• Karīna Račko izdod savu septīto romānu

    Kultūra
    Santa.lv
    Santa.lv
    21. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Karīna Račko
    Foto: Instagram
    Karīna Račko
    Karīna Račko, «Doctor of Dental Surgery» grāda īpašniece un sertificēta zobārste, saviem «Instagram» sekotājiem paziņojusi par septītā romāna «Es neesmu tava» izdošanu. Viņas romāni pārdoti jau vairāk nekā 60 000 eksemplāru.

    Račko grāmatu sākusi rakstīt janvārī: «Pēdējo trīs grāmatu tapšana man aizņēma līdzīgu laika periodu – aptuveni pusgadu.» Lai gan daļu topošo grāmatas lasītāju interesē, vai grāmatas saturs tiks saistīts ar viņas pēdējiem jautājumiem par šķiršanos, Račko to noliedz: «Nē. Es rakstu daiļliteratūru, nevis autobiogrāfiju, un pagaidām man nav nolūka to mainīt.»

    Šis būs stāsts par populāra televīzijas sarunu šova vadītāju Virdžīniju Leimani, kas vilšanos par savu rutīnā iestigušo laulību un aizdomas par vīra neuzticību cenšas apslāpēt darbā un rūpēs par piecgadīgo meitu. Virdžīnijas kaisli uzjunda liktenīga iepazīšanās ar talantīgo, šarmanto rakstnieku Aleksu Neitu, kādu viņa neatceras pazinusi, satricinot visas vērtības, kādas viņai kā sievietei līdz šim bijušas.

    Ikviena grāmatas lasītāja aicināta atbildēt uz jautājumu, vai, liekot riskantas likmes attiecību spēlē, tu krāp otru cilvēku vai… pati sevi?

    Račko ļoti iepriecinājusi Dž. Dž. Džilindžera atsauksme par izlasīto: «Karīnas Račko jaunais romāns liek aizmirsties sievietes trauslajā jūtu pasaules balansēšanā uz realitātes asmeņa. Pārliecina ar nežēlīgi izkāpinātu atklātumu…»

    Karīna atzīst, ka «ar katru jauno darbu jūtams arvien lielāks briedums. Arvien saistošāk un interesantāk man šķiet rakstīt nevis par pasaku elementiem, bet caur cilvēkiem, novērojumiem un atziņām izprastu realitātes skaistumu un skaudrību.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē