• Fitnesa trenere Paula Freimane piepildījusi sen lolotu sapni

    Uzturs
    Santa.lv
    Santa.lv
    9. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Paula Freimane
    Foto: Instagram
    Paula Freimane
    «Esmu tik neizsakāmi laimīga paziņot, ka mans ilgi lolotais sapnis un pusotru gadu garais darbs kopā ar «Skrīveru saldumu» komandu ir realizēts,» saviem «Instagram» sekotājiem atzinusi sporta entuziaste un veselīga dzīvesveida piekritēja Paula Freimane.

    «Viss sākās pirms 10 gadiem, kad sāku nodarboties ar fitnesu un parastos neveselīgos šokolādes batoniņus iemainīju pret proteīna batoniņiem. Ātri vien sapratu, ka bieži šie batoniņi nemaz nav baigi veselīgāki, jo «sugar free» nenozīme, ka tas ir veselīgs; bieži proteīna batoniņu sastāvā ir mākslīgi saldinātāji un citas nedabīgas sastāvdaļas.

    Šo gadu laikā esmu nogaršojusi simtiem dažādu proteīna batoniņu un katrā no tiem ir kas tāds, kas tomēr līdz galam neapmierināja, – vai nu garša, vai sastāvs, tāpēc nodomāju, ka laikam jāražo pašai savi batoniņi.

    Šī doma manī sēdēja vairākus gadus.

    Kad beidzu rakstīt savu otro pavārgrāmatu, ķēros pie darba, lai šī doma taptu par realitāti, un te nu mēs esam pusotru gadu vēlāk – man ir pašai savi proteīna batoniņi!» 

    Paulai šis šķita kā nerealizējams sapnis līdz pat pēdējai dienai. Kad viņa beidzot paņēma rokās gatavus batoniņus iepakojumā, fitnesa trenere noticēja, ka viņai patiešām izdevies realizēt ietekmīgu projektu.

    Šobrīd Paula ļoti cer uz sekotāju atbalstu viņas jaunizveidotajā «Instagram» lapā @honest_proteinbar, kurā būs pieejama visa aktuālākā informācija gan par proteīna batoniņu sastāvu, gan par to pieejamību tirdzniecības vietās.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē