• Testējam viedpulksteni Michael Kors Access Bradshaw 2 Smartwatch

    Dzīvesveids
    Sindija Meluškāne
    Sindija Meluškāne
    Santa.lv
    Santa.lv
    24. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Runājot par viedpulksteņiem, pirmā asociācija parasti ir sportiska tipa pulkstens aktīva dzīvesveida piekritējiem. Ne katrs no tiem piestāv lietišķam kostīmam, kur nu vēl kokteiļkleitai vai greznam vakartērpam, taču ar Michael Kors viss ir pretēji. Tas lieliski iederas lietišķas sievietes stilā, pildot ne vien grezna aksesuāra, bet arī prasmīga asistenta pienākumus.

    Izskats


    Viens ir skaidrs – ar Michael Kors Access Bradshaw 2 Smartwatch tevi nepamanīt būs grūti. Latvietes kautrīgajai mentalitātei šī pulksteņa dizains ar 44 milimetru ekrānu un kristāla elementiem pirmajā brīdī var pat šķist pārāk masīvs un uzkrītošs, taču tad īsti vietā atcerēties, ka oversize ir viena no šī brīža modes aktualitātēm.

    Un nenoliedzami, ka Michael Kors Access Bradshaw 2 Smartwatch var uzlūkot ne vien kā pulksteni, bet arī greznu rotaslietu, kas nerada ne mazākās šaubas par tās kvalitāti un vērtību.

    Dažādību ikdienā var piešķirt viegli un ērti nomainot pulksteņa siksniņu, kas ir viena no šī pulksteņa vizuālajām priekšrocībām, jo ar dažāda stila aprocēm pulkstenis maina arī savu vizuālo identitāti. 

    Michael Kors Access Bradshaw 2 Smartwatch ar ikdienišķāka stila siksniņu.


    Jaunākās paaudzes tehnoloģijas


    Michael Kors pieder pie Fossil grupas pulksteņiem, ko labi raksturo divi apzīmējumi – elegance apvienojumā ar jaunākajām tehnoloģijām. Ja arī pulksteņa ārējais izskats var mudināt domāt par klasiska stila pulksteni, tad visas tajā iebūvētās tehnoloģijas tomēr liecina, ka Michael Kors Access Bradshaw 2 Smartwatch var droši dēvēt par jaunākās paaudzes personisko asistentu, kurš atgādinās par gaidāmo tikšanos, pastāstīs jaunāko laika ziņa prognozi, dos ziņu par katru ienākušo e-pastu un telefonzvanu, kā arī, pateicoties iebūvētajam mikrofonam, ļaus uz to atbildēt. Atbilstoši mūsdienām pulkstenī iestrādāta arī Google pay funkcija.

    Tā kā esmu pierakstījusies jaunumu saņemšanai savā e-pastā no pāris ziņu portāliem, tad pateicoties tālruņa ekrānā redzamajām notifikācijām, itin bieži pašus portālus varu pat nelasīt, jo svarīgāko uzzinu no virsrakstiem savā pulkstenī.

    Uz displeja var nolasīt ne vien e-pasta, bet arī soctīklu notifikācijas, noieto soļu daudzumu, gaisa temperatūra vai jebkas cits, ko vēlēsies tur redzēt, jo gan displeja dizainu, gan pirmajā ekrānā redzamās lietas ikviens var ērti pielāgot savām vajadzībām.

    Faktiski tā arī ir viena no pirmajām pulksteņa īpašnieka izklaidēm – savienot pulksteni ar lietotni tālrunī un izvēlēties cik askētisks vai krāšņs būs pulksteņa displejs, kas atkal jau palīdz mainīt un pielāgot šo pulksteni tieši tavam individuālajam stilam. Un gluži tāpat kā telefonam arī šim pulkstenim jāizvēlas gan telefona zvanu, gan modinātāja skaņas toņi.

    Video, kas sniedz priekšstatu par plašajām pulksteņa iespējām:

    Sportiskās aktivitātes


    Lai gan Michael Kors Access Bradshaw 2 Smartwatch elegantā izskata dēļ, to var būt pat bažas vilkt uz sporta zāli, par tā izturību un kvalitāti nav jāšaubās, turklāt tajā iestrādātās tehnoloģijas ļauj pilnībā sekot līdzi galvenajiem veselības un fizisko aktivitāšu rādītājiem, kā arī veidot individuālas treniņprogrammas. Sirdsdarbības un aktivitātes izsekošana notiek izmantojot Google Fit, pulkstenī ir iebūvēts GPS attāluma izsekošanai. Ikdienā ērti izmantojams ir ne vien soļu skaitītājs, bet arī elpošanas relaksācijas vingrinājumi.
    Un starp citu pulkstens ir arī ūdens izturīgs un paredzēts pat niršanai līdz 30 metru dziļumam. Godīgi jāsaka, ka šo funkciju izmēģinājusi neesmu, taču ūdens izturīgums man vienmēr šķiet labs bonuss galvenokārt tāpēc, ka arī bez peldēšanas ikvienam var gadīties izmirkt lietū un tad tomēr ir patīkami, ja var neraizēties par to, ka lietus vai citi nokrišņi var kaitēt pulkstenim. Arī laivu braucienā, tālruni drošāk būs ievietot ūdens necaurlaidīgā plastmasas maisiņa, bet pulksteni bez raizēm var atstāt uz rokas.

    Dažādas papildu iespējas

    • Tā kā Michael Kors Access Bradshaw 2 Smartwatch ar Blootooth palīdzību ļauj pieslēgties tālruņa lietotnēm, tad dažnedažādu papildu iespēju ir tiešām daudz, piemēram, mūzikas un podkāstu klausīšanās. Precīzāk gan būtu teikt – ieslēgšana un regulēšana telefonā, taču ir situācijas, kurās tas tiešām ir ērti. Starp citu, pulkstenim ir 8 gb atmiņas krātuve, kas ļauj sevi īpaši neierobežot lejuplādējamo lietotņu izvēlē.
    • Sīkums, bet patīkami – LED lukturītis, ko var izmantot gan atstarošanas funkcijai, gan arī tad, ja gaitenī izdegusi spuldzīte un neredzi, kur tieši jāliek atslēga! 
    • Kā papildus bonusu var minēt, ka pulkstenim ir daudz visādu papildiespēju ērtākai lietošanai, piemēram, lai spožā saulē ciparnīca rādītos spožāk, ērta skaņas ieslēgšana un izslēgšana, automātiska savienošanās ar tālruni vai Wi-fi, u.c..
    • Kā viegli izklaidējošu, bet vienlīdz arī noderīgu lietu var minēt balss tulkošanu, kas atpazīst un tulko vārdus, piemēram, no angļu uz spāņu valodu. Īpaši noderīgi var izrādīties ceļojuma laikā (protams, kad atkal varēsim atļauties šo greznību…).
    • Tā kā man nepatīk turēt telefonu blakus gultai, labprāt izmantoju modinātāja funkciju un, gatavojot ēdienu arī taimera funkciju. Uzliec ēdienu un droši dodies ārpus virtuves, jo pulkstenis uz tavas rokas pateiks, kad ir laiks to celt galdā. Turklāt taimera ieslēgšanai atliek vien skaļi pateikt to Google asistentam un taimeris jau sāks darboties. 

    Google draugs un asistents 

    Google asistenta funkcija ir īpašas pieminēšana vērta, jo tā ir jau sen solītā nākotne – katram savs personiskais digitālais asistents. Saruna ar šo asistentu sākas, viegli pārslidinot pirkstu ekrānam no kreisās uz labo pusi. Labrīt! Un tālāk, atbilstoši taviem ieradumiem, asistents piedāvā ieslēgt mūziku, aplūkot kalendārā ieplānotās tikšanās, uzzināt jaunāko ziņu virsrakstus, parāda izvērstu laika prognozi un pastāsta ar kādiem sastrēgumiem šodien jārēķinās ceļā uz darbu. Ja vien proti runāt angliski, vari viņam jautāt jebko! Turklāt jāatzīst, ka balss un izteikto vārdu atpazīšana ir tiešām pārsteidzoša.

    Vari pat pavaicāt, ko šodien būtu labi darīt – starp populārākajiem ieteikumiem man parasti ir vēlējums sazināties ar kādu no draugiem un tam sekojošs tūlītējs piedāvājums tālruņa savienojumam vai noklausīties kādu podkāstu. Tāpat pie dienas ieteikumiem parasti saņemsi arī dienas atziņu! 

    Savietojamība


    Michael Kors Access Bradshaw 2 Smartwatch ir savietojams gan ar iPhone®, gan Android ™ tālruņiem. Savukārt Wear OS programmatūru nodrošina Google ™

    Vai ērti lietot?

    Pulksteņa ekrāns ir skārienjūtīgs, vienlaikus darbojas arī trīs sānu podziņas, katrai no tām pildot savu funkciju. Tiešām ir ērti.

    Cik ilgi tur akumulators?

    Pulkstens ir uzlādējams nepilnas stundas laikā un paredzamais akumulatora darbības laiks ir 24 stundas, kas var ilgt līdz pat 36 stundām mazjaudas režīmā.

    Cena: ap 400 eiro, Euronics, Elkor, E-bay, Amazon.com, u.c..

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē