• FOTO: Modernā pasaka - kas šogad modē kāzu kleitās

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    2021. gada kāzu sezonas kolekcijas tēma ir Modernday Fairytale – modernā pasaka. Modernday Fairytale ir stāsts par mūsdienu pasaku, ko savā kāzu dienā vēlas izdzīvot ikviena līgava, jūtoties ērti, sievišķīgi un neatvairāmi

    Pavasara sezonai sākoties, viens no tradīcijām bagātākajiem pašmāju kāzu modes zīmoliem Ingrida Bridal nācis klajā ar jauno kāzu kleitu kolekciju Modernday Fairytale, ko raksturo izsmalcināta elegance mūsdienīgā izpildījumā.

    Modernday Fairytale ir stāsts par mūsdienu pasaku, ko savā kāzu dienā vēlas izdzīvot ikviena līgava, jūtoties ērti, sievišķīgi un neatvairāmi. Tieši tādēļ jaunā kolekcija ir darināta tā, lai tajā atrastos kas piemērots katrai gaumei. Efektīgi dizaina risinājumi mijas ar aktuālām materiālu un toņu saspēlēm augstākās kvalitātes izpildījumā, kas ļaus piepildīt sapni par ideālo kāzu tērpu. Turklāt katru kleitu jau ierasti piedāvājam pielāgot līgavu individuālajām vēlmēm, izvēloties sev tīkamāko siluetu, audumu un dekoratīvos elementus. Un, lai arī aizvadītais gads visā pasaulē ieviesis zināmas korekcijas, mīlestības svinēšana un kāzu sezona, par laimi, netiek atcelta,” komentē zīmola Ingrida Bridal dizainere Ingrīda Vaivade. 

    Sapņainā kolekcija radīta, iedvesmojoties no vispasaules kāzu modes tendencēm, ko caurvij grezni mežģīņu izšuvumi, efektīgas 3D ziedu aplikācijas, apjomīgi volāni, puscaurspīdīgi auduma elementi, padziļinātas V-veida dekoltē līnijas, svinīgas pagarinātās šlepes, bagātīgi kristālu un pērlīšu rotājumi, smalkas jostiņas, kā arī šobrīd sevišķi iecienītie muguras daļas izgriezumi. Turpretī krāsu gammā izmantoti dzidri balti un maigi pūderkrāsas toņi, kas ļauj tērpu pielāgot katras līgavas vēlmēm.

    Apburošo dizainu daudzveidību īpaši izceļ to izsmalcinātie piegriezumi no gracioziem balles siluetiem ar izteikti kuplu svārku daļu līdz vienmēr aktuāliem princeses stila tērpiem un arī jutekliskiem trompetes tipa modeļiem, kas kombinācijā ar īsām vai pagarinātām piedurknēm gaumīgi akcentē auguma līnijas.

    Kā galvenie materiāli jaunās kolekcijas kleitās dominē augstvērtīgs tills, šifons, organza, satīns un zīds dažādās to kombinācijās. No labākajiem Turcijas, Japānas un Lielbritānijas saloniem nākušos audumus raksturo teicama kvalitāte, ko vēl vairāk izceļ ar rokām darinātie mežģīņu izšuvumi, kas atceļojuši no vadošajām Parīzes un Korejas kāzu industrijas izstādēm. Īpašs kolekcijas jauninājums ir vijīgie macrame stila mežģīņu izšuvumi atsevišķu modeļu korsetes daļā, kas kalpo kā pamanāms un oriģināls akcents. Kā ierasts, arī šoreiz valdzinošo kāzu kleitu nosaukumi izvēlēti, iedvesmojoties no visā pasaulē plaši zināmiem un skanīgiem daiļā dzimuma pārstāvju vārdiem, kas spilgti pasvītro katra tērpa “personību”.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē