• Kas palīdzēs dziedniekam? Žīgures, Peipiņa un Jansones stāsts

    Ezoterika
    Kaija Zemberga
    16. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Pirms gada septembrī pēkšņi aizsaulē aizgāja pazīstamā dziedniece, unikālas atveseļošanās sistēmas autore Ilze Jansone. Kāpēc slimo un kā sev un tuvākajiem var palīdzēt pats dziednieks?
    Nākamais: Karaliska nāve

    Pati sev dziedniece

    Ilze Jansone vairāk nekā 40 gadu garajā dziednieces praksē ir izveidojusi 12 ārstniecības kūres iekšķīgai lietošanai, 12 ārstniecisko vannu kūres, sarakstījusi vairāk nekā 80 grāmatu, radījusi unikālu augu maisījumu Salveo, kura sastāvā ir trejdeviņi augi. Tapusi arī tinktūra no deviņiem augiem, pēc viņas receptēm veidotas dažādas augu tējas. Zintniece spējas mantojusi no tēva un krusttēva, taču dziedināt sāka pēc tam, kad slimība pārvilka svītru profesionālas čellistes karjerai. No nepareiza uztura sākās plaukstas locītavu saišu sabrukums. Karoti viņa varēja pacelt tikai ar abām rokām.

    Ārstēšana ilga trīs gadus – bija gan operācija, gan hormonterapija, gan dažādas fizioterapijas procedūras. Sāpes nepārgāja, un Ilzei 22 gadu vecumā piešķīra invaliditāti. Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas profesors ieteica organismam dot to, kā tam trūkst, un tad tas pats sevi sakārtos. Ārsts uzrakstīja ieteicamos produktus, augļus, dārzeņus, un atlabšanas procesa paātrināšanai rekomendēja no ēdienkartes izņemt cukuru, sāli, bīdelētos miltus, etiķi un citus produktus. Ilze ēda burkānus, kāļus, rāceņus, mārrutkus, spieda sulas un atguva veselību. Par to, ka dabā ir viss, kas nepieciešams cilvēka veselībai, dziedniece uz savas ādas pārliecinājās, kad sevi atveseļoja pēc smagas asins saindēšanās, kuras dēļ nokļuva reanimācijā un bija cietušas nieres, aknas un citi orgāni. Ārsti cerības nedeva, sacīja, ka dzīvības uzturēšanai būs nepieciešama dialīze. Ar lieko svaru, kas bija hormonterapijas rezultāts, viņai nācās cīnīties visu mūžu.

    Zintniece palīdzēja arī savam vīram izārstēt kuņģa čūlu, hronisku bronhītu, galvassāpes un sirds mazspēju. Tiesa gan, kad vīrs aizgāja mūžībā, presē parādījās skaļi virsraksti, ka dziedniece, kas sola ar savu metodi izārstēt visas vainas, nav spējusi profesionāli palīdzēt vīram.

    Pirms gada septembrī, 78 gadu vecumā, pēkšņi apstājās tautā iemīļotās dziednieces sirds. Daudzi kolēģi par viņas aiziešanu nebija informēti, jo pēdējos gados zintniece norobežojās no plašās dziednieku saimes.

    Nākamā lapa

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē