• Izdevniecības SANTA žurnālists Ralfs Dravnieks saņem Žurnālistu asociācijas Izcilības balvu

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Latvijas Žurnālistu asociācija (LŽA) svinīgā ceremonijā Rīgas Ekonomikas augstskolā 21. augustā sadalīja savas Izcilības balvas. Balvai tika nominēti arī divi izdevniecības SANTA žurnālistu materiāli, un viens no tiem – Ralfa Dravnieka apraksts Dvēsele putenī – tika atzīts par labāko savā kategorijā.

    Materiāls «Dvēsele putenī» tika atzīts par uzvarētāju kategorijā «Labākais apraksts/intervija». Pirmo reizi tas publicēts žurnāla KLUBS 2019. gada 8. numurā. 

    Dvēsele putenī ir stāsts par bokseri Raiti Ritenieku, kuru tēvs jau agrā bērnībā ar dzelžainām, brīžiem pat nežēlīgām metodēm audzināja par profesionālu bokseri. Raitis bija labākais, bet par boksa leģendu nekļuva. «Mani kala kā ar kaltu – kā akmenī iekaļ skulptūru, tika lauzta mana jūtīgā dvēsele un radošais gars. Mans ārējais izskats neatbilst tam, kā sevi izjūtu iekšēji. Tāpēc arī ringā nekad nebiju kauslis,» viņš stāsta. 

    Materiālu iespējams izlasīt te:

    Kategorijā «Labākais apraksts/intervija» bija nominēta arī izdevniecības SANTA žurnāliste Aiva Kanepone ar materiālu «Es vairs nevaru» – stāsts par sievieti, kura nolēma savu 14 gadus veco dēlu nodot valsts aprūpē. Materiāls pirmo reizi tika publicēts žurnālā IEVA. 

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē