• Kas garšo katrai horoskopa zīmei?

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    3/12Dvīņi

    Dvīņi

    Dvīņi nepievērš uzmanību ēdiena gatavošanas tehnoloģijai, produktiem, pasniegšanas veidam. Viņi ēd garāmejot – skatoties radījumu vai filmu televīzijā, lasot grāmatu, sarunājoties ar draugiem. Viņu ēdienkartē bieži vien ir neveselīga pārtika – čipsi, hamburgeri, pīrādziņi un citas ātrās uzkodas.

    Dvīņu organisms ir izturīgs pret kancerogēnām vielām, taukiem, ogļhidrātiem, produktiem, ko organismam grūti pārstrādāt, tāpēc viņi ilgstoši, nekaitējot veselībai, var pārtikt no fast food ēdiena un konservētiem dārzeņiem.

    Dvīņu virtuve neizceļas ar īpašu izsmalcinātību.

    Tā ir studentu un aizņemtu cilvēku virtuve, tāpēc Dvīņi bieži vien ēdienreizēs izvēlas pusfabrikātus, piemēram, pelmeņus, konservus, ātrās ēdināšanas restorānu piedāvājumu.

    Viņi nav izvēlīgi, dod priekšroku vienkāršai, ātri pagatavojamai, bet sātīgai maltītei. Dvīņus interesē viss jaunais, un viņi labprāt eksperimentē ar jaunām receptēm, ko ieteikuši draugi. Kad Dvīņi nolemj ēst veselīgi, pamatmaltītei izvēlas putnu gaļu, no kuras gatavo cepeti, to vāra vai sautē. To pasniedz ar rīsiem, kukurūzu, pupiņām vai kāpostiem. Īpaši iecienīti ir sautēti kāposti. Ēdienam pievieno dažādas mērces.

    Dvīņi labprāt gatavo zupas, īpaši iecienījuši zirņu, sēņu un zivju zupu. Parastas maizes vietā viņi izvēlas sviestmaizes. Šīs zīmes pārstāvjiem patīk rūgta garša, tāpēc viņi labprāt mielojas ar rūgtu šokolādi, taču pret saldajiem ēdieniem ir samērā vienaldzīgi. 

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē