• Muzikālās apvienības Raxtu Raxti koncertam Cēsu koncertzālē izziņotas papildu biļetes

    Kultūra
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: publicitātes
    Kā ziņo apvienības pārstāvji, no 19. augusta pieejamas papildu biļetes uz pārcelto “Raxtu Raxti” Latvijas svētku koncertu Cēsīs 28. augustā.

    Kā jau iepriekš tika ziņots, valstī esošās ārkārtas situācijas dēļ maijā paredzēto muzikālās apvienības “Raxtu Raxti” koncertu Cēsīs nācās pārcelt uz 28. augustu. Savukārt pulcēšanās ierobežojumu dēļ visus, kas iegādājās biļetes uz šo pasākumu, vienlaikus zālē nav iespējams uzņemt, tādēļ notiks veseli divi “Raxtu Raxti” koncerti - plkst. 18.00 un plkst. 21.00, un biļešu īpašnieki var izvēlēties, kurš no laikiem tiem ir tīkamāks.

    Šo pārmaiņu rezultātā uz koncertiem ierobežotā skaitā ir pieejamas papildu biļetes, kuras varēs iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs un bilesuparadize.lv.

    “Mēs esam ļoti priecīgi, ka beidzot, ņemot vērā valstī esošo situāciju, varēsim sniegt Latvijas svētku koncertu, kas jau bija iecerēts maijā. Un vēl lielāks prieks, ka viena koncerta vietā būs divi!” priecājas “Raxtu Raxti” mūziķi Kristīne Kārkle-Kalniņa un Marts Kristiāns Kalniņš.

    “Raxtu Raxti” ir šobrīd Latvijā un arī daudzviet pasaulē labi pazīstama latviešu mūsdienu tautas mūzikas apvienība, kura mūzikā izmanto gan akadēmiskos, gan tradicionālos latviešu tautas mūzikas instrumentus, gan pasaules mūzikas etnoinstrumetus, radot īpašu un neatkārtojamu tikai sev raksturīgu skanējumu. Muzikālās apvienības pamatsastāvā muzicē Kristīne Kārkle-Kalniņa, Marts Kristiāns Kalniņš, Edgars Kārklis, Armands Treilihs un Artis Orubs.

    Papildu informācija: facebook.com/RaxtuRaxti

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē