• Elīna Didrihsone atklāti žurnālam SANTA: Tolaik no manis aizgriezās daudzi

    Intervijas
    Ineta Meimane
    Ineta Meimane
    24. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Elīna Didrihsone
    Foto: Ieva Andrupe
    Elīna Didrihsone
    Sociālais fenomens – digitālā satura veidotāja un uzņēmēja Elīna Didrihsone. Viņa pat dzemdēja «online». Atklāta saruna tiešām par visu.

    – Tev dažādi gājis ar instagrama sekotājiem, vai ne? Bija brīdis, kad zaudēji tūkstošus četrus… Toreiz, kad publiskotajā video nostājies pret viendzimuma pāru tiesībām uz ģimeni. Dažs reklāmdevējs pārtrauca sadarbību ar tevi.
    – Jā, bet zini, es tomēr neķēru kreņķi. Tieši nodomāju – ir pat labi, ka atsijājas nevajadzīga auditorija. Jo, ja šāds arguments tev liek atteikties no tuvākā drauga, paziņas, tas man liek secināt – tad mums tiešām nav pa ceļam.

    Atšķirīga viedokļa dēļ es nekad no cilvēka neaizgrieztos, bet tolaik no manis aizgriezās daudzi.

    Nesakrīt domas, redzējums – tas nav nekas traks. Tieši tāpēc jau man seko, ka interesē mans redzējums. 

    – Un cik tev tagad ir instagrama sekotāju?
    – Šorīt skatījos: 108 tūkstoši. Vienmēr esmu gribējusi, lai paliek tikai tie, kas man seko ar labu aci.

    – Viens no tavas popularitātes iemesliem ir arī efektīgā āriene. Tā tomēr ir ļoti pārveidota salīdzinājumā ar agrās jaunības fotogrāfijām, kas arī klejo internetā. Tu neslēp, ka izmanto mūsdienu mākslīgā skaistuma iespējas: fillerus, implantus. Bet tev nepatīk, ja saka – esi sevi tūnējusi.
    – Tas nav biznesa tēls. Arī ne tāpēc, lai kādam ko pierādītu. Man patīk, kā izskatos, no tā ķeru kaifu. Ja man ir noskaņojums, uzkrāsoju košākus nagus. Ja ir noskaņojums nokrāsot matus blondus vai melnus, to arī darīšu. Bet tam nav izskaidrojuma vai paskaidrojuma. Jā, esmu likusi fillerīšus, lai būtu pufīgākas lūpas, jo, kad mazliet notievēju, deguns izcēlās lielāks un nolēmu ielikt fillerīti. Permanentais grims – tikai laika taupīšanas dēļ. Man apkārt katrai otrajai meitenei ir permanentais grims un fillerīši. Un, ja nav, tad viņa krāj naudu, jo ļoti vēlas. Man kaut kā to ļoti bāž acīs, katrs bez izņēmuma pajautās.

    – Jo tev tas ir ļoti uzkrītoši. Iespaids tāds, ka ir kaut kas, kas tevi traucē būt mierā ar sevi. Psihoterapeiti teiktu – milzīgi kompleksi. 
    – Nē, nav tā, ka man būtu kompleksi, ka sevī kaut kas nepatiktu.

    Skaisti ir tikai un vienīgi tad, kad skaties spogulī un patīc sev. Un šobrīd es sev patīku.

    Man patīk būt spilgtai. Un, ja var labāk, tad kāpēc ne? Man vienmēr likās: nu, nav tev gari mati, tad pieaudzē! Kur problēma? Neaug tev tie nagi tik gari un skaistā formā – uztaisi gela nagus! Gribas tev biezas, garas skropstas – aizej un pieaudzē! Nokrāso matus citā krāsā, ja tev tā izskatās labāk! Vienmēr esmu skatījusies uz to vieglāk nekā citas sievietes. Sekas, kontrindikācijas mani nesatrauc. Nesēžu internetā, nepētu, kādas tās var būt. Protams, pieaudzēti nagi pēc desmit gadiem, kad noņemšu, būs trausli un lūzīs, bet… Tāpat sekas var būt, arī ēdot veikala burkānus, visi audzēti ķīmiski. Bet… tādā vidē dzīvojam. 

    Visu interviju lasi portālā Santa+ vai žurnāla Santa jaunākajā numurā!

    • Sociālais fenomens – influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone. Viņa pat dzemdēja online. Atklāta saruna tiešām par visu.
    • Laika un telpas radītāja scenogrāfe Monika Pormale par vecāku zaudējumu bērnībā, starptautiskiem panākumiem un divu cilvēku attiecību brīnumu.
    • Attiecību tēmā meklējam atbildi uz jautājumu, kā izšķirties ar iespējami mazākiem zaudējumiem.
    • Bijušais AS Swedbank valdes priekšsēdētājs Reinis Rubenis par savas dzīves neskaidrāko laiku: nesen piedzīvotajiem notikumiem, kad dzīve bija trakāka par jebkuru filmu.
    • Pāra intervijā Maija un Armands Branti: nestandarta pāris, kas tieši grūtos laikos sāk jaunu biznesu, ir vecāki četriem bērniem, arī adoptētam puisēnam, un saimnieki patversmēs paņemtiem pieciem suņiem un deviņiem kaķiem.
    • Godīgas vīriešu atbildes par to, kas viņus sievietēs kaitina visvairāk. 
    • Leģenda par Ernestu Hemingveju, vienu no pasaules spožākajiem literātiem. Kā viņš rakstīja, tā arī dzīvoja – sajūsmas un izmisuma viļņos.
    • Modes lapās par rotām, kas kalpo kā amulets, rudens pārdrošajām tendencēm, kur sievišķība spēlē galveno lomu, un stilīgas mugursomas izvēli.
    Santa nr09

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē