• Padomi, kā pievilināt naudu

    Ezoterika
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Būtu aplami domāt, ka vajag tikai reizi dienā pačaukstināt naudaszīmi un nopirkt maku sarkanā krāsā, lai nauda nāktu kā pa reni. Tā, protams, nenotiek. Taču naudas un bagātības plūsmas likumi tomēr pastāv. Šoreiz – par dažiem no tiem.

    Nauda ir enerģija. Gan tīrā veidā kā visas materiālās un zināmā mērā arī garīgās pasaules (zināšanas, iemaņas) esence, gan arī – visa ar naudu saistītā enerģija. Tās ir visas emocijas, izjūtas, vēlmes, bailes un fantāzijas, ko cilvēki saista ar naudu. Ignorēt jebkuru enerģiju ir diezgan nesaprātīgi un arī bezjēdzīgi.

    Naudas enerģija pastāv tāpat kā elektrība – vēlamies to vai ne, protam ar to apieties vai ne.

    Tādēļ labāk, protams, iemācīties ar to apieties un likt lietā. Viens no pasaules uzbūves pamatlikumiem ir enerģijas nezūdamības likums. Tas nozīmē, ka nauda dzīvē ienāk atbilstoši ieguldītajai enerģijai un jādod pretī to lietu enerģijai, kuru vēlies saņemt. Ļauj enerģijai plūst brīvi un dinamiski, nebaidoties nedz ar savām pūlēm, radošo iedvesmu un talantu pelnīt vairāk naudas, nedz to brīvi atdodot!

    Vizualizē mērķi!

    Saskaņā ar hinduisma uzskatiem nav pareizi vēlēties vienkārši vairāk naudas. Ir jāsaprot un, pats galvenais, jāvizualizē finansiālais mērķis. Ja naudu vēlies, piemēram, ceļojumam uz smalku kūrortu, vispirms jāsaprot, vai tiešām šī nedēļa kūrortā ir tas, kas pašlaik tavā dzīvē visvairāk vajadzīgs. Ja jā, tad vizualizē ainu, kurā esi ar šo lietu, – tātad pludmale, jūra, saule, krāsaini kokteiļi un viļņu šļaksti.

    Tad pajautā sev, vai šī lieta tev tiešām sagādās gaidīto baudu.

    Proti, vai jau nākamajā dienā pēc atgriešanās nebūs žēl iztērēto līdzekļu. Un visbeidzot – kā mainīsies tava dzīve, ja šo lietu iegūsi. Vai atmiņas un saules siltums vēl ilgi tevi uzmundrinās? Varbūt labāk tā vietā skaisti nosvinēt savu apaļo dzimšanas dienu, saaicinot sen neredzētus draugus? Tikai tad, kad rasta atbilde uz šiem jautājumiem, un tā visur ir pozitīva, vari koncentrēties uz naudu.

    Makā nevajadzētu turēt radinieku fotogrāfijas – nauda pievelk naudu, bet te to bloķē sveša enerģija.

    Tērē ar vieglumu, nevis vieglprātību!

    Lai gan nauda ir ļoti nopietna enerģija, tai patīk vieglums. Nevis vieglprātība, bet tieši vieglums, plūstot no viena objekta pie cita. Ja mēs katru eiro izdodam ar smagu sirdi, ar rūgtumu maksājam rēķinus un algas dienā nevis priecājamies par naudu, bet automātiski nospriežam naudas atkal tik maz, bet vajadzību tik daudz, tā zaudē vieglumu.

    Labāk naudu netērēt un iztikt bez jaunām kurpēm nekā ikreiz, tās uzlūkojot, sāpīgi atcerēties par izdotajiem līdzekļiem.

    Kas gājis, aizgājis – valkā un baudi!

    Naudai nepatīk un tā bēg no saspringtiem un neapmierinātiem cilvēkiem, savukārt vieglums vispirms piesaista pozitīvas dzīves situācijas, bet pēc tam arī veiksmi un naudu.

    • Ziedo!

    Pie viegluma pieder arī ziedošana. No sirds, nevis prestiža vai karmas uzlabošanas vārdā ziedota nauda atdodas vairākkārt – tāds ir lielais kosmosa likums. Ja nu tev tiešām šobrīd nav naudas, ar ko dalīties, ziedo savu laiku, enerģiju un talantu. Galvenais, lai enerģija plūst.

    • Novērtē naudaszīmju spēku!

    Lai gan aizvien vairāk operējam ar bezskaidras naudas norēķiniem, pievērs uzmanību taustāmo naudaszīmju dzīvei. Naudas enerģiju atbaida vecs, nonēsāts maks, kurā naudaszīmes ir haotiski saņurcītas, turklāt pa vidu nesaprotamai vajadzībai glabātiem čekiem un neaktuālām vizītkartēm.

    Nesmādē lielas vērtības naudaszīmes tikai tāpēc vien, ka dažkārt, pērkot kaut ko sīku, to veikalā negribīgi maina.

    Jo mazākas vērtības naudaszīme, jo biežāk tā apgrozījusies starp slikti nodrošinātiem, trūcīgiem cilvēkiem, un tai piemīt problemātiskuma enerģija. Savukārt lielāka nomināla naudaszīmes, kas ceļo pa veiksmīgu un nodrošinātu cilvēku makiem, nes sevī veiksmes un izdošanās enerģētiku.

    • Ieguldi ziedos!

    Varbūt tas tev liksies naivi, bet saskaņā ar fenšui uzskatiem naudas enerģiju mājās piesaista svaigi ziedi. Tādēļ nebaidies par tiem tērēt naudu – tā nāks atpakaļ. Turklāt ar rožu, maijpuķīšu vai liliju smaržu…

    Nebaidies no naudas!

    Tas skan dīvaini – bailes no naudas. Tomēr šāds psiholoģisks slazds pastāv un labi izskaidro, kāpēc naudas plūsma dažkārt met mums līkumu. Protams, patiesībā ne jau no pašām naudaszīmēm vai cipariem kontā mums ir bail. Aiz tā visa stāv kas cits.

    • Bailes izcelties. Cilvēks ar naudu sev pievērš uzmanību. Viņu ne vien apjūsmo, bet arī aprunā, apskauž… Ir cilvēki, kas labāk dzīvo pieticībā, nekā izlec no kopējās masas.
    • Bailes no stereotipiem. Uzskata, ka godīgā ceļā bagāts kļūt nevar. Ja esi bagāts, tātad nelietis. Šis pieņēmums neapzināti bloķē ceļu uz naudu un labklājību.
    • Bailes tikt izmantotam. Protams, ar turīgu cilvēku grib draudzēties daudzi, un nekad līdz galam nav skaidrs, cik tīri ir viņu nodomi. Ja cilvēkam ir skumja pieredze, kurā viņš juties izmantots (pat ne materiālā nozīmē), iespējams, viņš baidās no scenārija atkārtošanās.
    • Bailes no naudas pārvaldīšanas. Zināmā mērā tā ir taisnība – naudas pārvaldīšana prasa laiku un papildu enerģiju, tāpat kā īpašumi. Un, ja vēl ir dzirdēts stāsts par kādu, kurš kļuva bagāts un tagad dienām un naktīm domā, kādās akcijās ieguldīt un kā tikai nepazaudēt… Vai arī neprasmīgi rīkojās un visu zaudēja… Vai arī vairs nevar apstāties savā skrējienā pēc naudas… Paldies par kūkām, čukst zemapziņa un bloķē naudas enerģiju.

    Ko darīt? Pavērst visas minētās bailes pretējā virzienā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē