• Izdevniecība Žurnāls Santa atklāj 30 gadu jubilejas svinības ar sirsnīgu kopdziesmu

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Lauris Vīksne
    Novembrī lielākā nacionālā žurnālu izdevniecība Žurnāls Santa svin 30 gadu jubileju, tādēļ izdevniecības vadītāja Santa Anča sapulcināja tuvas personības, lai ar latviešu spēka dziesmu īpaši šodien katrs stiprinātu sevi un ikvienu Latvijas cilvēku.

    Kāpēc viņi? Jo…

    Aktrise Raimonda Vazdika bija žurnāla Santa pirmā vāka modele un lielās intervijas varone. Ar savu atklāto stāstu pieteica kardinālu pavērsienu Latvijas žurnālistikā.

    Aigars Nords žurnāla KLUBA vīna ir sleju autors, kurš uz šīs desmit gadu sadarbības bāzes izdevis pirmo grāmatu par vīnu latviešu valodā.

    Kordiriģents Ints Teterovskis ir dziesmas izvēles autors, klipā piedalījās kā interviju varonis mūsu izdotajos žurnālos un lielisks saliedētājs.  

    Gleznotāja Ieva Iltnere, bija pirmā, kura gleznojusi žurnāla vāku – SANTAS 25 gadu jubilejas numuram.  

    Onkoloģijas klīnikas vadītājs Jānis Eglītis uz filmēšanu ieradās tieši no operācijas. Pateicoties publikācijām Ievas Veselībā, Austrumu slimnīcā tika iegādātas izcilas krūts izmeklējumu iekārtas. Tā bija un ir lieliska labdarības sadarbība.

    Uz filmēšanu no Liepājas atbrauca roka leģenda Ainars Virga, jo viņš ir viens no Ievas Stāstu autores Līgas Blauas grāmatu varoņiem. Arī Santas Ančas novadnieks, jo saknes jau vējš neizplēš.

    Arhitekte Evija Dansone ir īsta izdevniecības patriote. Viņa lasa žurnālu SANTA vairākās paaudzēs

    Psihoterapeite Aina Poiša desmit gadus bija IEVAS nometņu garīgā dvēsele. IEVAS nometnes bija unikāls piedāvājums un pirmais aizmetnis tagadējo nometņu un kursu kustībai.

    Viesnīca VILLA SANTA ir arhitektu, būvnieku un viesu augsti novērtēta, izcili sakopta vieta Cēsīs, tāpēc klipā piedalījās celtniecības projekta vadītājs Jānis Auzāns.

    Aktrise Lelde Dreimane bija pārliecinoša KLUBA vāka modele, turpina stāstu par populāru latviešu sieviešu kailfoto sērijām KLUBĀ.

    Klipa radīšanā aktīvi piedalījās arī santa.lv galvenais redaktors Ralfs Dravnieks, parādot, ka ne velti santa.lv ir digitālo mediju desmitniekā.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē