• Inese Galante aicina uz jaunu, unikālu mūzikas projektu VIVA LATVIJA!

    Kultūra
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Inese Galante
    Foto: Publicitātes foto
    Inese Galante
    Ineses Galantes fonda jaunais projekts VIVA LATVIJA! ir iecerēts kā īpašu, līdz šim nebijušu pasākumu sērija. Proti, tie vienlaikus būs koncerti, sarunas ar skatītājiem un meistarklases, kuru laikā slaveni mūziķi un izpildītāji atklās savas profesionālās meistarības noslēpumus un atbildēs uz zālē klātesošo klausītāju jautājumiem. Latvijas koncertdzīvē šāds formāts ir unikāls.

    Projekts VIVA LATVIJA! ir izaudzis no Ineses Galantes aizsāktās radošās akcijas sociālajos tīklos. Maijā, atbalstot Latvijas sabiedrību, dziedātāja kopā ar pianistu Andreju Osokinu un nīderlandiešu saksofonistu Henku van Tvillertu ierakstīja video ar Džulio Kačīni skaņdarbu Ave Maria. Savā laikā tieši Inese padarīja šo skaņdarbu ļoti populāru visā pasaulē, iekļaujot to savā diskā Debut. Ierakstu izlase ieguva zelta un platīna statusu. Šodien šis izpildījums ir kļuvis ikonisks, nesen tas iekļauts virtuālajā tūrē pa leģendāro Parīzes Dievmātes katedrāli. 

    Projekta koncerti notiks 12. septembrī plkst.17.00 un plkst. 20.00 Lielajā ģildē 

    Koncertā dziedātāja izpildīs vairākas skatītāju iemīļotas kompozīcijas, tostarp leģendāro Summertime. Tāpat klausītāji dzirdēs ārijas un mīlas duetus no slavenām operām. Tos Inese Galante dziedās kopā ar talantīgiem jaunajiem izpildītājiem – LNO solistu, tenoru Artjomu Safronovu un baritonu Daniilu Kuzminu. Abi dziedātāji ir iepriekšējos gados notikušo konkursu Ineses Galantes talanti uzvarētāji. Koncertā piedalīsies arī citi konkursa laureāti.

    Unikālā muzikālā vakara gaitā mākslinieki no skatuves sarunāsies ar skatītājiem: operas dīva Inese Galante stāstīs dažādus notikumus radošajā dzīvē, atklās meistarības un panākumu noslēpumus, atbildēs uz skatītāju jautājumiem, savukārt jaunie talanti pastāstīs par saviem sasniegumiem. Bet vadītājs un moderators – sens Ineses Galantes fonda draugs – Valters Krauze skatītāju un dziedātāju dialogam piešķirs gan dinamismu, gan arī zināmu intrigu.

    Pasākums būs īpašs notikums ne tikai mūzikas skolu audzēkņiem, bet arī visiem jaunu muzikālo vakaru formātu cienītājiem.

    Biļetes pieejamas Biļešu paradīzes tīklā.

    Rīgas mūzikas skolu audzēkņiem – ieeja koncertā bez maksas. Biļetes, uzrādot savu mācību iestādes apliecību, saņemamas jebkurā Biļešu paradīzes tirdzniecības vietā (izņemot internetu). Audzēkņiem, apmeklējot pasākumu, pie ieejas kopā ar biļeti obligāti jāuzrāda derīga apliecība, pretējā gadījumā tie koncertā netiks ielaisti. Bezmaksas biļešu skaits ir ierobežots.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē