• Elīnas Didrihsones dzemdībām «Telegram» seko līdzi jau 31 tūkstotis cilvēku

    Grūtniecība
    Santa.lv
    Santa.lv
    12. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna Didrihsone
    Foto: Kadrs no video
    Elīna Didrihsone
    Sestdien, 9. jūlijā, Didrihsonu pāris devās uz Ventspili par godu tik ilgi gaidītajam notikumam – dēliņa piedzimšanai. Uzņēmēja atklāj, ka šī pilsēta, viņasprāt, ir īstā vieta dzemdībām, piekodinot, ka jāklausa savai sirdij.

    «Labrīt visiem. Es tā mazlietiņ atļāvos piepūderēties,» 12. jūlija rītā saviem «Telegram» sekotājiem teic uzņēmēja un topošā māmiņa Elīna Didrihsone, kas no ārstiem iepriekšējā dienā saņēma sev vēlamu vēsti – dzemdības tiks stimulētas. «Man sāka palikt ļoti, ļoti, ļoti par grūtu. Āda raujas, es jūtos kā dārzenis,» teic uzņēmuma «Butterfly» seja.

    «Šodien «čista» būs tā diena, man tikko nogāja ūdeņi. Akdievs. Nauris tikmēr palātā strādāja pie datora, es viņam saku: tu liktenīgā brīdī nebiji blakus. 

    Starp citu, mani riktīgi pārsteidza, ka uz dzemdībām ir jāņem līdzi pampers.

    Man šķita, ka tas rezervei; nejau visiem tāds būs vajazīgs. Tad es parunāju ar ginekoloģi, viņa uz mani tā paskatās: skaidra lieta, ka tev viņu vajag. Domāju, kāpēc par to tā nerunā?» sašutusi ir uzņēmēja. 

    Par Elīnu šobrīd rūpējas ne tikai personāls, bet arī vīrs Nauris, kas regulāri piegādā sievai ēdienu, pērk pieaugušo pamperus un citas nepieciešamības preces, piemēram, kompresijas zeķes, bez kurām uzņēmēja nav bijusi spējīga iedomāties grūtniecības laiku izspiedušos vēnu dēļ.

    Pusdienlaikā Elīna saņēma epidurālo anestēziju: «Trakākais ir tas, ka tevi noliek sēdus, tev sākas kontrakcijas, viņi dur tev mugurā. Tu nedrīksti kustēties, tikai elpot…

    Es cīnos. Nauris ir atnesis bērnam drēbītes. Guļu joprojām pamperā.» 

    Plkst. 14.09 Elīna «Telegram» paziņoja, ka atvērums ir sasniedzis sešus centimetrus: «Reāli, es ne tik ļoti labi jūtu kājas. Nē, es viņas jūtu, bet man vecmāte saka: Elīna, tev vajag aiziet uz tualeti. Es saku: bet man nevajag! Viņa saka: es redzu, ka tev vajag. Man uzpūšas urīnpūslis tik ļoti, ka viņš tiek «izgrūzts uz āru». Man tā bija pēdējās grūtniecības nedēļas.»

    Vecmāte, ar kuru topošajai māmiņai izveidojies ļoti labs kontakts, esot centusies palīdzēt Elīnai tikt līdz tualetei, taču tas nav bijis nemaz tik vienkārši: «Es eju un vienkārši krītu. Paiet es nevaru. Ārprāts!» atzīst Didrihsone.

    Plkst. 17.02 sekotāji saņēmuši ziņu, ka atvērums sasniedzis desmit centimetrus.

    Visai aktuālākajai informācijai par dzemdību procesu seko līdzi Elīnas un Naura Didrihsonu «Telegram» kontā «Butterfly»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē