• Ideāls zvaigžņu stāvoklis… operācijai

    Ezoterika
    Iveta Troalika
    Iveta Troalika
    24. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Ja operācija ir plānveida un tās laiku var izvēlēties, ir vērts parūpēties, lai visi apstākļi ir mūsu pusē. Arī zvaigznes un planētas. Jo izvēlētais brīdis, kad gulties uz operāciju galda, patiešām varot būt vairāk vai mazāk labvēlīgs. Tam, protams, var ticēt vai neticēt, bet sliktāk no tā arī nebūs. Šoreiz par to, kā uz operācijām piemērotāko laiku skatās mazāk zināmā vēdiskā astroloģija.

    Parādi vada Marss

    Galvenā planēta, kas atbildīga par operācijām, ir Marss. Tieši tās pozīciju astrologi skatās vispirms, meklējot labvēlīgāko laiku, kad veikt medicīniskas manipulācijas, kas saistās ar griezumiem un asinīm.

    Astrologi mēdz teikt – ir svarīgi, lai Marss tajā brīdī jūtas labi. Ko tas nozīmē? Tāpat kā lielākā daļa planētu, arī Marss var gan virzīties uz priekšu, gan ik pa laikam panākt atpakaļ. Astroloģijā to sauc par retrogrādu. Lūk, pirmais nosacījums, lai Marss justos labi, – operācijas brīdī tam nevajadzētu atrasties retrogrādā kustībā.

    Otrs universāls princips, kam astrologi pievērš uzmanību, runājot par operācijām, – vai tobrīd Marsam nav izveidojusies saistība ar savu lielāko ienaidnieku Saturnu. Uzskata, ka šajā laikā operācijas draud ar sarežģījumiem. Šāds periods šobrīd ilgs līdz 24. decembrim, pēc kura Marss beidzot atkal sajutīsies labi, līdz ar to sāksies piemērotāks laiks operācijām. Var ņemt vērā arī to, ka vēdiskajā astroloģijā katrai nedēļas dienai ir atbilstoša planēta, kas to ietekmē visvairāk. Marss atbild par otrdienu.

    Tādēļ, ja ir jāoperējas periodā, kad Marss jau tāpat nejūtas labi, vismaz vajadzētu izvairīties no operācijas šajā nedēļas dienā.

    Indivi­duālais plāns

    Katram cilvēkam horoskopā ir planetārie periodi, kas aktivizē kādas konkrētas planētas. Tās, kuras tajā brīdī dod savu galveno efektu. Tāpēc cilvēkam dzīvē ir labāki un ne tik labi periodi. Ja redzam, ka šobrīd aktīvas ir planētas, kas saistītas ar slimošanu, sliktu rezultātu, sarežģījumiem, piemēram, Saturna un Marsa savienojums, atkal labāk neizvēlēties šo laiku.

    Operācijas parasti labāk veikt pozitīvu planētu periodos, kad valda, piemēram, Jupiters, Venera, Merkurs.

    Tomēr te ir nianses. Šie planetārie periodi ir atkarīgi no katra cilvēka dzimšanas brīža. Tie tiek rēķināti uz 120 gadiem, tas ir laiks, ko, pēc vēdiskās tradīcijas, cilvēkam paredzēts dzīvot. Ja vēlamies būt precīzi, tad 120 gadu paredzēts dzīvot, ja cilvēks dzimis augošā Mēnesī; ja dilstošā, – 108 gadus.

    Savukārt šie planetārie periodi dalās lielajos periodos un apakšperiodos, kurus var analizēt vēl sīkāk un sīkāk. Atbilstoši katram no tiem iespējams skatīties piemērotākus un mazāk vēlamus laikus ķirurģiskām manipulācijām.

    Ne tikai zodiaka zīmes, arī zvaigznāji

    Lielākoties visi zina, ka eksistē 12 zodiaka zīmes. Bet vēdiskajā tradīcijā vēl ir 27 zvaigznāji jeb nakšatras, kuri izvietoti šajās zodiaka zīmēs un patiesībā ir vēl senāka sistēma nekā zodiaks. Senos laikos vēdiskajā pasaules uzskatā skatījās tikai zvaigznājus. Viena mēneša laikā Mēness iziet cauri šiem 27 zvaigznājiem un katrā atrodas nedaudz ilgāk kā vienu dienu. Atkarībā no tā, kurā zvaigznājā Mēness tobrīd atrodas, noteiktu darbību rezultāti var būt atšķirīgi.

    Katrā zvaigznājā ir lietas, kas izdosies veiksmīgāk, un tādas, kas ne. Piemēram, pastāv zvaigznājs, kurš ir neveiksmīgs laulībai, jo tā ātri beigsies, bet piemērots darbībām, kur vajadzīgs ātrs rezultāts, tajā skaitā operācijām, jo rezultāts būs ātrs, rētas veikli sadzīs.

    Atkarībā no dzimšanas brīža deviņi zvaigznāji no šiem 27 cilvēkam nebūs tik veiksmīgi.

    Tādēļ var gadīties situācija, ka universālais princips varbūt ir labs, bet tieši konkrētajam cilvēkam – ne.

    Tas viss atkarīgs no dzimšanas dienas, laika un individuālā horoskopa. Ja vēlaties par zvaigznājiem izlasīt plašāk, ieskatieties lapā http://www.panchanga.lv.

    Lai astrologs izveidotu individuālu plašāku horoskopu vai noskaidrotu tikai vienu šauru jautājumu, piemēram, operācijai piemērotāko laiku, – pie vēdiskā astrologa nākot, ir jāzina ne vien savs dzimšanas datums un gads, bet arī laiks un vieta. Ja laiks nav zināms, ņemot vērā būtiskākos notikumus dzīvē, astrologs to aptuveni var aprēķināt.

    Ar ko atšķiras vēdiskā un Rietumu astroloģija?

    Atšķirību starp vēdisko un tā dēvēto Rietumu astroloģiju, kas patiesībā ir grieķu astroloģija, ir daudz. Minēsim divas būtiskākās.

    Pirmā. Abās astroloģijās izmanto vienas un tās pašas divpadsmit zodiaka zīmes, bet to sākuma un beigu laiks tiek izskaitļots atšķirīgi. Vēdiskajā astroloģijā izmanto tā dēvēto sidērisko zodiaku jeb zvaigžņu zodiaku, kuru izskaitļo, ņemot vērā nekustīgās zvaigznes, līdz ar to zodiaka zīmju izvietojums nekad nemainās. Kur tas atradās pirms tūkstošiem gadu, tur tas ir joprojām, jo zvaigznes nekustas.

    Savukārt Rietumu jeb grieķu astroloģija izmanto kustīgo jeb tropisko zodiaku. Tajā pirmās zīmes – Auna – sākumu rēķina pēc pavasara ekvinokcijas punkta, kurš visu laiku nedaudz mainās.

    Pirms nedaudz mazāk par diviem tūkstošiem gadu šie abi zodiaki sakrita, tad abiem horoskopiem zīmes sākās un beidzās vienlaikus. Tagad ir nobīde.

    Tā kā ik zīme kopumā ir 30 grādu gara, varam apgalvot, ka nobīde ir ievērojama. Salīdzinot, kur noteiktā datumā un laikā atrodas planēta pēc viena zodiaka un otra, ar lielu varbūtību var gadīties, ka vēdiskajā un Rietumu horoskopā tās atradīsies citās, blakus zīmēs.

    Otrā. Atšķiras arī interpretācija. Rietumu astrologi sauc cilvēku, piemēram, par Ūdensvīru vai Aunu, atkarībā no tā, kurā zīmē viņa dzimšanas brīdī atradās Saule. Un, tā kā Saule katrā zīmē atrodas vienu mēnesi, sanāk, ka Ūdensvīri ir visi, kas ir dzimuši šajā laikā. Savukārt vēdiskajā astroloģijā kādu sauc par Aunu vai Ūdensvīru pēc tā, kura zīme lec jeb paceļas Austrumos viņa dzimšanas brīdī.

    Šīs zīmes mainās aptuveni katras divas stundas, līdz ar to pat cilvēkiem, kuri ir dzimuši vienā dienā, var būt visi iespējamie 12 zodiaka zīmju varianti.

      Citu tradīciju ieteikumi operācijas laika izvēlē

      • Vispārējais ieteikums ir operācijas laiku izvēlēties augošā Mēnesī, jo tad rētas dzīstot labāk.
      • Onkoloģisku operāciju veikšanai veiksmīgāka izvēle esot tieši dilstošs Mēness, jo tad slimība neatgriežoties.
      • Ja iespējams, neveikt operācijas pilnā vai tukšā Mēnesī.
      • Neoperēties aprīlī, kas dabā ir sulu mēnesis. Tad esot augstāks risks asiņošanai.
      • Savukārt augusts neesot ieteicams, jo pastāvot lielāks risks rētu iekaisumiem, – ne velti tautas novērojumos sacīts, ka augustā viss sarūgst.

      0 komentāri

      Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

      Pievienot komentāru

      Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

      Satura mārketings

       

      Veselība

      Vairāk

      Receptes

      Vairāk

      Personības

      Vairāk

      Skaistums un mode

      Vairāk

      Bērni

      Vairāk

      Māja un dārzs

      Vairāk

      Izklaide

      Vairāk

      Labākai dzīvei

      Vairāk

      Aktuāli

      Vairāk

      Abonē