• Kariņš: Valdības uzdevums būs padarīt ierobežojumus jēgpilnākus un efektīvākus

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    28. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krišjānis Kariņš
    Foto: LETA
    Krišjānis Kariņš
    Valdības uzdevums būs padarīt ierobežojumus jēgpilnākus un efektīvākus, ceturtdien preses konferencē paziņoja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.

    Premjers uzsvēra, ka viņš personīgi saprot cilvēku nogurumu un neizpratni par ierobežojumiem, kas noteikti ar mērķi mazināt Covid-19 izplatību.

    Kariņš arī atgādināja, ka galvenais uzdevums ir mazināt saslimstību ar Covid-19, tomēr valdības uzdevums būs pārskatīt kopējos ierobežojumus, padarot tos jēgpilnākus un efektīvākus. Pēc Kariņa teiktā, valdība kopējo ierobežojumu izvērtējumu plāno veikt nākamnedēļ.

    Ministru prezidents jau iepriekš pauda, ka valdībā vēl gaidāmas diskusijas par situāciju pēc 7. februāra, tomēr viņš atzina, ka patlaban runāt par ierobežojumu mīkstināšanu ir pāragri.

    «Ja kopīgi varam noturēties, ļaujot samazināties saslimstības skaitļiem, tad projekcijas rāda, ka februāra beigās vai marta sākumā varētu nonākt līdz skaitlim, kad varētu izsvērt kaut ko mainīt atvieglojumu ziņā,» skaidroja Kariņš, piebilstot, ka patlaban epidemiloģiskā situācija neļauj domāt par atvieglojumiem pēc 7. februāra.

    Saistībā ar Covid-19 izplatības ierobežošanu valstī līdz 7.februārim ir izsludināta ārkārtējā situācija, kuras laikā noteikta virkne ierobežojumu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē