• Kas garšo katrai horoskopa zīmei?

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    7/12Svari

    Svari

    Šīs zīmes pārstāvji, īpaši sievietes, ļoti rūpējas par ārējo izskatu un cenšas ievērot diētu. Svaru sievietes bieži vien tikai knibinās ap ēdienu, turpretī vīriešiem tīk labi paēst. Viņi labprāt gatavo, bet neizlēmības dēļ bieži vien nezina, ko gatavot maltītei.

    Svari ir gardēži un saldumu mīļotāji. Salda garša – tas ir Svaru ēdienkartes simbols. No gaļas produktiem viņi priekšroku dod liesai putnu gaļai. Treknāku putnu gaļu – zosi vai pīli – gatavo kopā ar augļiem. Svariem garšo arī cūkgaļa, taču to garnē ar kaut ko saldu vai pasniedz kopā ar augļiem.

    Biežāk maltītei Svari izvēlas vistas vai cūkgaļas fileju, bet arī vārīta, cepta vai marinēta gaļa iet pie sirds. Tai ir jābūt mīkstai, pirms pasniegšanai sadalītai, atdalītai no kauliem, karstai.

    Svariem nepatīk sauss ēdiens, tāpēc pie pamatēdiena izvēlas dažādas mērces.

    Ēdienkartē nozīmīga vieta atvēlēta augļiem, un augļus viņi izmanto gandrīz visos ēdienos – cūkgaļu garnē ar aprikozēm, pīli – ar persikiem, vistu – ar ķiršiem un tamlīdzīgi.

    Svari ir ļoti kāri uz saldajiem ēdieniem. Pēc katras maltītes viņi vēlas desertu. Saldējums ar augļiem, kanēļmaizīte vai kūkas gabaliņš – tā ir ideāla izvēle, kā sevi palutināt.

    Pret saknēm – burkāniem, bietēm, kartupeļiem – Svari ir samērā vienaldzīgi, taču viņiem garšo salāti, kas gatavoti no puķkāpostiem, Pekinas kāpostiem, tomātiem, saldajiem pipariem. Redīsus, rutkus un citus dārzeņus ar asu vai rūgtu garšu viņu virtuvē grūti atrast. Svariem negaršo arī sēnes, bet zaļumus lieto mērenās devās. 
     

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē