• Kā ļaut apģērbam kļūt par savu pārliecības avotu? Pieredzē dalās stiliste Maija Silova

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Maija Silova
    Foto: Publicitātes foto
    Maija Silova
    Apģērbs un stils kā pašizpausmes veids, ja tas atbilst mūsu personībai, identitātei un noskaņojumam, sniedz pārliecību un vairo pozitīvu enerģiju. Stila ekspertei Maijai Silovai, kura vienmēr izcēlusies ar elegantu un līdz detaļām pārdomātu tēlu, apģērbs ir viens no svarīgākajiem instrumentiem, kas palīdz justies labi un pārliecināti visas dienas garumā.

    «Kopts cilvēks ir pārliecināts cilvēks – duša no rīta, tīrs un svaigs apģērbs ir viens no pamatfaktoriem, kas rada pārliecību par savu pievilcību,» uzsver Maija Silova. Savukārt saburzīta blūze vai traips uz biksēm var ne tikai sabojāt garastāvokli, bet arī radīt maldinošu iespaidu par tā valkātāju.

    Neatņemama sastāvdaļa – tīrs un svaigs apģērbs

    Darba dienās Maija izvēlas apģērbu, kas nav sarežģīts, bez vairākām aizdarēm. Viens no viņas favorītiem ir balts bikškostīms ar smokinga tipa žaketi, ko Maija bieži velk mugurā, vadot intervijas. Modes žurnāliste uzsver, ka tikpat svarīgi, kā izvēlēties apģērbu, ir rūpīgi to kopt.

    Īpašs apģērbs prasa īpašu kopšanu

    Maijas garderobē ir dažādi apģērbi, kas prasa piesardzīgu kopšanu, un reizēm tos var iztīrīt tikai ķīmiskajā tīrītavā. To, ka ir viegli sabojāt delikātu audumu, modes žurnāliste izjutusi arī uz savas ādas – laika trūkuma dēļ kašmira džempera mazgāšana veļas mašīnā rezultējās saīsinātā topā. 

    Smaržas, kas uzlabo garastāvokli

    Tāpat kā apģērbs, arī smaržas var uzlabot garastāvokli vai tieši pretēji – nomākt un pat samazināt koncentrēšanās spējas. Maija savu koptēlu ikdienā papildina ar viegliem un gaisīgiem aromātiem, kas apģērbam piešķir tīkamu smaržu. Ikdienā Maija lieto svaigu maijpuķīšu aromātu, savukārt svētku reizēs un pie vakartērpiem viņa izvēlas intensīvākus aromātus.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē