• Izskaitļo saderību ar savu partneri! Mīlestības un skaitļu maģija

    Ezoterika
    Kaija Zemberga
    7. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Master1305 /Shutterstock
    Salīdzinot savus un sava mīļotā cilvēka dzimšanas datus, uzzināsi, vai partneris, ar kuru šobrīd esi kopā, tevi mīl, atbalsta, palīdz, ir gatavs būt līdzās kā priekos, tā bēdās, kā veselībā, tā slimībā.

    Numeroloģijā divu cilvēku saderību nosaka pēc dzīves ceļa skaitļa, ko iegūst, saskaitot dzimšanas datus un iegūto summu reducējot līdz viencipara skaitlim. Piemērs: Anna dzimusi 1985. gada 19. janvārī. Viņas dzīves ceļa skaitli aprēķina šādi: 1 + 9 + 8 + 5 + 1 + 9 + 1 = 34 = 3 + 4 = 7. Savukārt Jānis ir dzimis 1984. gada 1. janvārī. Viņa dzīves ceļa skaitlis iegūts pēc algoritma: 1 + 9 + 8 + 4 + 1 + 1 = 24 = 2 + 4 = 6. Anna un Jānis būs saderīgs pāris. Viņiem ir jāpieliek daudz pūliņu, lai saglabātu ģimeni. Līdzīgi var aprēķināt bērnu un vecāku, brāļu un māsu saderību. Numeroloģisko saderību var testēt arī pēc partneru dvēseles un personības skaitļa. 

    • 1 + 1 Abi vēlas būt līderi, spīdēt ar savām prasmēm, ģimenes stūri vēlas ņemt savās rokās. Kamēr ir kopīga ideja – veidot karjeru, būvēt māju, izaudzināt bērnus –, dzīvo labi, bet, tiklīdz mērķa nav, kopdzīve pārvēršas divu spēku sāncensībā. Ja ir patiesa mīlestība, partneri gatavi kompromisam, spēj piekāpties, pieklusināt savu ego, attiecības var būt stabilas. Bieži brīvības alkas ir tik lielas, ka viņi neprecas, dzīvo nereģistrētās attiecībās.  
    • 1 + 2 Šajā savienībā 1 ir līderis, pieņem lēmumus, bet pēc dabas pakļāvīgajam, labsirdīgajam, pēc miera un harmonijas alkstošajam 2 nākas piekāpties. 2 ir nepieciešams stiprais plecs, aizvējš, tāpēc šāds modelis viņam ir pieņemams. Taču viņam vajadzīgas arī uzslavas, uzmundrinājums, bet 1 dzīves ass griežas tikai ap viņu. Labāk, ja 1 ir vīrietis, bet 2 – sieviete. Ja sieviete ir 1, partneris ir viņas ēnā, dzīvo uz daiļās būtnes rēķina. Ne vienmēr 2 apmierina nevienlīdzīgās pozīcijas, īpaši, ja 1 kļūst par mājas tirānu.
    • 1 + 3 Aktīvs, radošs pāris. Labāka sapratne, ja vīrietis ir 1, bet sieviete – 3. Partneris pelna naudu, bet sieviete ar prieku to tērē. 1 jāapzinās, ka dzīves telpai ir jābūt komfortablai, lai 3 justos ērti. Ja 1 nedomā tikai par sevi, sadzīvi un naudu un dzīvi tver ar 3 vieglumu, viņiem kopā ir interesanti. Ar laiku mīlestība pāraug ciešā draudzībā un šī savienība kļūst stipra kā klints. Šad tad gan 1 jāapvalda greizsirdība, jo, izejot sabiedrībā, apburošo 3 aplido pretējais dzimums.
    • 1 + 4 Atšķirīgo interešu un dzīves tempa dēļ harmoniska savienība neveidojas. Kopdzīve vairāk balstās uz izdevīguma principa. Mūzikā 1 var salīdzināt ar maršu, bet 4 ir mierīga, liriska melodija. Agrāk vai vēlāk viens otram var sāk krist uz nerviem, jo 1 visu laiku darbojas, kaldina plānus un tos realizē, bet 4 nepatīk pārmaiņas. Ne visai laba saderība arī seksā.
    • 1 + 5 Attiecību sākumā ideāla saderība, mīlestība bieži vien uzvirmo no pirmā acu uzmetiena. Taču ar laiku kaisles dzirksteles izplēn, jo abi ir neatkarīgas personības un otra dēļ nav gatavi ziedot savu neatkarību. Abiem patīk kustība, pārmaiņas, labprāt apgrozās sabiedrībā, bet kurš gādās par sadzīvi, bērniem? Šī savienība atgādina šūpoles – vienā brīdī tās tiek tik spēcīgi sašūpotas, ka viens no partneriem izkrīt. Pārim ir kaislīga intīmā dzīve, bet uz seksu balstītas attiecības ilgi nevar pastāvēt. Biežāk dzīvo nereģistrētās attiecībās.
    • 1 + 6 Saderīgs pāris, radīts ilgai un laimīgai kopdzīvei, īpaši, ja 1 ir vīrietis, bet 6 – sieviete. Vīrietis pelna naudu, ir noteicējs ģimenē, bet sieviete rūpējas par mājām un bērniem. Nesavtīgais 6 vēlas darīt laimīgu savu otru pusi, dalīt ar viņu priekus un bēdas. Savukārt 1 dāvina mīļotajai dārgas dāvanas, viņi kopā ceļo. 6 gan bieži vien grūti pieņemt 1 ambīcijas un prasības. Ne visi 1 novērtē arī 6 ziedošanos viņa labā, tāpēc 6 nevajadzētu ieciklēties tikai uz ģimeni. Vīrietis 6 ir ideāls vīrs, bet sieviete 1 viņu ne vienmēr saprot. Kamēr sieviete strādā, vīrietis 6 var spert sānsoļus.
    • 1 + 7 Neatkarīgs pāris, katrs vēlas rīkoties pēc sava prāta. Šajā savienībā trūkst kaisles, emociju. Tā ir uz racionāliem apsvērumiem balstīta savienība, un bieži vien abi psiholoģiski jūtas komfortabli. Šī numeroloģiskā kombinācija no malas vairāk atgādina draudzību. Ģimene parasti izšķiras, kaut gan draudzība ar 7 izdevīga visiem skaitļiem, jo viņam vienmēr azotē kāda vērtīga ideja.
    • 1 + 8 Darbā, attiecībās un politikā 1 un 8 parasti ir opozīcijā. Nesaderīgs pāris, jo ģimenē abi vēlas spēlēt pirmo vijoli, viens otru kontrolē, negriež ceļu. Pat gultā valda sāncensības gars! Var būt slepenas mīļāko attiecības, bet kāzas svinēt nav ieteicams. Šīs vairāk ir uz aprēķinu balstītas attiecības, jūtas ir otršķirīgas, taču arī racionālais 1 ar laiku nogurst no 8 vēlmes sevi visu laiku pierādīt.
    • 1 + 9 Attiecībās viens otru papildina, taču vēlams stingri sadalīt lomas: 1 nodrošina ģimeni, bet 9 psihologa talants palīdz izprast attiecības, iedvesmo, māca uz dzīvi paskatīties no cita skatpunkta. Ideālistiskais 9 ir sajūsmā par praktisko 1, jo saprot, ka vienam ģimenē ir jāuzņemas sadzīviskās rūpes, jānodrošina materiālā stabilitāte. Viens otram palīdz atklāt talantus, ir ne tikai lieliski mīlnieki, bet kļūst uzticami draugi. Labāk, ja 1 ir vīrietis, bet sieviete – 9.
    • 2 + 2 Partnerībā starp diviem cilvēkiem ar vienādiem personības skaitļiem dubultojas pozitīvās iezīmes un nepilnības. Viņi nevar otrā rast mierinājumu, atbalstu, jo viens otrā skatās kā spogulī, bet atspulgs ne vienmēr patīk – daudz pretenziju, neapmierinātības. Ja viens no otra neprasīs pārāk daudz tuvības, jūtu, attiecības būs godīgas, iespējamas ilgstošas ģimeniskas attiecības. 2 baidās palikt viens, bet, kad viens no partneriem attiecībās jūtas izsmelts, aiziet.
    • 2 + 3 Saderīgs pāris: 2 gādā par harmoniju ģimenē, bet radošais, iniciatīvas bagātais, dzīvespriecīgais 3 attiecībās ienes prieku, vieglumu, svētkus. 2 palīdz sabalansēt 3 radošo potenciālu, ļauj spīdēt sabiedrībā, pašam paliekot ēnā. Viņi kopā ceļo, labprāt apmeklē pasākumus, kuros apgrozās sabiedrības krējums.
    • 2 + 4 Attiecībās valda saskaņa. Kopdzīvē nabadzība nedraud, jo 4 mīl strādāt, bet 2 piemīt laba intuīcija, un viņš jūt, kā nopelnīt. 2 labprāt paslavē 4, palīdz atslābināties pēc smaga darba, nolīdzina attiecībās asos stūrus. 2, kas pieradis par visu uztraukties, nervozēt ar iemeslu un bez, iegūst uzticīgu dzīves draugu, kas nav noskaņots uz flirtu, taču dāvā ilgstošas, stabilas attiecības. Lielākais ģimenes ienaidnieks – bailes kaut ko mainīt un izlēmības trūkums. Biežāk jāsaka otram – es tevi mīlu!
    • 2 + 5 Attiecības nav vienkāršas. Jūtas uzplaukst strauji, taču ar laiku var atklāties pretrunas atšķirīgo raksturu dēļ. Viens otram it kā vajadzīgi, bet 2, redzot 5 alkas pēc brīvības, sāk nervozēt, kļūst greizsirdīgs, jo vēlas stabilas attiecības, kas savukārt kaitina partneri. Ja no citiem skaitļiem 5 aiziet neatskatoties, no 2 izrauties viņam grūti, īpaši, ja 2 redz, ka 5 nākotnē varētu labi pelnīt.
    • 2 + 6 Ģimenē valda patiesa mīlestība. Par šo savienību var teikt – Debesīs noslēgta laulība. Ja redzat uz ielas rokās sadevušos vecīšus, visdrīzāk tie ir viņi. Pāris viens otru papildina: 2 mīl harmoniju, komfortu, romantisku atmosfēru, bet 6 svarīga ģimene, saskaņa. Pārim ir spēcīga seksuālā pievilcība, ap viņiem virmo pozitīva aura. 2 un 6 ir brīnišķīgi vecāki. Mīnuss attiecībās – pārlieku vārās savā sulā un neiet sabiedrībā.
    • 2 + 7 Partneri saprotas bez vārdiem, gūst prieku no filozofiskām sarunām, viens otram palīdz augt garīgi. Filozofējot par eksistenciāliem jautājumiem, var aizmirst par seksu. Viens otra klātbūtnē atslābinās, prot izvairīties no konfliktiem, emocionāliem uzliesmojumiem, bet trūkst stimula naudas pelnīšanai. 7 grūti izteikt jūtas vārdos, bet 2 ir svarīgi, lai otra puse apliecina mīlestību vārdos. Labāk, ja vīrietis ir 7, bet sieviete – 2.
    • 2 + 8 Veiksmīga savienība, kas abu partneru dzīvē ienes košas krāsas. 2 mīļotajam dāvā maigumu, siltumu, rūpes, bet 8 patīk roku turēt uz pulsa – uzņemties atbildību par ģimeni, kontrolēt. 2 tas apmierina, bet, kad 8 sāk sevi uzskatīt par pārāku, 2 sabožas. Nauda ģimenei ir pārbaudījums – kad 8 parādās brīvi līdzekļi, viņš paceļ cepuri un aiziet.
    • 2 + 9 Attiecībās valda cilvēciska sapratne, draudzība, taču abi ir pārāk atšķirīgi, lai veidotos ilgstošas ģimeniskas saites. 2 intuitīvi izjūt 9 dvēseli, savukārt 9 māca otrai pusei paplašināt pasaules uztveri. Abiem ir daudz labu ideju, plānu, bet trūkst iemaņu tās ieviest dzīvē un pelnīt naudu. 2 slimīgi uztver 9 vēlēšanos paplašināt draugu loku. Eļļu ugunij vēl pielej abu ievainojamība un trauksme. Labāka saskaņa, ja partneriem ir lielāka gadu starpība.
    • 3 + 3 Patīkama savienība. Vārdi dzīve un komunikācija viņiem ir sinonīmi, sarunas var ilgt stundām. Tās ir attiecības, ko apraksta romānos, – sākumā kaislīga mīla, bet beigās sāpīga šķiršanās, jo grūti samierināties ar dzīves realitāti. Attiecībās valda romantisms, ekspansivitāte, abiem patīk būvēt gaisa pilis, bet trūkst realitātes izjūtas, stabilitātes. Šajā savienībā neviens nezina, kas būs rīt. Apveltīti ar augstu seksuālo potenciālu.  Ģimene iespējama tikai pāriem, kuriem ir liela gadu starpība.
    • 3 + 4 Spāre (3) un skudra (4), kas viens otram ļoti vajadzīgi. 4 daudz strādā, lai nodrošinātu ģimeni, bet 3 palīdz partnerim atslābināties, palīdz saprast, ka ir nepieciešams arī atvaļinājums un izklaides. Finanses rada nesaprašanos – 3 patīk tērēt, bet 4 – ekonomēt. Līdzsvaroto, tālredzīgo 4 traucē 3 vieglprātība, impulsivitāte, mirkļa iegribas. Šajās attiecībās bieži nepieciešama psihologa konsultācija.
    • 3 + 5 Saskaitot abus ciparus, veidojas 8, kas ir harmonijas un pilnības skaitlis. Veiksmīga savienība, kurā valda mīlestība, savstarpēja sapratne, abi ir radošu ideju un plānu pilni, viņiem kopā nekad nav garlaicīgi. Abiem piemīt jaunatklājēja gars, patīk ceļot, meklēt jaunus iespaidus. Taču dzīvē trūkst stabilitātes, uz pasauli bieži skatās caur rozā brillēm. Nav domstarpību, kā tērēt ģimenes budžetu, jo abi runā vienā valodā. Laba saderība seksā.
    • 3 + 6 Tiem, kas netic mūžīgai mīlestībai, vēlams iepazīties ar šo ģimeni. Atbildīgais, strādīgais 6 lieliski saprotas ar enerģisko, spontāno 3. Attiecībās valda harmonija, partneri viens otram dāvā mīlestību. Viņus vieno skaistuma izjūta, abi ir lieliski vecāki. Šajā savienībā tikpat kā nav konfliktu.
    • 3 + 7 Sarežģītas attiecības, jo 3 patīk jautras kompānijas, taču 7 izklaides uzskata par tukšu laika kavēšanu. 7 tā vietā labāk lasa grāmatu vai diskutē ar gudriem cilvēkiem. Turklāt 7 nelabprāt izrāda jūtas, kas nepatīk atvērtajam, emocionālajam 3. Viens otram var būt noderīgi – 7 māca 3 kontrolēt emocijas, atklāj garīgas vērtības, bet 3 neļauj 7 gremdēties sevī, pagātnē, mudina biežāk iziet sabiedrībā. Laulība ir stabilāka, ja partneriem ir lielāka gadu starpība.
    • 3 + 8 Cilvēki ar šādu numeroloģisko kodu var veidot veiksmīgu savienību biznesā, taču attiecībās trūkst dvēseliskās tuvības, vienkāršības, cilvēciska siltuma, maiguma, patiesuma. Ja ir kopīgs mērķis, var kalnus gāzt, bet, ja tā nav, var dzīvot kā divi svešinieki. Priekšnieka (8) un sekretāres (3) attiecības. 3 prot reklamēt godkārīgā 8 sasniegumus, bet 8 lepojas ar apburošo otru pusīti, tās runas dotībām. Taču 8 vēlas valdīt, pabāzt partneri zem papēža, ko 3 ilgi neiztur. Apprecoties nepieciešams laulības līgums, jo šķiršanās gadījumā 3 var palikt bez naudas.
    • 3 + 9 Ideālistiski noskaņots pāris, patīk runāt par globālām lietām, bet laulības dzīvei trūkst racionāla kodola, materiāla seguma. Materiālu stabilitāti var nodrošināt mantojums, jo neviens nav pelnītājs. Viens otram ļauj nodarboties ar iemīļotajiem vaļaspriekiem. Sieva vīram neliedz iet makšķerēt, nav greizsirdīga uz futbolu, jo pati ir atradusi sev tīkamu aizraušanos. Viens otru uzklausa, saprot, taču kopdzīve vairāk balstās uz prātu, nevis uz jūtām.
    • 4 + 4 Nepārspējams tandēms – attiecībās valda rutīna un darbs. Darbaholiķi, divi vērši, kas iejūgti vienā pajūgā. Neprot atslābināties, pat atvaļinājumā strādā. Abiem svarīgs drošs balsts zem kājām, parūpēsies par vecumdienām. Dzīve ir kā sastāvējies purvs, jo nav gatavi pārmaiņām, arī jomās, kur tās ir nepieciešamas. Jāiemācās no dzīves gūt prieku, citādi ar gadiem var kļūt par īgņām un nūģiem. Novērtē tikai to, ko var ieraudzīt, aptaustīt, saprast. Var sākt lietot alkoholu, ja nav intelektuālu interešu. Viens pret otru attiecas kā pret personisko īpašumu un liek atskaitīties par katru soli. Beigās viens no partneriem neiztur un aiziet, ja ne – viens otru grauž.
    • 4 + 5 Attiecībās trūkst sapratnes, harmonijas. 4 trīs reizes nomēra, pirms griež, bet 5 ir vajadzīgas pārmaiņas, jauni iespaidi, kustība. Pārvietot mēbeles – tā ir 5 iemīļotā nodarbošanās. Radošais 5 neļauj 4 garlaikoties, bet strādīgais 4 rada stabilu pamatu dzīvei. 4 ir vienīgais cipars, pie kā 5 vienmēr atgriežas, lai kurā pasaules malā, brīvības alku vadīts, būtu, jo kopā ar 4 jūtas droši. Laba saderība seksā.
    • 4 + 6 Līdzsvarota savienība. Kādu laiku var mākt šaubas, vai attiecības reģistrēt oficiāli, taču, pieņemot lēmumu, abus gaida skaista nākotne. Abiem ģimene ir miera osta, kur valda harmonija, uzticība, siltums, drošība. 4 nodrošina materiālu stabilitāti, bet 6 rūpējas par omulīgu gaisotni. 6 māk 4 izvilināt uz atklātību, atvērt dvēseli. Ģimene būs nodrošināta, jo abi prot ekonomēt naudu. Bieži vien tā ir daudzbērnu ģimene.   
    • 4 + 7 Var veidoties stipra, harmoniska, uz mīlestības saitēm balstīta ģimene. Taču mīlas fundaments parasti ir ielikts nevis vētrainu kaislību ietekmē, bet pēc nopietnām pārdomām. Šajās attiecībās valda prāts, praktiskums, atturība, miers, pacietība, cieņa. Trūkst romantikas. Sarežģījumi sākas, kad 7 sevi sāk uzskatīt par gudrāku.
    • 4 + 8 Duāla, uz materiālistiskām vērtībām balstīta savienība. Abiem ir daudz kopīga – mērķtiecība, tieksme pēc sasniegumiem, vēlme satikt otru pusīti, ar ko kopā novecot. Kopā spēj radīt ne tikai pelnošu ģimenes uzņēmumu, bet veselu impēriju. Ar laiku 8 rodas tieksme sevi uzskatīt par pārāku, bet 4 nevēlas samierināties ar padotā lomu.  
    • 4 + 9 Attiecībās jābūt kādam saskarsmes punktam, citādi partnerības scenāriju grūti prognozēt. 4 ir tikai melna un balta krāsa, viņš ir pārliecināts materiālists, kam svarīga kārtība un stabilitāte, bet 9 pasauli redz visās varavīksnes krāsās, viņš ir oriģināls ideālists un fantasts. 9 palīdz 4 garīgi attīstīties, bet 4 partnerim iemāca praktiski strādāt. Ja 4 patiks 9 ekstravagantie izgājieni, laulība var būt ilgstoša, ja ne – viņš nobīsies no tiem un turēsies no 9 tālāk.
    • 5 + 5 Šādā partnerībā viegli atrast kopīgu valodu. Lēmumus pieņem nedomājot – vēl šodien var būt svešinieki, bet rīt doties uz zagsu. Attiecības ir temperamentīgas – trauki plīst! –, bet galvenais, lai kopā ir interesanti. Jūtīgi, ciena viens otra brīvību, daudz kopīgu interešu, un viņi nekad nav mājās. Abi dzīvē alkst pēc pārmaiņām, brīvības, tāpēc bieži vien dzīvo nereģistrētā laulībā. Laba saderība seksā.  
    • 5 + 6 Lai saglabātu laulību, abiem jāpieliek pietiekami daudz pūliņu. 6 vēlas baudīt mieru omulīgā ģimenes ligzdiņā, bet 5 nepieciešamas pārmaiņas, jauni iespaidi, personiskā brīvība. Kad 5 vēlas iziet sabiedrībā, 6 gudri jāpalaiž vaļīgāk virve, bet pēc tam tā pievelk, lai noturētu otru pusi. Problēmas risina ar seksa palīdzību.
    • 5 + 7 Dienesta romāns, kas bieži pāraug mīlestībā. Pirmajā mirklī abi šķiet ļoti atšķirīgi – 4 vēlas būt notikumu epicentrā, starp cilvēkiem, bet 7 grib gremdēties savā iekšējā pasaulē. Kā zināms, pretējie poli pievelkas! Abiem patīk brīvība. 7 pievelk 4 ar noslēpumainību, bet 4 neļauj 7 visu analizēt, meditēt. Nesaskaņas rodas, kad 7 sāk 4 komandēt, uzskata par vieglprātīgu. Partnerība ilgi var balstīties uz gultas priekiem.
    • 5 + 8 Attiecībās bieži vien valda savtīgas intereses. To stabilitāte atkarīga no stāvokļa sabiedrībā, kopīgām interesēm, piemēram, sportiskām aktivitātēm. 5 sajūsmina 8 pārliecība par sevi, ambīcijas, autoritārisms, īpašības, kas pašam nepiemīt, 8 savukārt pievelk 5 bērnišķīgums, avantūrisms. Ja 5 spēj sevi realizēt dzīvē, 8 viņu stiprāk mīl. Attiecības var izjukt, ja viens otru sāk ierobežot.
    • 5 + 9 Bohēmisks pāris, taču bohēmiskā savienība izjūk, kad jāsāk domāt par sadzīves problēmām. Abi vēlas saglabāt brīvību, nemitīgi būvē sapņu pilis, vienu fantastiskāku par otru. Ja 5 izdodas pārdot 9 ideālistiskās idejas, ģimene var izkulties no materiālās krīzes. Stabilākas ir tās attiecības, kurās vīrietis ir 9, bet sieviete – 5.
    • 6 + 6 Laimīgas attiecības un seksuālā pievilcība līdz pat sirmam vecumam. Mana māja, mana pils – tāds ir šo cilvēku ģimenes modelis. Darba mīlestība, atbildība neļauj radošām idejām iestrēgt projektu līmenī, taču ceļā uz veiksmi var traucēt emocionalitāte, rozā brilles un neuzņēmība. Pārim pirmajā vietā ir ģimenes pavards, bērni, bet, ja partneri neies cilvēkos, var sākt meklēt blusas viens otra kažokā.
    • 6 + 7 Viena no sarežģītākajām kombinācijām. 6 ir ļoti emocionāls, vēlas, lai otra puse viņa vēlmes nolasa no acīm, taču 7 ir atturīgs, neprot vārdos izteikt jūtas. 7 ir pieradis visu analizēt, vērtēt ar prātu, šķiet, ka viņam jūtas ir nevis sirdī, bet galvā. Attiecībās ir vajadzīgs kompromiss, lomu sadale. Ģimeni bieži vien vieno bērni, bet, kad tie aiziet savā dzīvē, partneri atsvešinās. Cilvēkiem ar šādu numeroloģisko kodu vēlams ģimeni veidot pēc 35 un līdz 40 gadiem.
    • 6 + 8 Neviennozīmīgas attiecības. Ģimene ir stabilāka, ja vīrietis ir 8, bet sieviete – 6. Vīrietis pelna naudu, bet sieviete rada mājās omulīgu gaisotni. Ja sieviete ir 8, bet vīrietis – 6, daiļajai būtnei vienmēr šķitīs, ka vīrs pelna pārāk maz. 8 svarīgs komforts, materiālā stabilitāte, bet 6 galvenais attiecībās ir jūtas. Ja ir mīlestība, 6 var paciest jebkuras neērtības.
    • 6 + 9 Dvēseliski un garīgi tuvi cilvēki, tāpēc var izveidot ģimeni, ko grūti izjaukt. Ne viens, ne otrs nevar dzīvot bez mīlestības. Abiem svarīgi to izteikt vārdos – ideālistiskais 9 otrai pusei pat gatavs veltīt dzeju, mūziku. Bet kurš pelnīs naudu? Attiecības nevar balstīties tikai uz seksu un skaistiem vārdiem!  
    • 7 + 7 Ģimeni parasti izveido vēlu, lai gan bieži vien ir draugi no smilšu kastes vai skolas sola. Var ilgi dzīvot vieslaulībā. Attiecībās valda dvēseliska tuvība, partneri dzīvo savu iedomu pasaulē, var ilgi filozofēt par eksistenciāliem jautājumiem, aizmirstot par seksu, bērnu radīšanu. Mājās ir vajadzīgs klusums, miers. Tā, katram dzīvojot savā domu pasaulē, kopā var pavadīt līdz sirmam vecumam.  
    • 7 + 8 Sarežģītas attiecības. Parasti balstās uz abpusēju izdevīgumu – 8 iedvesmo 7 radīt jaunas idejas, bet 7 palīdz 8 augt garīgi. 7 piemīt izcilas spējas visu smalki izanalizēt, tāpēc viņš var pateikt, kā 8 labāk nopelnīt naudu. Pretrunas sākas brīdī, kad 8 ģimenē sāk uzņemties līdera lomu, sāk partneri komandēt un kontrolēt, bet 7 nevēlas pakļauties.
    • 7 + 9 Veiksmīga savienība, jo satikušies garīgi tuvi cilvēki, ko vieno vēlme izzināt sevi, garīgi attīstīties, meditēt, nodarboties ar jogu. Abiem patīk analizēt, filozofēt, viens otru atbalsta morāli. Problēmas rodas, kad jādomā, kā nopelnīt naudu, risināt sadzīviskus jautājumus. Ģimene var izjukt, saskaroties ar materiāla rakstura grūtībām.
    • 8 + 8 Iespējama laimīga ģimenes dzīve, ja vien partneri pārstās viens ar otru konkurēt. Tiklīdz katrs deķīti sāks vilkt uz savu pusi, centīsies otru pavilkt zem papēža, tas drīzāk būs kaujas lauks, nevis saskanīga kopdzīve. Partneri vairāk runās par darījumiem, nevis viens otram atzīsies mīlestībā. Var veidot veiksmīgu ģimenes uzņēmumu.
    • 8 + 9 Aristokrātiska kombinācija – prezidenta un viņa kundzes savienība. Attiecības vairāk balstās uz sapratni, cieņu, godīgumu, bet tajās trūkst kvēlu jūtu. Ja vīrietis ir 8, bet sieviete 9, ģimenē vienmēr būs nauda, jo visu, kam 8 pieķeras, sabiedrība pamana, viss viņam izdodas. Ja partneri nevar atrast kopīgu valodu – 8 interesē tikai praktiskas lietas, nauda, bet ideālistiskais 9 būvē gaisa pilis –, ģimene var izjukt.
    • 9 + 9 Satikušās divas augsti attīstītas dvēseles, kas saprotas bez vārdiem un kuru sabiedrība izstaro dziedniecisku auru. Bieži vien abi ir reliģiozi vai aizraujas ar ezoteriku. Viņi var mīlēt viens otru ar dievišķu mīlestību, bet attiecībās trūkst šarma, fiziskas tuvības, iecietības, rūpju vienam par otru. Stabilas laulības saites veidojas reti.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē