• Kādās krāsās ietērpties, sagaidot Tīģera gadu?

    Horoskopi
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay.com
    Lai nopelnītu 2022. gada valdnieka – Tīģera – labvēlību, Jaungadu jāsagaida košos un izteiksmīgos tērpos, iesaka astrologi.

    Lai 2022. gads būtu veiksmīgs visām zodiaka zīmēm, pienācīgi jāsveic tā valdnieks – Melnais ūdens tīģeris. Kas tam patīk?

    Auns

    Astrologi iesaka dot priekšroku oranžai vai sarkanai krāsai. Tās ir divi iemīļotākās nākamā gada saimnieka krāsas. Laipnā omā Tīģeris veicinās jūsu attīstību un palīdzēs īstenot visus plānus.

    Vērsis

    Ja vēlaties pievērst Tīģera uzmanību, izvēlēties elegantas drēbes zaļā vai brūnā krāsā. Jūs esat ļoti spilgta zodiaka zīme, tāpēc lieks raibums jums nebūs vajadzīgs.

    Dvīņi

    Pēc savas dabas Dvīņiem nepatīk spilgtas krāsas. Bet šoreiz jums ir ieteicams uzvilkt kaut ko ar vismaz nelielu dzeltenu akcentu. Jāatzīmē, ka pat dzeltens sporta tērps izskatīsies svinīgi.

    Vēzis

    Ģimeniskie Vēži var iepriecināt Tīģeri, ja uzsvērs savu individualitāti un maigumu. Jums vajadzētu dot priekšroku gaišajām niansēm, kas jums lieliski piestāv. Sievietēm tā varētu būt pasteļkrāsas zīda kleita, bet vīriešiem – smilškrāsas krekli vai bikses.

    Lauva

    Jūs esat zodiaka zīme, kas mīl visu spilgto tāpat kā tīģeri. Pie tam jums ideāli izdodas iekļaut spilgtas lietas savā garderobē un izveidot stilīgas kombinācijas. Jūsu ideālais variants būs sudrabaina kleita vai uzvalks. Astrologi ir pārliecināti, ka Tīģeris palīdzēs jums ieiet nākamajā gadā.

    Jaunava

    Jaunava, nākamā gada īpašnieks alkst redzēt jūs maigās niansēs. Jūsu toņi jaunajā 2022. gadā ir gaiši zili un gaiši zaļi. Šīs krāsas jums dāvinās ne tikai svētku noskaņu, bet arī Tīģera labvēlību.

    Svari

    Svari var ļoti ilgi domāt par to, ko viņi vilks mugurā svētku vakariņās. Tikai astrologi jau ir izlēmuši jūsu vietā. Vai gribat sadraudzēties ar Tīģeri? Tad izvēlieties gaiši sārtus toņus. Ja jums nepatīk būt rozā no galvas līdz kājām, varat izvēlēties kādu aksesuāru vai spilgtu grimu ar akcentu uz sārtām ēnām.

    Skorpions

    Ar Skorpioniem viss ir ļoti vienkārši un skaidrs. Lai ko jūs darītu jaunajā, 2022. gadā, Tīģeris joprojām būs jūsu pusē. Tā ir laime, tik ļoti paveicies! Tāpēc ceriet, ka Tīģerim visvairāk patīk arī tas, kas jums sagādās prieku un radīs svētku noskaņojumu.

    Strēlnieks

    Tā kā Strēlniekam vēlams Jauno gadu sagaidīt ģimenes lokā, viņš var atļauties dauzīties gan ar krāsām tērpā, gan aksesuāros un svinību noformējumā. Vienmēr piedzīvojumiem gatavais Strēlnieks, iespējams, gribēs radīt mājās īstu džungļu atmosfēru.

    Mežāzis

    Jūsu stils parasti ir ļoti atturīgs, bet šoreiz jāpievieno tai kāda spilgta detaļa vai spilgts akcents apģērbā. Ja vēlaties drēbes mierīgākās niansēs, pievērsiet uzmanību raibākiem apaviem.

    Ūdensvīrs

    Jūsu krāsa 2022. gadā ir zeltaina. Tā atnesīs jums veiksmi visās jomās, un jums būs panākumi. Astrologi apgalvo, ka nākamā gada spilgtais, raibais tēls jums ir izdevīgs. Tāpēc palaidiet fantāziju brīvībā un eksperimentējiet ar tēliem!

    Zivis

    Tā kā Zivis ir zodiaka Ūdens zīme, jums labāk uzvilkt kaut ko gaiši zilā tonī. Tas uzsver jūsu sievišķību, eleganci un izsmalcinātību.

    LASIET ARĪ ŠOS HOROSKOPUS 2022. GADAM!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē