• Intars Busulis un Renārs Kaupers sniedz publisku atbildi Baibai Sipeniecei-Gavarei

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    No kreisās: Intars Busulis, Baiba Sipeniece-Gavare un Renārs Kaupers
    Foto: Instagram
    No kreisās: Intars Busulis, Baiba Sipeniece-Gavare un Renārs Kaupers
    LTV Ziņu dienests sestdienas, 26. februāra, dienas pirmajā pusē iemūžināja video par protesta akciju pie Krievijas vēstniecības, kurā radiobalss un TV šovu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare pauda savu nostāju par Krievijas iebrukumu Ukrainā, par līdzvainīgiem esošajā situācijā atzīstot Intaru Busuli un «Prāta Vētru». Pāris stundas pēc notikušā abi mākslinieki dalījušies ar savām pārdomām vietnē «Instagram».

    «Cilvēki gandrīz visos reģionos cieš no Vladimira Putina asiņainā režīma, bet tepat Latvijā joprojām ir cilvēki, kas meklē vainīgos. Pēc Baibas Sipenieces, lūdzu, piedod, Baibiņ, vārdiem, tie ir atrasti «Prāta Vētras» un Intara Busuļa veidolā. Es ceru, ka veselais saprāts uzvarēs un mēs atradīsim atbildes uz mums nesaprotamiem jautājumiem. Mēs esam apjukuši, mēs nezinām vēl, kā rīkoties, kas ar mums notiks, bet mums vēl vairāk šajos laikos ir jāturas kopā, plecu pie pleca.

    Ir jāsocializējas un jāmēģina izprast šo visu, bet man liekas, ka mums ir jāpārtrauc šī strīdēšanās un ņemšanās.

    Jāmēģina palīdzēt Ukrainai briesmīgajā karā,» vēlot brīvību, savu viedokli par notiekošo pauž dziedātājs Intars Busulis.

    «Jāsaka tā, ka sirds ir pilna. Man tikko zvanīja mūsu menedžere Aija un teica, ka ir sākušās «raganu medības». Baiba Sipeniece šajā briesmīgajā karā, kas notiek Ukrainai, bezmaz vai vaino «Prāta Vētru» un Intaru Busuli, kas braukuši uz koncertiem Krievijā un tikko piedalījušies arī atbalsta koncertā Ukrainai pie Kongresu nama, pie Krievijas vēstniecības. Man vienkārši ir jautājumi, pirmkārt, vai tiešām kāds ir privatizējis iespēju izteikt līdzjūtību un atbalstu cilvēkiem, kas nonākuši nelaimē, vai to nevar darīt ikviens, kas to sajūt un grib? Otrkārt, vai tiešām sports, kultūra un māksla vairs nav tās jomas, kas var veicināt draudzību tautu un cilvēku starpā? Mēs visus šos gadus, kad esam braukuši uz Krieviju koncertēt, uzstājāmies arī Ukrainā un vienmēr esam domājuši, ka tas ir kaut kas labs. Lūk… Jā un, treškārt, domāju, kāpēc tas netiek pateikts pa tiešo kādam no mums, Baiba?

    Mēs esam labi pazīstami un pavisam nesen tikāmies veikalā, mums bija jauka un mīļa saruna. Tu nevienu brīdi nepieminēji šo faktu, par ko tagad tik skaļi runā.

    Ir liels aizvainojums un reizēm tas ir jāizrunā. Paldies, ka uzklausījāt,» saka mūziķis Renārs Kaupers.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē