• Kā izveidot nevainojamu profilu iepazīšanās portālā?

    Attiecības
    Iveta Sazonova
    11. jūlijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Ikviens aktīvs iepazīšanās portālu lietotājs piekritīs, ka otrās pusīte meklēšanas process ir diezgan negodīgs – protams, izvēlas tās perfektās un karstās (ak, skarbā patiesība!).

    Potenciālajiem randiņu sabiedrotajiem pietiek vien ar sekundes daļiņu, lai saprastu – svaipot tālāk vai uzrakstīt ziņu. Un lēmums visbiežāk tiek pieņemts tikai no acu uzmetiena profila bildei. Tātad tev dots ļoti īss laiks, lai radītu patīkamu iespaidu.

    • Tev nepieciešama nevainojama pirmā fotogrāfija! Tā nedrīkst būt izplūdusi, miglaina vai graudaina – ideāli, ja tā uzņemta ar labu ierīci (derēs arī telefons ar kvalitatīvu fotokameru). Pierādīts, ka cilvēkiem labāk patīk attēli, kuros redzamas emocijas, tāpēc par profila bildi centies izvēlēties tādu, kurā smejies, smaidi, aizrautīgi runā vai kā citādi izrādi, ka esi forša un atraktīva. Noteikti pievērs uzmanību arī tam, cik gaiša vai tumša ir fotogrāfija, – piemērotāka būs gaišākā.
    • Kā pareizi fotografēties? Arī mājās vari uzņemt attēlu, kas piesaistīs potenciālo kavalieru acis. Jāņem vērā trīs apstākļi: gaisma, krāsas un ideja. Vislabākais apgaismojums dienas laikā būs tieši pie loga – nosēdies tam pretī un fočējies uz nebēdu! Arī krāsām ir nozīme. Fotogrāfijai nevajadzētu būt drūmai, tāpēc labāk izvēlies gaišu apģērbu – tas bildē izcelsies, piesaistīs uzmanību un padarīs arī sejas aprises gaišākas, turklāt balto krāsu ir vieglāk apstrādāt.
      Lai bildi padarītu pievilcīgāku, lejupielādē telefonā un izmanto kādu no bilžu apstrādes lietotnēm (piemēram, VSCO, Facetune2, Airbrush, Warmlight, Pomelo filters u.c.). Tikai pārāk neaizraujies, jo mērķis ir padarīt fotogrāfiju dzīvīgāku, nevis samākslotu. Savukārt ideja jeb stāsts, kas slēpjas fotogrāfijā, ir tas, kas varētu likt uzkavēties tavā profilā ilgāk. Pamēģini kustēties, rotaļāties, turēt rokās kādu priekšmetu, spēlēties ar skatienu vai kā citādi izrotāt topošo bildi.

    Otra puse no uzvaras – labs apraksts

    Protams, pievilcīga fotogrāfija ir puse no uzvaras, taču tikpat nozīmīgs tavā profilā ir tā dēvētais bio – īss biogrāfisks apraksts par sevi. Kā to uzrakstīt, lai radītu par sevi interesi?

    Aizmirsti jebkādas klišejas – ja lietosi tās, tas tikai parādīs, cik oriģināla esi arī citas dzīves jomās. Ieslēdz fantāziju un raksti to, ko jūti!

    Par saviem sapņiem, par pasauli sev apkārt, par to, ko mīli, par savu aizraušanos – jebko, kas kaut kripatiņu pastāsta par tevi pašu. Vari iet arī citu ceļu un izmantot bio, lai paspēlētos ar cilvēku otrpus ekrānam – uzdod jautājumu, uz ko otrs var atbildēt, tādā veidā iesākot sarunu. Bet, ja nu galīgi nekas par sevi nenāk prātā, palūdz tekstu izdomāt draudzenēm (vari tā arī rakstīt – draudzenes saka, ka…) vai pameklē internetā kādas interesantas frāzes.

    Noderīgs knifs – izmanto video!

    Ja nav neviena, kas tev varētu palīdzēt uzņemt labas fotogrāfijas, atrodi smuku fonu, pret to uzstādi telefonu videorežīmā, spied ierakstīt un pati nostājies kameras priekšā – kusties, smejies, maini pozas un vienkārši izbaudi procesu. Kad esi izmēģinājusi visus paņēmienus, izslēdz videoierakstīšanu un lēnām tin filmiņu, līdz atrodi kādu labu mirkli. Uzliec pauzi un veic ekrānšāviņu. Tas arī viss – esi tikusi pie ļoti veiksmīgas bildes iepazīšanās portālam!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē