• Mīlestība var pārvarēt un uzvarēt slimības – dziedniece Dzintra Žīgure par cīņu ar vēzi

    Ezoterika
    Kaija Zemberga
    16. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    «Cik spējīgs sevī prieku nest, tik vesels būsi tu,» saka dziedniece Dzintra Žīgure. Pirms vairāk kā divdesmit gadiem viņa saslima ar plaušu vēzi. Ārsti nedeva cerību, bet dziedniece uzvarēja ļauno slimību un tagad palīdz atgūt veselību saviem pacientiem.

    Dziedniece Dzintra Žīgure turpina stāstīt par vēža šūnām, to iedarbību, slimības nelabvēlīgo procesu apturēšanu un dziedināšanu.

    Acu vēzis

    «Acis ir dvēseles spogulis. Tās atklāj cilvēka iekšējo pasauli, viņa spējas, parāda, ko cilvēks domā, dara, kā viņš pilda savu dzīves misiju, uz ko ir gatavs. Acis izgaismo viņa mīlestību.

    Mīlestība var pārvarēt un uzvarēt slimības.

    Maigas, dziļas, siltas, domājošas, mīļas acis liecina par spēcīgu garīgās pasaules enerģiju. Šādās acīs nevar iemiesoties vēzis.

    Vēzis var būt ģenētiska slimība. To var izraisīt metāla skaidiņas, putekļu ērcītes, kas iekļuvušas acīs. Slimības iemesls var būt arī baktērijas, kas noārda acs iekšējo gļotādu. Pirmsvēža simptomi ir kārpas uz acu kaktiņiem, pigmentplankumi varavīksnenē. Vēzis parasti lokalizējas apakšējā plakstiņa iekšējā stūrī, kur rodas sabiezējums, asiņaina krevele. Varavīksnenes pigments, kas audzēja formā paceļas uz varavīksnenes virsmas, aug lēni. Konstatējot izmaiņas acī, obligāti nepieciešama ārsta konsultācija.

    Acīs ir zilā dzīvības, domu un gaismas enerģija, tāpēc no dabas līdzekļiem iesaku lietot melleņu lapas, žibulīšu, neaizmirstulīšu un rudzupuķu tēju. Pelašķu uzlējums attīra asinis un uzlabo to recēšanu. Atveseļoties saslimušajai šūnai palīdz arī šķidrā selēna preparāts Biostim, žibulīša kapsulas un luteīns. Luteīns ir spēcīgs antioksidants, kas sargā acs tīkleni no saules gaismas, fotooksidatīvās ietekmes. Tas mazina acs apdegšanas risku, kavē deģeneratīvos procesus acs tīklenē. Luteīns ne tikai baro acs tīkleni, ilgāk saglabājot labu redzi, tas ietekmē arī šūnu DNS, samazinot vēža rašanās risku. Luteīna preparātus var iegādāties Krievijā, bet tos var pasūtīt arī Latvijas bioaptiekās. Iesaku lietot arī Optiserum pilienus, kas radīti uz rudzupuķu bāzes. Līdzeklis attīra no kairinātājiem acs iekšējās gļotas un ārstē konjunktīvos iekaisumus. Palīdz arī placentas pilieni, ko ražo Sanktpēterburgā.»

    Mutes dobuma vēzis

    «Mute, mēle, valoda pasaka patiesību, atklāj cilvēka domas. Bieži vien tas ir arī instruments, lai otru nomelnotu, apmelotu, izteiktu vārdus, ko provocē cilvēka prāta enerģijas sakāpinātais ego, skaužot otra panākumus, veiksmi, un tas iedarbojas kā indes piliens. Ir jādomā, ko un kā cilvēks runā, kā pasniedz informāciju par otru. Ja vari pateikt labu par otru, saki, neturi pie sevis, bet, ja nevari, saki: «Es labāk paklusēšu.» Mutes dobumā vēzi var veicināt mutes dobuma higiēnas neievērošana, bojāti zobi, kustīgas zobu protēzes, smēķēšana, stiprais alkohols. Lūpu vēzi var izraisīt saules staru iedarbība, smēķēšana, sadzīviskas traumas. Vēža pazīmes ir gļotādas sacietējums, uz kura veidojas iekaisuma valnītis, mutes smakošana. Ēdot var sajust sāpes. Atverot muti, sāpes var izstarot uz ausīm, zobiem. Mēles vēzis parasti lokalizējas uz mēles malām un muguras, veidojot strutojošas čūlas. Manot šādas pazīmes un savādas izjūtas mutes dobumā, jākonsultējas ar ārstu.

    Paralēli medicīniskai ārstēšanai rekomendēju ārstniecības augu drogas – pelašķa, vībotnes, lupstāja uzlējumus. Lupstājs ir kā dziedniecisks šrubītis, kas mazina iekaisuma procesu un sastrutojumu audos un ādas dermā, palīdz cīnīties ar audu apdegumiem. Lupstājs ir sens krūmājs, kurš Latvijā aug vairs tikai vecās lauku mājās. To kā dziedniecisku zālīti vajadzētu audzēt lielākās platībās, jo tas mazina iekaisumu ādas dermas virskārtā un dziļāk audos.

    Man papēdī iedūrās nagla, un kāja sastrutoja. Nomazgāju to ar ūdeņraža pārskābi, pēc tam uz nakti vainai pieliku lupstāju un apsēju ar drāniņu. No rīta kāja vairs nesāpēja. Lupstāju lieku arī uz sāpošiem locekļiem – ceļgaliem, muguras, sprandas. Augā esošās ēteriskās vielas ir kā antioksidants, kas attīra ādu un asins kapilāro sistēmu. Lupstājs palīdz dziedināt lūpu un mutes dobuma vēzi, to var lietot, arī ārstējot citas onkoloģiskas saslimšanas. Vienu tējkaroti lupstāja saknes drogas aplej ar vienu glāzi karsta ūdens un karsē uz nelielas uguns ūdens peldē trīsdesmit minūtes. Pēc tam atdzesē, izkāš un lieto pa vienai vai divām ēdamkarotēm trīs reizes dienā trīsdesmit minūtes pirms ēdienreizes. Skalot mutes dobumu, gārgalēt pusminūti vai vienu minūti var arī ar lupstāja, pelašķu, meža zemeņu novārījumu. Meža zemeņu tēju var lietot arī iekšķīgi – ņem vienu tējkaroti drogu uz vienu glāzi ūdens un aplej ar uzvārītu, divas minūtes atdzesētu ūdeni. Pēc tam uzliek vāciņu un ļauj piecpadsmit minūtes ievilkties. Tad ar tējkaroti samaisa un ļauj biezumiem nosēsties glāzes apakšējā daļā. Virspusē uzpeldēs ēteriskas saliņas, antioksidanti, kas ir dziedniecisks preparāts. Ar uzlējumu var skalot arī iekaisušu rīkles balsenes traheju.

    Vēža slimnieks mutes dobumu var skalot arī ar rīcineļļu. Šīs Dieva eļļas enerģija noņem iekaisumus, sastrutojumus, palīdz izvadīt no organisma. Muti un rīkli pamīšus var skalot arī ar amaranta eļļu, ko izplata firma ES saule. Eļļas jāmaina – vienu dienu lieto vienu, otru dienu – otru. Procedūra ilgst mēnesi.

    Amaranta eļļu var lietot arī iekaisuša rīkles balsenes trahejas elpceļu kanāla ārstēšanai. Uzliek uz mēles vienu tējkaroti amaranta eļļas un lēnām, lēnām rij to uz leju. Ar to var ārstēt iekšķīgās kaites, izvadot baktērijas. Amarants ir sarkanā krāsā, tajā esošā dzīvības enerģija dos spēku šūnām pašām enerģiski sākt strādāt cilvēka labā. Gārgalējot eļļu mutes dobumā un rīkles balsenē, tiek savākti visi brīvie radikāļi – indes, toksīni, uzsūkta tūska. Gārgalējot mazinās elpceļu iekaisumus.  

    Uz lūpām vēža slimnieks var smērēt propolisa ziedi uz dzintarskābes bāzes, ko gatavo dziedniece Daiga Brila. Tā palīdz arī dermatīta, psoriāzes ārstēšanai un ādas poru atveseļošanai. Lūpu vēža dziedināšanai var palīdzēt arī kliņģerīšu ziede uz propolisa bāzes. Tā kliedē arī iekaisuma procesus, mazina apsārtumu uz ādas, var palīdzēt dziedināt lielākus ādas bojājumus. Krēms Solaris, ko izplata Dr. Nonas centrs, palīdz cīnīties ar visām vēža sekām uz ādas dermas. To var lietot arī pēc apstarošanas, jo preparāts ārstē un atjauno apdegušos ādas dermas audus. To es iekšķīgi un ārīgi lietoju jau pirms septiņpadsmit gadiem, dziedinoties no plaušu vēža.»

    Barības vada vēzis

    «Barības vads ir vieta, kur atrodas cilvēka dvēsele, absolūtās mīlestības sākumpunkts. Emocijas paturot sevī, norijot, saskarsmē ar citiem sevī ielaižot aizvainojumu un citas spēcīgas emocijas, rīkles balsenes trahejā fizioloģisko šūnu līmenī rodas iekaisumi, abscesi, šūnu bojājumi. Mēs bieži vien pasakām to, ko otrs nav pelnījis, vēlamies otram būt par soģi. Patiesībā teiktais ar bumeranga efektu atgriežas sākumpunktā, atgriežoties mūsos kā slimības iedīglis.

    Viss ir ierakstīts Dieva kancelejā, tāpēc nevajadzētu vieglprātīgi mētāties ar vārdiem, domformām.

    Barības vada vēzi veicina karsti, piparoti ēdieni, slikti sakošļāta barība, alkohols, smēķēšana, hronisks barības vada iekaisums, apdeguma sarētojumi, ilgstošas spazmas. Veidojoties vēža šūnām, kļūst grūtāk norīt barību, iedzerto šķidrumu un ēdienu organisms var atgrūst atpakaļ. Parādās izdalījumi uz gļotām. Pamanot šādas pazīmes, steidzami nepieciešama ārsta konsultācija.

    Saslimšanas gadījumā iesaku lietot vībotnes, brūkleņu, pļavas ķimeņu un kumelīšu tēju. Palīdz arī asins attīrītājs pelašķis un baltā ziemeļu madara, kas zied ap Jāņiem un ir sasmēlusies saules gaismas, rasas un dzīvās dabas enerģiju. Dieva pļavas augs ir arī lielā vīgrieze, kas aug mitrās vietās. Vīgriezes uzlējums nomierina rīkles balsenes traheju, nervu sistēmu, noņem stresu. Ārstējot rīkles balsenes trahejas vēzi, vēlams kaklu ar drogu uzlējumu skalot lēnām, gārgalējot, lai nekairinātu gļotu. Pēc tam var tēju izdzert. Asinszāle savukārt attīra asinis un ir lielisks diurētiķis. Šī auga uzlējums maigi attīra iekšējās šūnas, nekaitējot gļotu audiem. Īpaši iesaku mazā mārsila tēju. Augs nomierina gļotas, no to audiem izvadot kairinātājus. Tēja mazina klepu, kas var rasties kairinājuma rezultātā. Četru drogu – mārsila, māllēpes, ceļtekas, Islandes ķērpja – salikums dziedina iekšējās rīkles balsenes trahejas audus. Šo zālīšu kombinācija ir arī bērnu klepus zālēs, ar to ārstē faringītu. Vēl ieteicamāk rīkles balsenes traheju skalot ar amaranta eļļu un rīcineļļu.»

    Plaušu vēzis

    «Plaušas ir divas un simbolizē attiecības. Emocionālā līmenī tās saistītas ar cilvēka domāšanu, attieksmi un mīlestību pret sevi un tuvāko. Ja cilvēkā visu laiku ir smaga nopūta, viņš sevī krāj un sūta citiem negatīvas domformas, smagās nopūtas akumulējas krūšu kurvī un fizioloģiskās šūnas sāk slimot. Bībelē teikts – mīli savu tuvāko kā sevi pašu. Tad cilvēkā ienāks gaisma, prieks, enerģija. Ja cilvēks neapspiež sevī jūtas, spēj priecāties par pelēku dienu, miglu, lietu, viņam parādās spēks un lidojums. Jāprot arī atpūsties. Jādodas pastaigās svaigā gaisā, jāelpo pilnu krūti.

    Es pati esmu izgājusi šos smagos dzīves ceļus un izslimojusi plaušu vēzi. Ne vienmēr slimība ir nepareizas domāšanas un dzīvesveida sekas, tā var būt arī karmiska un ģenētiski iedzimta. Manā dzimtā tēvs un vectēvs slimoja ar plaušu vēzi, un abi aizgāja ar šo slimību citā dimensijā.

    Es pārcirtu karmisko saiti, jo izārstējos.

    Arī no ģenētiski iedzimta plaušu vēža var izvairīties, pareizi domājot, darot labus darbus, nesavtīgi mīlot un rūpējoties par tuvākajiem. Nedrīkst celt degunu gaisā. Jābūt gudram, vienkāršam, patiesam. Saslimstot ar plaušu vēzi un citām onkoloģiskām kaitēm, ir jāstrādā, jāārstējas, jācenšas atveseļoties, jo jebkurā brīdī var notikt brīnums. Slimība ir mūsu skolotājs. Es strādāju ar gudriem mediķiem, spēju palīdzēt sev arī pati, un ar mani notika brīnums. Esmu izgājusi cauri briesmām, daudz izcietusi, tāpēc spēju iejusties otrā, palīdzēt kā dziedniece, un stingri turos uz medicīniskā vaļa muguras.

    Plaušu vēža pazīmes ir hronisks bronhīts, bieža saslimšana ar pneimoniju un citām hroniskām plaušu un bronhu slimībām. Veicinošais faktors ir arī smēķēšana un kaitīgi darba apstākļi. Smagie metāli, sintētiskas, indīgas, iztvaikojošas ķīmiskas vielas caur bronhiem nonāk plaušās, mainās enerģētiskais līmenis plaušu šūnās un var veidoties slimības iedīgļi. Slimību var provocēt arī izstaigāti bronhīti un plaušu karsoņi. Plaušās veidojas saistaudi, parādās apēnojumi, fibrozes un sāk veidoties plaušu vēzis. Konstatējot slimības pazīmes, steidzami jākonsultējas ar ārstu.

    Plaušas ir cilvēka dzīvības enerģijas avots, tāpēc no tā, cik tās ir tīras, kā par tām rūpējamies, cik bagātīgi tām pievadām skābekli, atkarīga mūsu pašsajūta.

    Nepieciešams vairāk uzturēties svaigā gaisā, strādāt dārzā, lai venozās un kapilārās artērijas, kas ar dzīvības enerģiju nodrošina visus orgānus, uzņem skābekli un spēku. Ja ikdienā tās pietrūkst, kāds orgāns sāk nīkuļot, un kā pa ķēdīti sāk vārguļot viss organisms. Ja skābekļa sāk trūkt plaušām, cilvēks nīkuļo, kļūst miegains, elso, parādās smaga elpa, aizdusa, spazmas, astmatiskie procesi.

    Plaušu slimniekam īpaši vēlamas pastaigas egļu mežā, jo egle ne tikai bagātina plaušas ar skābekli, bet arī nomierina. Skābekļa avots ir arī priežu mežs, bet priede cilvēku uzlādē. Pavasarī jāēd egļu atvasītes, priežu pumpuri, zaķkāposti. Šo dabas velšu skābenajā garšā ir vitamīnu komplekss, kas palīdz ne tikai vēža slimniekiem, bet arī ikvienam pavasarī uzkrāt spēkus visam gadam.

    Varens spēks un enerģija ir alvejai, ko ārstējoties lietoju ar medu un sarkanvīnu. No alvejas lapas nogriež asumus, pēc tam to sarīvē, masai viens pret vienu pievieno medu un pielej simts gramus sarkanvīna. Tad nedaudz notur un lieto trīs reizes dienā vienu ēdamkaroti pusstundu pēc ēdienreizes. Manā atveseļošanās kartē bija arī bebru dziedzeru uzlējums. Rūgto dziru es sāku lietot ar vienu pilienu dienā un katru dienu vienu liku klāt. Kad sasniedzu četrdesmit pilienus dienā, atgriezos līdz vienam.

    Jāieklausās iekšējā dvēseles, gara un saprāta balsī jeb ķermeņa valodā un jāsāk strādāt ar sevi jau tūlīt. Nedrīkst vilkt garumā!»

    Pēc trim vai četrām kūrēm mēnesi bija atslodze, tad atkārtoju. Bebru dziedzerī koncentrēta radīšanas, piedzimšanas, atjaunošanas un iespēju enerģija. Tāpēc saka – gudrība ir ne tikai galvā, bet arī pirmajā kundalinī čakrā. Vēl es lietoju slaveno Riņķa ziedi. Sameklēju Edgaru Riņķi un iegādājos trīs trīslitru burkas ziedes. Smērēju krūtis, muguru, ēdu arī iekšķīgi – nažagalu ziedes trīs reizes dienā. Virsū uzdzēru novārītu pienu, kurā smalki sagriezta viena daiviņa ķiploka. Jau pēc mēneša man kļuva labāk. Sāku runāt, valoda attīstījās pareizi. Manī ienāca enerģija, kas palīdzēja kā fēniksam atdzimt no pelniem. 

    Plaušu vēža slimniekiem iesaku lietot medu ar Dieva puķītēm pienenēm. 25 pieneņu galviņas samaļ gaļas mašīnā un attiecībā viens pret viens pievieno medu. Rūpīgi sajauc un pa tējkarotei lieto trīs reizes dienā. Šis dzīvības enerģijas eliksīrs baro bronhus, bronhu sakni, plaušu sakni un plaušas. Var gatavot arī pienenes saknes uzlējumu. Šie līdzekļi palīdz sakārtot arī aizkuņģa dziedzera un kuņģa darbību.

    Plaušu vēža ārstēšanai vēlama arī gaiļbiksīšu, māllēpju, pelašķu tēja.

    Arī plaušu vēža gadījumā saviem pacientiem iesaku šķidro selēnu Biostim, veselības dzērienu Ho-fi un poliprenolu. Var lietot arī propolisa pilienus uz eļļas, ūdens un spirta bāzes. Propolisa pilieni tāpat kā pārējie preparāti jālieto individuāli. Jāpamēģina viens, otrs, trešais un jāsajūt, kā tie atsaucas uz cilvēka bioritmu, jo saslimusī šūna atstāj datu bankas bāzē atmiņu par veselu šūnu. Jūtot, ka tā neder, jāpamēģina cits. Bioritmam, zālītēm, šūnām, atsaucoties citam uz citu, sākas ceļš uz atveseļošanos.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē