• Elīnas Didrihsones grūtniecības komplikācijas šokē sekotājus

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna Didrihsone
    Foto: Instagram
    Elīna Didrihsone
    Jau pēc dažiem mēnešiem digitālā satura veidotāja un uzņēmēja Elīna Didrihsone kļūs par māmiņu. Lai gan uzņēmuma «Butterfly» īpašniece priecājas par iespēju daudz strādāt un ceļot grūtniecības pēdējos mēnešos, organisms liecina par pārslodzi.

    Vairāk kā 95 tūkstoši sekotāju ik dienu seko līdzi Elīnas Didrihsones gaitām, gaidot pirmdzimto. Pēdējo nedēļu laikā viņa dalījusies arī ar negatīvu pieredzi, proti, kājas gandrīz visā to garumā «klāj izspiedušās vēnas un zilumi,» liecina tv3.lv. Lai kontrolētu to izplatību un mazinātu sāpes gan grūtniecības laikā, gan pēc tās, ārsti rekomendējuši topošajai māmiņai iegādāties kompresijas zeķes.

    «Bez zeķēm nekādi, nezinu, ko darītu. Vakaros kājas sāp, dienas laikā vismaz negaudo un varu paveikt plānotās lietas,» atklāj Elīna. Tāpat viņa piebilst, ka zilumi, iespējams, radušies zīmola «Butterfly» drēbju demonstrēšanas dēļ – šī procesa laikā viņa parasti pozē, ķermeņa svaru fokusējot uz vienas kājas. 

    «Instagram» sadaļā stories Didrihsone vairākkārt demonstrējusi, cik ļoti cenšas uzvilkt kājās kompresijas zeķes, taču jūt, ka drīzumā palīdzība būs jālūdz vīram. Tāpat viņu mulsina zeķu krāsa, kas nomāc viņas iedegušās kājas, pateicoties paštonējošajiem līdzekļiem.

    Instagram

    «Galīgi nesmuki, bet kā ir, tā rādu,» saviem sekotājiem atzīst Elīna.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē