• Kas garšo katrai horoskopa zīmei?

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    16. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Mums katram ir savi ēšanas paradumi, tradīcijas, meistarstiķi, kas ļauj palutināt garšas receptorus, taču arī katrai zodiaka zīmei var atrast daudz kopīga produktu izvēlē un maltītēs. Stāsta Kaija Zemberga, astroloģe.
    Nākamais: Vērsis

    Auns

    Ēd labprāt, daudz un labi, taču aktīvajam, vienmēr skrejošajam Aunam neatliek laika maltītei. Viņam ne visai patīk darboties virtuvē, taču, kad viņš atrod laiku gatavošanai, izvēlas recepti, kas ātri pagatavojama un ātri notiesājama.

    Pamatēdienu Auns gatavo no putnu gaļas. Priekšroku dod vistas filejai vai uz atklātas uguns, oglēm ceptai gaļai vai šašlikam. Nepārdzīvo, ja gaļa ir mazliet par sausu, galvenais – lai tā nav trekna. Gaļai ir jābūt garšīgai, sagrieztai nelielos gabaliņos, bez kauliem, jo straujais Auns nevēlas ķēpāties ar gardā kumosa atdalīšanu no kaula, cepeša vai pīles griešanu. Viņš vēlas ātri paēst un skriet tālāk savās gaitās.

    Aunam nepatīk ēdieni, kuros pārlieku jāiedziļinās, lai izbaudītu to garšu.

    Garšu Auns vēlas sajust no pirmā kumosa, šīs zīmes pārstāvim garšo asi ēdieni, viņš novērtēs garšvielas un zaļumus – piparus, lokus, ķiplokus.

    Auna vājība ir dārzeņi. Pie gaļas viņš izvēlas svaigus vai ceptus dārzeņus – sarkanos piparus, baklažānus, tomātus, kartupeļus, burkānus. Auns novērtēs vistas gaļas un dārzeņu salātus. Viņš ir iecienījis arī siltos salātus, dažādas uzkodas, ragū ar dārzeņiem, sēņu ēdienus. Zupas Auns izvēlas reti, bet desertā dod priekšroku augļiem.

    Auna maltīte atgādina sportista vai tūrista ēdienu. Trekns ēdiens šai zīmei nav vēlams, maltītei ir jābūt bagātai ar olbaltumvielām, aminoskābēm, mikroelementiem, A un C vitamīniem. Ēdiens nedrīkst būt kalorijām bagāts, taču tam jābūt gana barojošam, lai no nelielas porcijas Auns jūtas paēdis. 

    * Precīzākai prognozei ir jānoskaidro, kurā zīmē individuālajā kartē atrodas Mēness un 2. mājas pārvaldnieks. 

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē