• Šobrīd

    weather img

    Rīga +23°C

    Viss Tavas ādas skaistumam un veselībai!
    Myskin logo

    Ko darīt ar konfektēm Gotiņa, ja tās kļuvušas cietas?

    Kā pareizi?
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Katrs no mums, visticamāk, vairākkārt saskāries ar situāciju, ka iegādātās konfektes Gotiņa ir jau sacukurojušās un tik cietas, ka nav iespējams pat nokost. Vai šādas konfektes ir iespējams kaut kā vēl tomēr izmantot, lai nav produkts jāmet ārā?

    SIA Skrīveru saldumi mārketinga speciāliste Kristīne Murjāne atklāj, ka diemžēl atgūt sākotnējo konfektes konsistenci nebūs iespējams, taču iesaka kādu recepti, lai konfektes neietu zudumā.

    “Es ieteiktu šīs sacukurojušās gotiņas katliņā uzkarsēt kopā ar uzsilušu pienu vai, piemēram, iebiezināto pienu. Tādā veidā var izveidot tādu kā karameļu masu. Tad iepildīt to burciņā, un pēc tam izmantot ar pankūkām un uz maizītes, kā vien ir ērtāk," viņa stāsta.

    Ir cilvēki, kas saldos našķus glabā skaistos saldumu traukos, taču konfektes Gotiņa ieteicams glabāt atsevišķi, ieliktus maisiņā un pasargājot no tiešiem saules stariem. Jo būs lielākas temperatūras svārstības, jo konfektes ātrāk sacukurosies.

    Uzņēmuma pārstāve intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam Pārtikas revidents arī norāda, ka šis saldums ir jāuzglabā atbilstošā temperatūrā, proti, no +15°C līdz +18°C grādiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+