• Kā saimnieka aura ietekmē mājdzīvniekus

    Mājas mīluļi
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    22. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Visām dzīvajām radībām ir sava aura jeb biolauks. Un tieši no biolauka stāvokļa atkarīgs, kā cilvēks jūtas fiziski, kāds viņš ir pēc rakstura, kā iekārtojies dzīvē un, galu galā, cik patīkami ar šo cilvēku ir kontaktēties. Savukārt cilvēka noskaņojums, viņa fiziskais stāvoklis un pat viņa domas – tas viss iespaido viņa biolauka stāvokli.

    Biolauks. Kas tas ir?

    Par biolauku jeb auru tiek uzskatīts ovālas formas elektromagnētiskais lauks, kas aptver visas dzīvās būtnes. Šo lauku var aprakstīt kā gaismas ķermeni, kas ne tikai apņem, bet arī caurauž fizisko ķermeni un satur nozīmīgu informāciju par cilvēku. Ir arī cits uzskats: dzīvs organisms izstaro kaut kādu matērijas veidu, ko nefiksē šodien eksistējošās fiziskās iekārtas, bet tikai cits organisms.

    Zinātnieki sen noskaidrojuši, ka ap ikvienu dzīvu organismu ir aura, kas veidojas no visu viņa orgānu biolaukiem.

    Organisma veselības stāvoklis atspoguļojas arī viņa aurā. Slimības gadījumā tā sāk bālēt, šādā situācijā saka, ka aurā ir caurumi. Laikam katrs ir pamanījis, ka pie veseliem, spēcīgiem cilvēkiem jūtas mundrāks un brašāks, bet slimu un mūždien čīkstošu cilvēku tuvumā – kopējais tonuss nevilšus samazinās. Tas ir biolauku mijiedarbības rezultāts. Vairāki pētījumi pierādījuši, ka līdzīgs auru kontakts ir arī starp cilvēkiem un dzīvniekiem.

    • strādā kaķa biolauks
      Kaķi jūt, kad viņu saimnieks jūtas slikti. Kaķi ir spējīgi ārstēt kuņģa čūlu un noņemt migrēnas lēkmes. Viņi uzsūc sevī negatīvo enerģiju. Taču nevajag uztraukties, ka kaķim no tā kļūs sliktāk, jo negatīvās vibrācijas, tieši otrādi, labvēlīgi ietekmē viņa enerģētisko sistēmu. Tāpat eksistē teorija, ka kaķi bieži vien guļ uz kādas slimas cilvēka ķermeņa vietas vai orgāna, tādējādi stimulējot to ātrāku izveseļošanos un dodot signālus saimniekam par to, ka viņam vērts pievērst uzmanību šīs ķermeņa daļas veselības stāvoklim.
    • strādā suņa biolauks
      Suņu biolauks strādā nedaudz citādi. Viņi uzsūc sevī visu negatīvo enerģiju, vēl pirms tā paspējusi aiziet līdz saimniekiem. Tāpēc ļoti svarīgi pastāvīgi sekot līdzi sava suņa veselības stāvoklim, jo suņi ir daudz uzņēmīgāki pret enerģētiskajiem dubļiem. Un, ja viņi nepārtraukti slimo, vērts aizdomāties par tavas ģimenes labklājību.

    Dzīvnieku reakcija uz cilvēka auru

    Izrādās, ka mūsu mazie brāļi reaģē ne tik daudz uz saimnieka vai cita cilvēka ārējo izskatu, kā uz viņa auru. Visiem zināmais fakts, ka dzīvnieki var nekļūdīgi un uzreiz noteikt nepazīstamu cilvēku morālo būtību, skaidrojams tieši ar šo spēju.

    Nolasot informāciju, ko satur cilvēka aura, dzīvnieki savā ziņā ir tādi kā ekstrasensi, kas spējīgi redzēt un uztver to, kas parastiem cilvēkiem liegts.

    Aura, pēc zinātnieku domām, satur informāciju par absolūti visu: pagātni, tagadni un nākotni, Kosmosu, zvaigznēm un planētām. Ezotēriskās mācības sauc to par smalkajām pasaulēm, astrālo gaismu un tamlīdzīgi. Šajā realitātē nav nekādu stingru robežu ne laikā, ne telpā.

    Gaišredzība, nākotnes pareģošana – tā vispirms jau ir spēja nolasīt informāciju no auras. Tomēr šāda spēja piemīt ne tikai cilvēkiem, bet arī dzīvniekiem. Jau kopš seniem laikiem zināms, ka suņi jūt saimnieka nāves tuvošanos. Iespēja ieskatīties nākotnē viņiem ir, pateicoties spējai uztvert paralēlo pasauli un informāciju, ko tā satur.

    Lai iegūtu šādu informāciju, dzīvniekiem nemaz nav vajadzības klejot pa citām pasaulēm. Viņi atrod to paša cilvēka aurā jeb biolaukā. Jo mūsu zemapziņas es arī jau iepriekš zina, kas ar mums notiks tuvākajā nākotnē. Taču tā nu iekārtotas savstarpējās attiecības ar prātu, ka cilvēka apziņa parasti nezina to, kas zināms zemapziņai. Tikmēr dzīvniekiem saikne ar smalko pasauli ir pastāvīga, tiesa, daudz zemākā, dzīvnieciskā, līmenī. Tomēr pat tāds līmenis ļauj četrkājainajiem planētas iemītniekiem zināt pagātnes un nākotnes notikumus.

    Šī dzīvnieku spēja bija zināma daudzām indiešu mednieku paaudzēm: piemēram, viņi zināja, ka ir bezjēdzīgi likt slazdu vietā, kur kādreiz jau bijis noķerts un nogalināts koijots, – šī vieta saglabā informāciju par to.

    Tāpēc cits dzīvnieks, nonākot šajā vietā, neuzķersies ne uz kādas ēsmas – viņš it kā redz visu, kas noticis ar viņa priekšgājēju. Tieši šī prasme uztvert paralēlo pasauli ir arī pamatā neizprotamajai dzīvnieku spējai atgriezties pie saimniekiem pat no ļoti liela attāluma. Zināms gadījums, kad kaķis, kuru saimnieces radiniece aizvedusi uz citu pilsētu, aizbēdzis no viņas un atgriezies mājās, veicot kopumā vairāk nekā 300 kilometru.

    Nekļūdīgi atšķir labu no ļauna

    Dzīvnieki atšķirībā no cilvēkiem lieliski uztver paralēlās pasaules informāciju. Un ne tikai uztver, bet arī reaģē uz to. Visiem zināms, ka suņi un zirgi nekļūdīgi atšķir labu cilvēku no ļauna. Viņi to spēj izdarīt, pateicoties mākai nolasīt informāciju, ko satur viņu biolauks.

    Ļauns, atriebīgs, egocentrisks indivīds ir burtiski apvīts ar savu negatīvo domu un jūtu graujošo enerģiju. Suņi to jūt.

    Varbūt esi manījis, ka uz vienu kaimiņu suns vienmēr reaģē draudzīgi, lai arī viņš būtu piedzēries vai dusmīgu sejas izteiksmi, bet citu aprej pie mazākās izdevības. Mierīga, labsirdīga cilvēka aura izstaro harmonijas un dvēseles siltuma enerģiju, kura dzīvniekiem ir ne tikai mīļa, bet arī vajadzīga.

    Zināms arī tas, ka dzīvnieku jutību pret smalkajām enerģijām jau senatnē izmantoja, lai noteiktu nepazīstama cilvēka raksturu. Piemēram, Senajā Ķīnā un Austrumu valstīs bija pieņemts parādīt viesiem suņus un zirgus. Pēc šo dzīvnieku reakcijas tika noteikta atnākušā cilvēka būtība. Mūsu mazie brāļi reaģē nevis uz vārdiem vai pārliecināšanu – viņi nekļūdīgi nosaka viesa biolauka raksturu.

    Taču te ir viens īpašs apstāklis – cilvēka aura ir spējīga nodot savu lādiņu dzīvniekiem, kas ar viņiem dzīvo. Ne velti saka, ka mājdzīvnieki raksturā ir līdzīgi saviem saimniekiem. Atrodoties blakus ļaunam, skaudīgam, agresīvam saimniekam, dzīvnieka astrālais ķermenis burtiski piesūcas ar viņa enerģiju.

    Uzsūc negatīvo enerģiju

    Par mājdzīvnieku pozitīvo enerģētisko ietekmi uz cilvēku ir rakstīts ļoti daudz. Daudzi cilvēki pamanījuši, ka kaķis nāk cilvēkam palīgā, kad viņam ir slikti. Viņš noņem negatīvo enerģiju un atdod organismam spēju pilnvērtīgi strādāt. Kad negatīvā enerģija ir noņemta un kaķis jūtas piepildīts, viņš pieceļas un aiziet.

    Kaķis ir vienīgais no zīdītājiem, kura enerģētiskā sistēma tikai tad strādā normāli, kad ir iespēja aizķert negatīvās vibrācijas.

    Tā ka nemēģini aizturēt kaķi, kad viņš pēkšņi pieceļas un ir gatavs no tevis aiziet. Tas nozīmē vien to, ka viņš ir saņēmis vajadzīgo negatīvās enerģijas dozu un vairāk viņam šobrīd tik un tā nepaņemt.

    Ja mēs runājam par suņiem, viņi ļoti bieži kalpo kā savdabīgi zibensnovedēji. Suns aizsargā saimnieku enerģētiskajā ziņā. Jebkuras negatīvās emocijas, kas vērstas pret saimnieku – skaudību, dusmas, lāstus –, četrkājainie sargi it kā aprij. Tajā pašā laikā, lai arī suņu pretošanās spējas pret bioenerģētiskajiem dubļiem ir visai augstas, viņu veselības stāvoklis var kalpot kā ģimenes labklājības indikators – ja tavs suns nepārtraukti slimo, aizdomājies, vai tavā ģimenē viss ir kārtībā? Veterinārā prakse rāda, ka nereti dzīvniekiem tiek konstatētas tās pašas slimības, kas viņu saimniekiem.

    Dzīvnieku īpašnieki atveseļojas ātrāk

    Uzņemt slimīgu informāciju var tas organisms, kura enerģētika ir vājāka nekā cita. Un mājdzīvnieku biolauks vairumā gadījumu ir vājāks, nekā tas ir cilvēkam. Ilgstošs cilvēka un mājas mīluļa kontakts noved pie tā, ka saimnieks kā enerģētiskais dominants nospiež enerģētiski vājāko dzīvnieka biolauku, un tas uzņem sevī visu patoloģisko un fizioloģisko, ar ko saimnieks bagāts. Protams, mēdz būt izņēmumi. Ir enerģētiski ļoti spēcīgi dzīvnieki un var būt arī salīdzinoši enerģētiski vājāki saimnieki.

    Speciāli novērojumi ļāvuši secināt, ka pēcinfarkta rehabilitāciju veiksmīgāk iziet tie slimnieki, kuriem ir kāds mājdzīvnieks.

    Sākumā to izskaidroja ar regulārām pastaigām, kurās spiesti doties suņu saimnieki. Taču anketas parādīja tikpat augstu veselības uzlabošanās procentu arī citu dzīvo radību īpašniekiem – zivtiņu, papagailīšu, kaķu, sesku u. c. Kontaktējoties ar mīluļiem, normalizējas asinsspiediens, samazinās pulsa ātrums, tiek noņemts saspringums. Cilvēki, kuriem ir kāds dzīvnieks, parasti ir arī daudz nosvērtāki. Tāpēc arī petterapija dod tik labus rezultātus, jo saskarsme ar dzīvniekiem ir daudz dziedējošāka par tablešu kalniem. Ir ļoti daudz piemēru tam, ka bērni ar Dauna sindromu, bērnu cerebrālo trieku, autismu sāk atvērties tieši pēc kontaktēšanās ar delfīniem, zirgiem, suņiem.

    Ne mazāk svarīgi ir tas, ar kādu noskaņu saimnieks vai ārsts ārstē slimo dzīvnieku. Ja tas pienāks pie dzīvnieka ar pozitīvām emocijām un domām: tu noteikti izveseļosies, – četrkājainais draugs to sajutīs, un tas palīdzēs viņam cīņā ar slimību.

    Mūsu biolauks palīdz mums uzturēt saikni ar apkārtējo pasauli. Tā stāvoklis ir atkarīgs no tā, ko mēs domājam vai runājam par citiem, kā arī ko domā un runā par mums citi. Daudzas mūsu nelaimes, vispirms jau slikts mūsu biolauka stāvoklis un kā sekas tam – veselība, rodas tieši no tā, ka mēs nepievēršam tam vērību. Mums būtu uzmanīgāk jāpavēro mūsu mājas mīluļi, viņu veselības stāvoklis, jāpacenšas noskaidrot šī stāvokļa iemesls, jāpārbauda sava veselība, jāieskatās sevī un jātiek galā ar savām problēmām. Jāizdara viss, lai mūsu māja piepildītos ar prieku un – pats galvenais – vispārēju ģimenes veselību.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē