viņi ir ļoti ģimeniski, pret tuvākajiem attiecas ar īpašu maigumu, atbalsta ar labiem vārdiem, iedvesmo.

    Saules un aizsardzības dievs Amons Ra

    Amona Ra aizgādībā ir 8.–21. janvārī un 1.–11. februārī dzimušie.

    • Veiksmes krāsa: dzeltenā un oranžā.  
    • Saderība: ar Nīla un Hora horoskopa zīmēm.
    • Pēc Rietumu horoskopa atbilst Vērsim.

    Saules un aizsardzības dievu attēlo kā vīrieti ar auna galvu vai cilvēka galvu un ragiem. Drosme un dzīvesprieks – tas ir šajos datumos dzimušo sabiedrotais. Amona Ra cilvēki ir gudri, optimistiski, izstaro līdera, bet ne diktatora auru. Viņi ir devīgi, atsaucīgi, apveltīti ar vairākiem talantiem. Veiksme ir viņu sabiedrotā, izdodas viss, kam viņi ķeras klāt.

    Zem Amona Ra zvaigznes dzimušie apveltīti ar spēcīgu intuīciju, viņi var izvirzīt mērķus un pieņemt lēmumus, pamatojoties uz iekšējās balss aicinājumu.

    Viņu padomos vērts ieklausīties, jo tie ir nekļūdīgi.

    Šiem cilvēkiem piemīt spēja ieskatīties nākotnē. Viņi prot mierināt, viņu klātbūtnē ceļas pašapziņa un cilvēks kaut uz mirkli sajūtas desmit centimetrus virs zemes.

    Amona Ra cilvēki izvēlas profesiju, kurā var parādīt savus talantus. Ir labi diplomāti, jo pietiekami viltīgi un ne vienmēr spēlē ar atklātām kārtīm. Tieksme pēc slavas – tā viņiem asinīs. Paslavē Saules dieva aizgādībā esošo cilvēku, un viņš kalnu noraks! Harisma un oratora spējas piesaista cilvēku uzmanību. Amona Ra aizgādībā esošie bauda draugu, kolēģu, pretējā dzimuma apbrīnu, taču mīļotajam cilvēkam viņiem ne vienmēr pietiek laika. Otrai pusei nespēj arī pilnīgi atklāt savu dvēseli.

    Atdzimšanas dievs Ozīriss

    Laikā no 1. līdz 10. martam un no 27. novembra līdz 18. decembrim dzimušo labvēlis ir viens no varenākajiem Senās Ēģiptes dievu panteona pārstāvjiem – atdzimšanas dievs Ozīriss.

    • Veiksmes krāsa: zaļā un dzeltenā.
    • Saderība: ar Izīdas un Tota horoskopa zīmēm.
    • Pēc Rietumu horoskopa atbilst Aunam.

    Viņš ne tikai nes cilvēkiem reinkarnācijas vēsti, bet arī simbolizē auglību un attīstību. Šajos datumos dzimušie dzīvo šodienai. Tas ir viens no ezoterikas pamatbaušļiem – dzīvot šeit un tagad, prast izbaudīt katru mirkli, taču ir arī medaļas otra puse – Ozīrisa cilvēkiem grūti būvēt ilglaicīgus plānus un attiecības. Šajā ziņā viņi ir divdabīgi – no vienas puses mērķtiecīgi, bet arī neizlēmīgi, šaubu pilni.

    Šajā ēģiptiešu horoskopa zīmē dzimušie ir labi uzņēmēji, ja vien iemācās izvirzīt mērķus un cenšas tos īstenot. Viņiem nepatīk strādāt citu pakļautībā, jo ir ļoti neatkarīgi.

    Šajos datumos dzimušie ir lieliski oratori, apveltīti ar spožām organizatora spējām. Viņi redz citiem cauri, lasa domas, no viņiem neko nevar noslēpt. Dzīvā interese par pasauli, zinātkāre stimulē jauniem, negaidītiem eksperimentiem.

    Šie cilvēki tic dzīvei, ir pārliecināti par sevi, katru mirkli izdzīvo ar pilnu krūti. Viņi nebaidās no neveiksmēm, jo Ozīriss viņus apveltījis ar slēptām rezervēm izlabot kļūdas, lai viņi varētu mesties jaunos, vēl aizrautīgākos piedzīvojumos. Taču neapslāpējamam optimismam ir robežas, un ik pa laikam nepieciešama atpūta, lai neieslīgtu depresijā.

    Neapmierinātība ar sevi var būt saistīta arī ar to, ka Ozīrisa cilvēki nevēlas palikt malā, vēlas atrasties notikumu epicentrā. Viņu raksturā viegli sadzīvo spēks, kaisle un altruisms. Dažreiz meklē laimes putnu debesīs, lai gan tas jau ir rokās. Attiecībās draudzība bieži vien ir svarīgāka par mīlestību.

    Zemes dievs Gebs

    Zemes dievs sargā tos, kas dzimuši laikā no 12. līdz 29. februārim un no 20. līdz 31. augustam.

    • Veiksmes krāsas: violetā un rozā. 
    • Saderība: ar Hora un Seta horoskopa zīmēm.
    • Pēc Rietumu horoskopa atbilst Ūdensvīram.

    Gebs simbolizē zemi, augus, minerālus. Šo visuvareno spēku attēlo kā cilvēku ar sarkanu kroni galvā. Tie, kas dzimuši Geba zīmē, ir labestīgi, jūtīgi cilvēki, labi padomdevēji. Viņu rokās viss sāk augt, plaukt un ziedēt. Atliek vien zemē iedēstīt graudu, un tas dīgst, nobriest un dod augļus. Mūsu planēta Zeme zeļ, pateicoties Geba cilvēku spēkam un enerģijai. Viņu vidū ir daudz sabiedrisko darbinieku, psihologu, inženieru. Bieži vien sevi realizē ekologa, izglītības darbinieka, audzinātāja darbā.

    Šajos datumos dzimušie ir vienkārši, pieticīgi, taču lepni cilvēki. Nepiedod aizvainojumus, bet tiem, ko uzskata par sev cienīgiem, vienmēr gatavi palīdzēt.

    Dažreiz šķiet, ka viņi ir flegmatiski, taču patiesībā viņiem trūkst enerģijas vai viņi dzīvo pēc savas laika plānošanas kārtības – bez steigas un stresa. Draugi viņiem uzticas, dalās ar saviem pārdzīvojumiem, problēmām, cerot, ka viņu padoms palīdzēs mainīt dzīvi uz labo pusi.

    Geba cilvēki ir apburoši un pievilcīgi, taču paši neiekrīt uz citu cilvēku ārējo pievilcību, šarmu, par to svarīgāka ir cilvēka iekšējā pasaule. Visai izvēlīgi draudzībā un mīlestībā. Meklē uzticamu, jūtīgu un enerģisku otru pusīti.

    Mirušo dievs Anubiss

    Tā aizbildniecībā ir no 8. līdz 27. maijam un no 29. jūnija līdz 13. jūlijam dzimušie.

    • Veiksmes krāsas: aveņu, zeltainā, dzeltenbrūnā.
    • Saderība: ar Bastetas un Izīdas horoskopa zīmēm.
    • Pēc Rietumu horoskopa atbilst Lauvai.

    Anubisu, pazemes un mirušo dievu, attēlo kā šakāli vai mežonīgu suni. Anubisa cilvēki ir viltīgi, dažreiz pat nežēlīgi, taču atsaucīgi un vienmēr gatavi palīdzēt. Apkārtējie grūtā brīdī vēršas pie viņiem pēc padoma, mierinājuma un vienmēr saņem atbalstu. Viņi ir ļoti vērīgi, citi viņiem ir kā atvērta grāmata, ko viņi lasa bez grūtībām. Šīs īpašības dēļ Anubisa pārvaldībā esošie ir labi psihologi, skolotāji, viņi var kļūt par pieprasītiem dziedniekiem.

    Anubiss savus aizbildināmos apveltījis ar melno humoru, pat sarežģītās situācijās viņi spēj saskatīt priecīgus brīžus. Šie cilvēki ir pūces, mīl vēlu iet gulēt un vēlu celties. Izvēlas vientulību, nevis skaļu kompāniju. Arī darbā, paliekot ar problēmu aci pret aci, to risina daudz auglīgāk, nekā strādājot komandā.

    Nāves dieva aizgādņi dod priekšroku taisnai tiesai, no viņiem nevar noslēpt melus un viltu.

    Sargā vājākos. Šajā zīmē dzimušie ir ideālisti, ļoti emocionāli, tāpēc bieži vien slīgst depresijā. Daudziem viņi šķiet noslēpumaini, taču viņus ciena par atklātību, tiešumu, uzticību. Viņi stūrgalvīgi paliek pie sava viedokļa, un tieši šī īpašība bieži vien rada problēmas attiecībās. Partneri izvēlas uzmanīgi, attiecības būvē uz abpusējas cieņas un saskaņas.

    Tumsas, dusmu un iznīcības dievs Sets

    Laikā no 28. maija līdz 18. jūnijam un no 28. septembra līdz 2. oktobrim dzimušo aizbildnis ir tumsas, iznīcības un dusmu dievs Sets.

    • Veiksmes krāsas: melnā un tirkīza. 
    • Saderība: ar Geba un Nīla horoskopa zīmēm.
    • Pēc Rietumu horoskopa atbilst Dvīņiem.

    Senajā Grieķijā Sets simbolizēja karu, vētras, tuksnesi un brīvību. Seta zīmē dzimušie ir ambiciozi izgudrotāji, par sevi un par savu taisnību pārliecināti cilvēki. Bieži vien izvēlas politiķa karjeru vai augstu amatu varas struktūrās, piemīt komersanta dotības. Seta zīmē dzimušajiem raksturīga impulsivitāte, tieksme pēc piedzīvojumiem. Viņi ir sabiedriski, harismātiski, spēj aizraut sev līdzi apkārtējos.

    Seta cilvēku dzīves jēga – pastāvīga kustība un vēlme sasniegt arvien jaunus horizontus.

    Mērķi, kas citiem šķiet nepievilcīgi, pateicoties Seta meitām un dēliem, kļūst aizraujoši. Šajā zīmē dzimušie prot zīlēt kārtīs, kafijas biezumos un pat mākoņos. Viņi lieliski lasa likteņa zīmes, viņiem var uzticēt savu likteni.

    Seta zīmē dzimušie ir iekarotāji un uzskata, ka šķēršļi ir radīti, lai tos pārvarētu. Tāpēc viņi pastāvīgi meklē pārbaudījumus. Neiestrēgst pagātnē un ar cerību raugās nākotnē, taču no kļūdām nemācās. Tāpēc mēdz kāpt uz viena un tā paša grābekļa, sākt visu no jauna. Mieru rod cīņā ar iekšējām pretrunām.

    Seta zīmē dzimušiem nepatīk ierobežojumi darbā, sociālā un mīlas sfērā. Uzskata, ka var paļauties tikai uz sevi. Mīlestībā ir greizsirdīgi, neapzināti izvēlas partneri, kam patīk viņu impulsīvais raksturs.

    Mīlas, auglības, skaistuma un kaķu dieviete Basteta

    Basteta ir izgādne tiem, kas dzimuši laikā no 14. līdz 28. jūlijam, no 23. līdz 27. septembrim un no 3. līdz 17. oktobrim.

    • Veiksmes krāsas: pelēkā un dzeltenā.
    • Saderība: ar Sehmetas un Hora horoskopa zīmēm.
    • Pēc Rietumu horoskopa atbilst Vēzim.

    Senajā Ēģiptē viņu attēloja kā sievieti ar kaķa vai lapsas galvu. Dieviete kaķa veidolā šajos datumos dzimušos aplaimojusi ar šarmu, spēju izjust un saprast situāciju. Bastetas sievietes ir lieliskas sievas un mātes. Šajā laikā dzimušie viegli sasniedz panākumus tā sauktajās sieviešu profesijās – skolotājas, medmāsas, floristes, grāmatvedes arodā. Viņi lieliski izšuj, ada, gatavo.

    Šajā horoskopa zīmē dzimušo klātbūtne mazina stresu, jo Bastetas cilvēkiem ir patīkams biolauks, kas sasilda un nomierina.

    Šajos datumos dzimušie ir introverti, viņiem vajadzīgs miers un klusums. Vientulība viņus nebaida, tieši otrādi – šķiet pievilcīga. Ja Basteta jūs ir ņēmusi savā aizgādībā, tas nozīmē, ka viņa jūs nepievils un bēdās neatstās vienus.

    Bastetas zīmē dzimušie ir piesardzīgi, modrība ir viņu stiprā puse, taču pārlieka apdomība traucē novērtēt situāciju kopumā. Kautrība neļauj atvērties. Atbrīvojoties no bikluma, pasaule šķistu gaišāka un interesantāka. Šarms, dabas dotā pievilcība, diplomātija, grācija, dāsnums, intuīcija un takta izjūta ir kā magnēts, kas pievelk cilvēkus. Turklāt Bastetas zīmē dzimušie spēj atrast īstos vārdus ikvienam, kas vēršas pēc padoma.

    Šos cilvēkus iedvesmo mūzika. Mīlestībā meklē partneri, kas novērtē viņu jūtīgumu un emocionalitāti. Ir uzticīgi partneri savai otrai pusītei, tuvākajiem sniedz īpašu uzmanību, rūpes, bezgalīgu mīlestību.

    Kara, tveices un slimību dieviete Sehmeta

    Šī ēģiptiešu dieviete sargā no 29. jūlija līdz 11. augustam un no 30. oktobra līdz 7. novembrim dzimušos.

    • Veiksmes krāsa: tirkīza un zaļā. 
    • Saderība: ar Geba un Bastetas horoskopa zīmēm.
    • Pēc Rietumu horoskopa atbilst Strēlniekam.

    Ēģiptiešu dieviete Sehmeta simbolizē spēku un taisnīgu tiesu. Viņa bijusi kara, sausuma, slimību izraisītāja, taču viņas spēkos bijis arī atbrīvot cilvēkus no posta un slimībām. Sehmeta ir ārstu un magu aizstāve. Gravīrās atainota kā sieviete ar lauvas galvu.

    Sehmetas aizsardzībā esošie ir prasīgi pret sevi un citiem, autoritātes vienkāršu cilvēku vidū. Viņiem izteikta taisnīguma un atbildības izjūta.

    Vienlīdz talantīgi visās profesijās, kurās jāstrādā ar cilvēkiem, jāpieņem svarīgi lēmumi. Lai kādu darbu viņi darītu, viņus pavada veiksme. Šajā zīmē dzimušo māksla – atrasties īstajā vietā un laikā. Viņi vai nu ir ļoti disciplinēti, mērķtiecīgi, darbīgi, vai gatavi visam atmest ar roku. Taču viņus nav grūti stimulēt darbam – atliek vien modināt pienākuma apziņu, sajūtu, ka viņi kādam ir parādā vai var būt noderīgi…

    Šajās dienās dzimušie ir lieliski organizatori, apveltīti ar spēju it visā saskatīt labo, mācīties no savām kļūdām. Raksturā Sehmetas zīmē dzimušie ir kaislīgi, lepni, nelokāmi. Viņiem ir daudz draugu, lai gan viņi ir ne visai saudzīgi pret citiem. Sevi stingri kontrolē, tāpēc reti pieļauj kļūdas.

    Šajos cilvēkos bieži vien zem lepnības maskas slēpjas godīga, jutīga, apdomīga personība, kas gaida atzinību. Būdami perfekcionisti no pēdām līdz pat matu galiņiem, vienmēr paliek neapmierināti ar sevi, savu rīcību. Vēlams būt elastīgākiem, vairāk fantazēt un mazāk sevi kritizēt – tad būs vieglāk pieņemt dzīvi.

    Debesu, zvaigžņu un mīlestības dievs Hors

    Tiem, kas pasaulē ieradušies Hora pārvaldībā, – no 20. aprīļa līdz 7. maijam un no 12. līdz 19. augustam –, dzīvē paredzēts augsts lidojums.

    • Veiksmes krāsas: sarkanā un zelta.
    • Saderība: ar Bastetas un Geba horoskopa zīmēm.
    • Pēc Rietumu horoskopa atbilst Svariem.

    Horu ataino kā cilvēku ar ērgļa galvu. Uzskata, ka viņš redz tumsā. Hora cilvēki ir apveltīti ar lielisku fantāziju, bagātu iztēli, bieži sevi realizē radošās profesijās. Viņi ir labi biologi, zoologi, dzīvnieku dresētāji. Saprot dzīvnieku valodu, un kaķi un suņi ar prieku reaģē uz viņu komandām. Ar glāstiem un spēku var savaldīt jebkuru dzīvnieku.

    Zem Hora zvaigznes dzimušie ir ļoti izturīgi, taču arī nepacietīgi, un tieši šīs iezīmes dēļ bieži vien izjūk plāni.

    Viņiem patīk riskēt, staigāt pa naža asmeni, tāpēc iesaistās avantūrās, dēkās.

    Hora cilvēki ir godīgi, drosmīgi, lieliski līderi. Viņi var būt nopietni politiķi un sabiedriskie darbinieki. Viņiem piedod netikumus, grēkus, viņus ciena par dzīvesprieku, labvēlību un veselīgu pragmatismu. Zem Hora zvaigznes dzimušie skaidri redz mērķi, un, lai to sasniegtu, nebaidās no smaga darba, riska, atbildības.

    Hora cilvēki ir pārliecināti par sevi, viņiem patīk vadīt, kontrolēt, attiecībās ar kolēģiem var kļūt despotiski. Ir jābūt diplomātiskākiem, pacietīgākiem, taktiskākiem. Bieži vien iemīlas no pirmā acu uzmetiena, taču šīs jūtas ir pārejošas. Ar gadiem kļūst pastāvīgāki mīlestībā.    

    Debesu dieviete Muta

    Cilvēki, kas bauda Mutas labvēlību, – no 22.–31. janvārim un no 8.–22. septembrim dzimušie

    • Veiksmes krāsa: sarkanā un brūnā. 
    • Saderība: ar Amona Ra un Tota horoskopa zīmēm.
    • Pēc Rietumu horoskopa atbilst Skorpionam.

    Debesu dieviete Muta simbolizē stingru māti. Viņu attēlo kā sievieti ar dubultu kroni uz galvas. Viņas zīmē dzimušie ir samērā noslēgti jūtās, dvēseli atklāj tikai tuvākajiem, ir prasīgi pret sevi un citiem. Romantika viņiem ir sveša, tāpēc gatavi palīdzēt nevis ar vārdiem, bet darbiem.

    Mutas cilvēki strādā par izmēģinātājiem, piedalās eksperimentos. Pateicoties viņiem, attīstās tehnoloģijas, sabiedrībā vērojams progress.

    Mutas cilvēki apveltīti ar fizisku izturību, labu veselību, talantu sajust nepatikšanas, tāpēc ar viņiem kopā var iet izlūkos.

    Raksturā šajā zīmē dzimušie ir ironiski, mērķtiecīgi, spēj vienatnē pārvarēt jebkuras grūtības. Viņu stiprā puse ir loģika. Viņi uz to paļaujas, un tā viņus nepieviļ. Šajos datumos dzimušie ir lieliski vecāki, audzinātāji, pedagogi, viņi spēj bērnā ieraudzīt un attīstīt patiesās spējas un talantus.

    Mutas zīmē dzimušie ir ļoti emocionāli, viņiem bieži pietrūkst pārliecības par sevi. Viņi var dzīvot atrauti no sabiedrības, izveidot noslēpumainu dzīves ligzdiņu, iekopt dārzu, kur sevi pasargāt no negatīvām emocijām. Mīlestība ieņem svarīgu vietu viņu dzīvē, bet, lai viņiem iepatiktos, ir jāapbruņojas ar milzīgu pacietību. Partneris viņus var pamest grūtsirdības dēļ. Neskatoties uz nodevību un bailēm vilties attiecībās, viņi gatavi nolīdzināt kalnus, lai uzvarētu un iegūtu emocionālu līdzsvaru stabilā savienībā ar mīļoto cilvēku.

    Ģimenes un sievišķības dieviete Izīda

    Izīda savā paspārnē ņēmusi no 11. līdz 31. martam, no 18. līdz 29. oktobrim un no 19. līdz 31. decembrim dzimušos.

    • Veiksmes krāsas: baltā un zilā.
    • Saderība: ar Ozīrisa un Tota horoskopa zīmēm.
    • Pēc Rietumu horoskopa atbilst Zivīm.

    Izīda simbolizē māti, dieviete sargā jaundzimušos un jūrniekus. Laimīgas tās sievietes, kas dzimušas šajos datumos, jo Izīdas galvenā būtībā – mīlestība. Izīdas cilvēki ir romantiski, dvēseliski silti, paļaujas uz cilvēkiem, jo svēti tic, ka viņu nolūki ir tīri. Viņi necenšas ap sevi radīt noslēpuma auru, spēlē ar atklātām kārtīm. Ciena ģimenes vērtības, taču zina arī, ko vēlas sasniegt dzīvē.

    Lieliski jūtas kolektīvā, darbā māk savākt komandu un vest aiz sevis cilvēkus.

    Ieteicams sevi parādīt pedagoģijā, ekonomikā, mākslā, izklaides jomā. Šajā zīmē dzimušie atnes veiksmi, viņi ir kā laimes talismans citiem cilvēkiem, un tumšie spēki griež viņiem ceļu.

    Zem ģimenes dievietes zvaigznes dzimušie ir dzīvespriecīgi, atvērti, ambiciozi. Viņi dzīvo ar atvērtu sirdi – skaisti, enerģiski, ar tīru sirdsapziņu un bez skeletiem skapī. Šie cilvēki mīl jaunus piedzīvojumus, iesaistās aizraujošos eksperimentos, taču raksturā ir mierīgi, uzticīgi, devīgi, mīl cilvēkus. Viņi ātri iemīlas, ir uzticīgi partnerim, mīl ilgi un dziļi, ģimenes dzīvi piepildīdami ar pārsteigumiem (ne vienmēr gan patīkamiem). Vienlaikus ir ideālisti un, viļoties otrā pusē, labāk izvēlas dzīvot vieni, nevis ar kuru katru.

    Gudrības dievs Tots

    Cilvēki, kas dzimuši Tota zīmē, – no 1. līdz 19. aprīlim un no 8. līdz 17. novembrim pasaulē nākušie.

    • Veiksmes krāsa: baltā un rozā.
    • Saderība: ar Bastetas un Izīdas horoskopa zīmēm.
    • Pēc Rietumu horoskopa atbilst Jaunavai.

    Tots ir zināšanu, rakstības un oratora mākslas dievs. Viņš ir palīdzējis astronomiem, rēķinvežiem, zintniekiem. Totu attēloja kā cilvēku ar ibisa galvu.

    Tota cilvēki apveltīti ar analītisku, loģisku prātu, pamana detaļas. Šajos datumos dzimušie ir vīrišķīgi, enerģiski, līdzcietīgi cilvēki, pacietīgi, soli pa solim virzās pretī mērķim. Viņi it visā tiecas pēc pilnības, attiecībās ar tuvākajiem ir uzticīgi un godīgi. Daudzus daba apveltījusi ar radošām spējām.

    Zinātkāre apvienojumā ar uzņēmību stimulē meklēt jaunus, neizzinātus apvāršņus, bet apburošā āriene un noslēgtība palīdz pārvarēt grūtības.

    Viņi ir dāsni un godīgi, ikvienā lietā cenšas aizrakties līdz patiesībai. Tota paspārnē esošie visur jūtas kā mājās. Pedagoga, oratora, rakstniecības talants palīdz izvēlēties profesiju, kurai viņi ir uzticīgi visu mūžu.

    Šīs zīmes pārstāvjiem piemīt hipnotiskas spējas, viņi viegli spēj pārliecināt citus, atliek vien ieskatīties oponenta acīs. Spēj atšķirt patiesību no meliem. Mīļotajam dāvā visu labāko, kas ir viņos, meistarīgi noslēpjot netikumus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē