• Koku horoskops decembrī dzimušajiem

    Ezoterika
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    30. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Koki esot saistīti ar kosmiskiem spēkiem un tāpēc arī ar cilvēku likteņiem. Vērtējot planētu ietekmi, katram zodiaka apļa periodam ir izvēlēts savs koks – aizbildnis ar savu pozitīvo starojumu.

    APSE

    • 1.–10. decembris
    • Šai laikā dzimušie ir emocionāli cilvēki. Enerģijas viņiem netrūkst, taču dažkārt viņi to savas trauksmainās dabas dēļ aizvirza sānceļos, sākot vienlaikus darīt neskaitāmas lietas un aizmirstot par tobrīd galveno.

      Nepatīk pakļauties un ieklausītos citu padomus, grib visu izmēģināt uz savas ādas. Ja gadās apdedzināt pirkstus vai ar grābekļa kātu dabūt pa pieri, pārdzīvo smagi un gaida mīļu uzmundrinājumu no malas.

      Komplimenti un uzslavas Apsēm palīdz saprast savu nozīmību un varēšanu. Kad tiek uz veiksmes viļņa, prot pārliecināt apkārtējos gan par savu ideju, gan par kopīgi veicamajiem uzdevumiem. Ne vienmēr prot rēķināties ar tuvākajiem, taču tas nenozīmē, ka viņus mazāk mīl. Ja iemācās kontrolēt savu laiku un emocijas, kā arī izvēlēties prioritātes, var gūt panākumus gan zinātnē, gan biznesā. Mājās mēdz paslinkot, taču, kad ķeras pie kārtības ieviešanas, visu izdara perfekti.

      Prot ap sevi radīt omulīgu siltumu, uzmanīgi rūpējas par mīļajiem, taču, murrājot kā kaķis, labprāt izbauda arī citu rūpes par sevi. 

      SAUSSERDIS

      • 11.–20. decembris
      • Pixabay
        Pixabay

        Trauksmainie decembra vidusdaļas ļaudis ir enerģiski un talantīgi, taču ne vienmēr prot pareizi izmantot savus enerģijas krājumus. Sausserža brīvdomātāja garu ne vienmēr saprot tie, kas ir kopā ar viņu, taču mīl un apbrīno jebkurā gadījumā. Viņiem mēdz pārmest individuālismu, taču tieši tas palīdz paveikt vairāk un labāk.

        Pareizi koncentrējot spēkus, var uzkāpt visaugstākajā kalnā un pārvarēt viskrāčainākās upes līkumus.

        Ja gadās paklupt, raud un brūces dziedē vienatnē, lai pēc tam parādītos sabiedrībā ar smaidu uz lūpām. Pats zina, ka ne visiem tīkama viņa spītība, tāpēc attiecībās ar mīļajiem ļoti cenšas sevi kontrolēt.

        Savai mājai izvēlas oriģinālas lietas un iegādājas tās pēc principa: mazāk ir labāk. Arī dārzam iegādājas augus, par kuriem citi brīnās un sajūsminās. Savus zaļos pirkstiņus izmanto, lai pārsteigtu apkārtējos ar garšaugu un eksotisko telpaugu kolekcijām. Organizēti rūpējas par savu fizisko formu un arī tuviniekus iesaista sportiskās aktivitātēs. Attiecībās ar mīļoto Sausserdis ir romantisks un uzticams.

        EIKALIPTS

        • 21.–31. decembris
        • Šie ekstravagantie ļaudis ir cēlsirdīgi un līdzsvaroti. Arī citiem tīkams viņu nosvērtais raksturs. Pat tie, kas arvien kaut kur traucas, Eikaliptu tuvumā kļūst mierīgāki un pieklusinātāki. Tā kā Eikaliptu jūtu pasaule ir ļoti dziļa, savu jūtu bagāžu viņi ļoti labprāt papildina mežos un pie dabas, rūpējoties par dzīvniekiem, ziemā barojot putnus, bet vasarā tos fotografējot. Dabas spēks papildina viņu pozitīvo enerģiju.

          Citos visaugstāk Eikalipti vērtē taisnīgumu un labsirdību.

          Ja jāsastopas ar meliem un agresiju, šie ļaudis jūtas nelaimīgi. Līdzsvaru viņi meklē vienatnē, kur neskumst, bet – tieši otrādi – atpūšas un bagātinās no mūzikas un grāmatām. Labprāt paši rada – vai nu skaistas lietas, vai tekstus, kas iedvesmo citus augstākiem lidojumiem. Ja uzņēmīgākiem cilvēkiem izdodas Eikaliptus ievilināt lielos projektos, viņi viegli kļūst par uzvarētājiem. Brīvajā laikā izvēlas nodarbes, kas visvairāk interesē pašu, tāpēc tuvie ļaudis var justies aizmirsti. Tomēr mīlestībā Eikalipti ir uzticami, bet rūpēs par ģimeni – pašaizliedzīgi.   

                     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē