• Kas garšo katrai horoskopa zīmei?

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    6/12Jaunava

    Jaunava

    Ēdiena izvēlē apdomīga, jo nevēlas kaitēt veselībai. Taču Jaunava daudz strādā, tai neatliek laika kārtīgai maltītei, bet našķošanās var draudēt ar lieko svaru.

    Virtuvē Jaunava dod priekšroku truša vai liellopa gaļai, kas ir liesa un viegli pārstrādājas organismā. Brokastīs izvēlas griķu, mannas, rīsu, prosas vai auzu pārslu putru. Graudi uzlabo gremošanas sistēmas darbību un palīdz kontrolēt svaru. Jaunavas ledusskapī vienmēr ir svaiga gaļa un konservēti produkti.

    Pārsteidzoši, taču Jaunavas organismam nekaitē produkti, kuros ir ķīmiskas vielas un konservanti.

    Bet produkti, kas nedaudz pastāvējuši vai bojāti, šīs zīmes pārstāvei ir inde un izraisa saindēšanos vai saasina kuņģa un gremošanas sistēmas kaites.

    Ēdiena izvēlē Jaunava nav kaprīza – garšo zupas, pusfabrikāti, putras, čipsi.

    Pamata maltīti gatavo no gaļas un dārzeņiem. Jaunavai nepatīk trekns ēdiens, tāpēc priekšroku dod vārītai gaļai vai to apcep un pēc tam sautē. Jaunava nesmādē arī cepeti un aukstās gaļas uzkodas, bet piedevām izvēlas dārzeņus, īpaši iecienīti ir kartupeļi vai kartupeļu biezenis, sautēti burkāni vai kāposti.

    Tipisks Jaunavas ēdiens ir plovs un dārzeņu salāti ar majonēzi, taču salātiem ir jābūt smalki sagrieztiem. Ēdienu viņai tīk pārkaisīt ar svaigiem zaļumiem – dillēm, pētersīļiem, lokiem. 

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē