• Komunikācijas trenere Trūdija Žagare: Negatīvām domām atdodam par daudz sava laika

    Atziņas
    Ieva Jātniece
    Ieva Jātniece
    Santa
    Santa
    16. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    2020. gads mūs visus ir pamatīgi satricinājis, liekot uz sevi, pasauli un apkārtējiem paskatīties gluži jaunām acīm. Komunikācijas trenere Trūdija Žagare dalās spilgtākajās aizvadītā gada pieredzēs un emocijās.

    Labi pēc gadiem secināt – mums ar vīru patīk būt kopā!
    Mums ar Juri (Trūdijas vīrs, aktieris un Dailes teātra direktors Juris Žagars – aut.) nekad nav bijusi rutīna: Jurim bieži bija izrādes, man – regulāri darbs ārzemēs. Arī gada sākumā abi intensīvi strādājām. Kad sākās pandēmija, katrs atgriezāmies no savas valsts, es – no Londonas, Juris – no filmēšanās Spānijā, un mums bija jādodas karantīnā. Dzīvojām mūsu lauku mājā, pa dienu strādājām pie datora, pēc darba devāmies garās pastaigās, kopā vakariņojām un skatījāmies filmas. Mums tā patika šis laiks! Beidzot dzīvojām kā normāli cilvēki. Tagad Jurim ir smags darba periods, bet es vairs neesmu darbos ārzemēs un mēs joprojām brīvdienas varam pavadīt kopā. Tas ir luksuss, kas mums ļoti patīk!

    Mēs vienmēr varam kaut ko izdarīt!
    Arī brīžos, kad šķiet, ka mūsu rokās nav kontroles pār savu dzīvi, ir ļoti svarīgi mēģināt mazāk domāt par to, ko tu nevari mainīt. Negatīvām domām mēs atdodam pārāk daudz sava laika. Ir jākoncentrējas uz to, ko varam mainīt. Pat ja tas ir kaut kas mazs.

    Un vienmēr jāatceras, ka mēs varam ietekmēt pašas savu attieksmi, domājot par katru konkrēto situāciju.

    Lai saņemtu maksimumu, ir jāizkāpj no komforta zonas.
    Šogad biju aicināta kā lektore piedalīties forumā Līdere. Mani lūdza uzstāties latviešu valodā, lai gan tajā runāju ar grūtībām. Un, ziniet, man bija šausmīgi bail! Domās tiešām lūdzos, kaut forumu atceltu (smejas). Jāuzstājas tūkstoš sieviešu priekšā! Bet mana tēma bija tieši par izkāpšanu no komforta zonas. Tātad, ja es uzstātos angļu valodā, tā būtu mana komforta zona. Pasākumam ļoti gatavojos, bet, kad uzstājos, man ļoti palīdzēja klausītāji, viņi aplaudēja un izrādīja emocijas. Tas man pašai atkal atgādināja: lai no dzīves saņemtu maksimāli daudz, ir jāizkāpj no komforta zonas.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē