• Ko drīkst un ko nedrīkst prasīt svārstiņam?

    Ezoterika
    Aiva Kanepone
    Aiva Kanepone
    30. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Svārsts ir labs palīgs mirkļos, kad tavā zemapziņā īstā atbilde ir, taču tu šaubies un nezini, kam uzticēties. Svārsts tikai apstiprina to, ko tu jau zini.

    Tas ir tāpat, kā uzticēties intuīcijai un pirmajai domai, kas iešaujas prātā, kamēr nav iejaukusies loģika, analītiskā domāšana un prāts. Svārsts nolasa informāciju, kuru sen jau ir nolasījusi mūsu zemapziņa.

    Padomi iesācējām svārstiņa lietošanā

    Lai saprastu, vai svārsts tavās rokās strādā, iesākumā jājautā par to, ko tu vari pārbaudīt vai jau zini. Piemēram, kādā krāsā ziediņi uz viesistabas tapetēm? Pajautā to svārstam. Tikai formulē tā, lai viegli atbildēt. Piemēram: vai ziediņi ir sarkani? Izdari vēl tā – vienā no sava dzīvokļa telpām noliec telefonu. Un sāc jautāt: vai tas paslēpts virtuvē? Bērnistabā? Vannasistabā? Ja svārsts atbild pareizi, tātad tas ar tevi draudzējas un ir novērtējis to, ka pret to izturies korekti.  Pašās beigās pasaki svārstiņam paldies.

    1. 1. solis. Sameklē svārstiņu!
      Jau gatavu svārstu var nopirkt, parasti tie meklējami veikalos, kur tirgo akmeņus. Jāizvēlas materiāls, kas nemagnetizējas un neuzkrāj statisko elektrību, – koks, varš, zelts, sudrabs, alumīnijs, akmeņi, kristāls. No pareizajiem savu īsto izvēlies vienkārši – to, kurš tevi uzrunā! Iekar to kokvilnas diegā. Ja tas jau iekārts ķēdītē, pārbaudi, lai tā ir no vara, bronzas vai cita nemagnetizējoša metāla.

      Vienkāršākā metode, ko daudzās ģimenēs lieto, lai mājas kārtībā pārbaudītu ūdens āderes, – iekārt diegā zelta laulības gredzenu. Diedziņā var iekārt ne tikai zelta vai sudraba gredzenu, bet arī mazu vara atslēdziņu.
    2. 2. solis. Pieradini savu svārstu!
      Vispirms attīri to no svešiem (meistaru, pārdevēju, citu pircēju un ziņkārīgo) pieskārieniem un enerģijām. Paturi diennakti sālsūdenī – tējkarote sāls uz glāzi ūdens. Un atrodi koka vai kartona kastīti, kur to glabāt. Tad panēsā to diennakti kabatā, palaikam pavirpinot pirkstos, lai tas sajūt tavu enerģiju.
    3. 3. solis. Atrodi īsto pozu sarunai ar svārstu un iemācies atrast īsto sajūtu! 
      Apsēdies pie galda, lai jūties ērti un brīvi – mugura taisna, bet pleci brīvi un atslābināti, kājas taisni novietotas uz grīdas. Galva mazliet pacelta, lai tavs skatiens var aizklīst pie horizonta, – tad kakls nav saspringts. Roka, kurā ir svārsts, saliekta, un elkonis pacelts pleca augstumā – tad enerģijas vieglāk plūst. Skatiens tāds kā nefokusēts, brīvi klīstošs.

      Patrenējies nonākt viegla transa stāvoklī, kas vajadzīgs, lai saņemtu atbildes. Labi, ja proti meditēt. Tā ir sajūta, ka esi šeit un tagad, pagātnes un nākotnes nav un arī laiks un telpa neeksistē. Centies panākt tādu sajūtu, kad tev svārsta atbilde nešķiet būtiska – labi būs gan jā, gan nē –, tu tikai gribi uzzināt, kurš ceļš pareizākais. Tev jāsaplūst ar svārstiņu un jānotic tam.
    4. 4. solis. Vienojies ar savu svārstiņu par vienkāršākajām atbildēm!
      Tas ir pavisam loģiski – atceries, ka apstiprinot tu pamāj ar galvu, noliedzot to papurini. Ja svārsts vēzējas perpendikulāri galda malai, pieņem to par jā; ja paralēli – nē. Ja apstājas – atbildes nav. Bez komentāriem. Izlem nu! Ja svārsts pats sāk griezties pulksteņa rādītāja virzienā jeb pa saulei, tas tev grib atbildēt apmēram tā: «Jā, dari to, jā, tas ir tieši tev!» Ja pret sauli: «Nē, nedari tā!»

      Patiesībā, lai strādātu maksimāli precīzi, var paredzēt deviņas dažādas atbildes, jo svārstiņš var kustēties paralēli galda malai un perpendikulāri tai, uz apli pulksteņa rādītāja virzienā un pretēji tam, pa diagonāli uz vienu un uz otru pusi, bezgalības jeb astoņnieka zīmē perpendikulāri galda malai un paralēli tai, visbeidzot – stāvēt uz vietas.
    5. 5. solis. Iemācies pareizi formulēt jautājumus!
      Tiem jābūt precīziem un īsiem. Tādiem, uz kuriem var atbildēt ar «jā» vai «nē». Un atceries, ka jājautā ļoti konkrēti – par konkrētu brīdi, par konkrētu lietu. Piemēram, ja gribi zināt, vai tavai veselībai nekaitēs treknā krēma kūciņa, tad pavaicā, vai šajā mirklī tieši šis kūkas gabaliņš tev būs labs. Ja tev ir šaubas par atbildi, uzdod vairākus jautājumus! Lai gan patiesībā ar tādiem niekiem svārstu apgrūtināt nevajadzētu vispār.
    6. 6. solis. Pavingrinies!
      Vispirms saviem vārdiem domās parunā ar svārstu. Ar cieņu. «Mīļo svārstiņ, palīdzi man uzzināt patiesību! Lūdzu, klausi atbildei, kuru priekšā pasaka mana zemapziņa!» Domās atvainojies par to, ka vēl tikai vingrinies, tāpēc jautāsi vienkāršas lietas.

    Ko nekad nejautā svārstam?

    Neizrādies ar svārstu publikas priekšā. Nemēģini uzminēt loterijas skaitļus vai apmierināt ziņkārību. Nemēģini noteikt diagnozes vai atrast zāles.

    Nejautā, vai tavam vīram ir mīļākā. Ja tu jautā, tātad tev jau ir aizdomas. Bet tu nevari zināt, kāds spēks var iejaukties atbildē, varbūt tas liks samelot un apgriezīs tavu dzīvi ar kājām gaisā.

    Nejautā par valūtas kursu, nejautā, vai Latvijai draud karš. Ja tā jautāsi, svārsts atbildēs – jā, būs, jo informatīvais karš jau sen notiek. Arī par savu biznesu tu nevari jautāt, jo tas tev ir pārāk svarīgi – tu iespaidosi atbildi.  Taču vari pajautāt, ja jāizvēlas, ar kuru no trijām firmām labāk sadarboties.

    Nejaucies svešos likteņos un dzīvēs, ja cilvēki to nav lūguši.

    Nedrīkst svārstiņam uzticēt nopietnas attiecību lietas. Tu gribi zināt – vai kāds vīrietis ir tavs īstais? Nejautā. Neprasi svārstam, prasi sirdij! Patiesībā bez atļaujas nemaz nedrīksti jautāt par otru cilvēku un viņa jūtām. Turklāt tā pasaule ir sarežģīta, un var iejaukties sveši spēki, kas grib jūs saķildot. Pat ja šīs attiecības būs īsas, varbūt tev tās jāpiedzīvo tik un tā. Varbūt tās būs spožas un skaistas, varbūt mainīs tavu dzīvi, varbūt iemācīs ko svarīgu…

    Ja tu jautāsi, vai būsiet kopā, svārsts var pateikt – nebūsiet. Bet varbūt notiks tā, ka viņš būs tālbraucējs un gaidīs tikšanos ar tevi. Vai varbūt šajā brīdī zvaigznes rāda vienu atbildi, taču ar noteikumu, ka sakritīs arī citi apstākļi. Jūtu pasaule ir tik niansēta, un tā arī tevi padara tik jūtīgu. Ir grūti bezkaislīgi jautāt par attiecībām, ja tu jau kaut ko no tām gaidi. Tādas sarežģītas lietas nedrīkst uzticēt svārstam! Tas būtu tas pats, kā doties pie sliktas zīlnieces, kurai nerūp pateiktā sekas.

    Ja gribi zināt to, kas tev nav jāzina, svārsts var brīdināt ar nepareizām atbildēm.

    Mums daudz ko nemaz nevajag zināt. Ir zināšanas, kas vairo prieku, ir zināšanas, kas vairo sēras, tāpēc ir informācija, kas slēpjas. Ne vienmēr vajag diagnosticēt visas slimības vai veselības problēmas. Kad vajag, organisms pats pateiks. Reizēm tās ir tādas, kur tu neko nevari mainīt, taču to apzināšanās var likt tev saskumt.

    Svārsta lietošanas drošības tehnika

    • Neuzdod nepareizi formulētus jautājumus.
    • Nelielies un sarunu ar svārstu nepadari par šovu.
    • Nesāc svārstu tramdīt par katru nieku, tomēr centies palaikam parunāties.
    • Neņem svārstu rokā smēķējot vai pēc smēķēšanas, pārēšanās, kad esi reibumā, paģirās, nogurumā, slimībā vai uztraukumā.
    • Saglabā skaidru prātu arī tad, ja tev šķiet, ka svārsts klausa ideāli. Vienmēr atceries, ka ekstrasensa spējas var pēkšņi parādīties un tikpat viegli pazust kā atbilde uz tavām domām vai rīcību. 
    • Nelieto svešus svārstus un nedod savu svārstiņu citiem! Ja tā noticis, notīri svešās enerģijas ar sālsūdeni vai vismaz iztēlē palaid pār svārstu zelta ūdenskritumu kā tādu dušu, kas to noskalo. Vai paturi to virs sveces. Paņemot rokās, palūdz savam svārstiņam piedošanu, ka esi to devusi svešās rokās: «Lūdzu, dari tā, lai atkal man rādītu pareizi! Lai mēs atkal esam draugi un es sadzirdu tavus norādījumus.»
    • Nenoliedz svārstu tikai tāpēc, ka neproti ar to sarunāties. Tā ir unikāla tehnoloģija, ar kuru cilvēki strādājuši simtiem gadu.

    Par ko jautāt svārstam?

    Grūtā brīdī, kad nav padomdevēja, svārstam reizēm gribas pajautāt visu. Zinātāji prot pavaicāt daudz ko un saņemt pareizās atbildes. Iesācēji var ar visu svārstu aizmaldīties tumšos neceļos un visu sarežģīt vēl vairāk.

    Svārstam labāk jautāt par vienkāršām lietām, kas saistītas ar veselību, labsajūtu un ikdienu. Vērts jautāt par ēdieniem, par produktiem, par kuriem šaubies, vai tas tavam organismam šai brīdī būs labs. Par lietām, kuras vēlies pirkt un nesaproti, vai patiesībā tev tās vajag. Vari jautāt, kur meklēt, ja kaut kas pazudis. Jautā, kādus produktus ēst, lai saņemtu tev pašlaik trūkstošos vitamīnus. Vai pirkt tagad māju?

    Sarežģītāk ir ar jautājumiem par nākotni. Vari vaicāt, vai kaut ko darīt un kad vislabāk to darīt. Vari jautāt, kā tev rīkoties, kad šaubies. Taču tad dod arī trešo izvēli, nevis tikai – doties vai nedoties ceļojumā? Varbūt svārsts redz, ka tu vari doties, bet ar kādu noteikumu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē