• Ķekavas dome nobalso par Vītola atstādināšanu no vicemēra amata

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    30. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Ķekavas novada domes deputāti šodien ārkārtas sēdē nobalsoja par piektdien aizturētā domes priekšsēdētājas pirmā vietnieka Aigara Vītola (LZS) atstādināšanu no amata pēc viņa paša vēlēšanās, noskaidroja aģentūra LETA.

    LETA jau ziņoja, ka Vītolu un kādu fizisku personu Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) piektdien aizturēja par iespējamu kukuļošanu saistībā ar būvdarbu veikšanu.

    Lai gan Vītols noraida aizdomas kukuļošanā, svētdien viņš paziņoja, ka līdz apstākļu noskaidrošanai viņš atkāpsies no vietnieka amata.

    Lēmuma pieņemšanai šorīt tika sasaukta domes ārkārtas sēde. 

    Kā ziņots, Ķekavas domes opozīcija plāno rosināt arī Ķekavas novada domes priekšsēdētājas Viktorijas Baires atstādināšanu, aģentūrai LETA pastāstīja Ķekavas domes deputāts Neils Kalniņš.

    Lai sasauktu sēdi, kopumā nepieciešami vismaz sešu deputātu paraksti, un, pēc Kalniņa teiktā, pieciem opozicionāriem varētu pievienoties arī koalīcijas deputāts Juris Žilko (apvienība Vienotība, Latvijas attīstībai, Izaugsme»).

    Pats Žilko aģentūrai LETA apstiprināja, ka šādu ieceri apsver, taču negrib pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, jo sākotnēji jālemj par Vītola atstādināšanu. «Jautājumu ir ļoti daudz un situācija tiešām nav viennozīmīga,» sacīja Žilko, norādot, ka deputāti kopā vēl nav sanākuši, lai konkrēti kaut ko lemtu par Baires atstādināšanu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē