• IKEA bez maksas Ziemassvētkos izrotās vienu daudzdzīvokļu ēku Rīgā

    Māja
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Vasara vēl nav galā, bet IKEA jau aicina gatavoties Ziemassvētkiem. Uzņēmums izrotās vienu galvaspilsētas daudzstāvu ēku Ziemassvētku noskaņās un aicina vienoties ar kaimiņiem un pieteikt arī savu namu zvaigžņu parādei! Projekts norisināsies visās trīs Baltijas valstu galvaspilsētās – Rīgā, Tallinā un Viļņā.

    “Tautas paruna iesaka kalt ragavas vasarā – aicinām daudzdzīvokļu namos mītošos rīdziniekus jau tagad vienoties ar kaimiņiem, lai nams ziemā kļūtu par galvaspilsētas spožāko un krāšņāko rotu. Mums Ziemassvētki ik gadu sākas ar IKEA, bet šogad sāksim gatavoties vēl agrāk,” saka Kristīna Mažeiķīte (Kristina Mažeikytė), IKEA Mārketinga nodaļas vadītāja Baltijas valstīs.

    Rotāšanai plānots izmantot gaismas ķermeņus – zvaigznes formas lampas un lampiņu virtenes. Pēc Ziemassvētku laika beigām nama iedzīvotāji varēs rotājumus paturēt un izmantot vēl daudzus gadus.

    “Skandināvijas valstīs tā ir dziļi iesakņojusies tradīcija – svētku laikā izgaismot logus ar lampiņu virtenēm, zvaigznes formas lampām vai pat vienkāršām galda lampām. Mēs vēlamies radīt spožu gaismas saliņu gada tumšākajā laikā arī Latvijā. Izmantosim LED lampiņu virtenes un lampas, kas patērē ļoti maz elektroenerģijas, taču to, kas būs iztērēts, IKEA kompensēs. Uzņēmums bez maksas nodrošinās arī atkārtoti uzlādējamas baterijas un lādētājus, lai rūpētos par projekta ilgtspēju,” IKEA pārstāve uzsver.

    Ēka tiks izgaismota no šā gada novembra sākuma. Tā kā projekts norisināsies visās Baltijas valstīs, IKEA izrotās pa vienai ēkai arī Igaunijā un Lietuvā.

    Izrotāto ēku rādīs televīzijā

    TV3 skaidro, ka par izrotāto ēku tiks sagatavots īpašs TV saturs.

    "Aicinām māju iedzīvotājus būt aktīviem un nebaidīties pieteikties. Tā ir lieliska iespēja apzināt kaimiņus, iegūt jaunus draugus un, kopīgiem spēkiem sadarbojoties, uzdāvināt sev un savai kopienai – mājai, blakus mājām un pat visai ielai – jauku un spožu svētku sajūtu. Mēs to visu iemūžināsim arī skaistā video stāstā, lai iedvesmotu TV3 skatītājus rotāt un ienest svētkus arī savās mājās,” aicina šova producente Liene Vilnīte.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē