• Ko iesākt maija brīvdienās. 11 dažādas iespējas Latvijā

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    9/11Tallinas ielas kvartālā atsākušies tirdziņi

    Tallinas ielas kvartālā atsākušies tirdziņi

    Katru sestdienu un svētdienu, no plkst. 11:00 līdz 16:00,  apmeklētājiem būs iespēja apmeklēt Tallinas ielas kvartāla tirdziņus. Kaut uz visu teritoriju pēc likuma drīkstam uzņemt ne vairāk kā 20 tirgotājus, uzskatām, ka  tirdzniecības organizēšana ir svarīga gan vietējiem mājražotājiem, gan arī apmeklētājiem. Katru tirdziņa reizi tirgotāji tiek mainīti, lai dotu iespēju piedalīties ikvienam tirgotājam, kā arī veidotu dažādu piedāvājumu apmeklētājiem.

    Jau rudenī rīkotajos tirdziņos sastapāmies ar pozitīviem komentāriem: “Prieks, ka ir iespēja iegādāties mājražotāju labumus arī Miera un Tallinas ielas apkaimē”, “Brīnišķīgi, ka Latvijas amatniekiem un citiem tirgotājiem ir jauna vieta, kur piedāvāt savu produkciju”, arī Tallinas ielas rezidenti novērtēja cilvēku rosību pēc tāda klusuma perioda.

    Tirdziņā, kas norisināsies 1. un 2.maijā būs iespēja iegādāties vegānos riekstu krēmus, zemeņu čipsus, dabīgos mājas kūpinājumus, Tērvetes maizi un citus gardumus. Bērniem būs iespēja tikt pie karameļu konfektēm, cukurvates, rotaļlietām un drēbītēm. Par pusdienām parūpēsies Vanessa Rufino Samba Virtuvē (brazīliešu ēdiens), būs pieejams īstais uzbeku plovs un pašmāju Ezītis miglā. Tāpat arī varēs iegādāties dažādas rotas, mājas dekorus, drēbes un aksesuārus.

    Tuvākajā laikā  kvartālā plānojas street food ēdinātāju tirdziņi. Paliekot siltākam laikam, vēlamies, lai cilvēkiem ir iespēja, atnākāt uz konkrētu vietu, izvēlēties dažādus gurmānus piedāvājumus, un apēst tos drošā terasē vai paņemt līdzņemšanai. Uzskatām, ka ir svarīgi aicināt ikvienu doties ārpus mājas, labi un droši pavadīt laiku. 

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē