• Dārtai Danevičai neticēja pat ģimene: Esmu diezgan atvieglota par to, ka aizgāju

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dārta Daneviča
    Foto: Kadrs no video
    Dārta Daneviča
    «Ģimene mani pierunāja palikt. Bieži vien cilvēks, kura pusē ir taisnība, vienkārši sūdīgāk spēlē,» intervijā «YouTube» kanālam «Dž. Spot» par attiecību aizkulisēm ar deputātu Artusu Kaimiņu atklāj Dārta Daneviča. Šobrīd aktrises dzīve ir pilnībā mainījusies, jo «viss ir pakārtots tiesai.»

    «Es tiešām viņu ļoti mīlēju. Bija tāda situācija, kad es jautāju dažiem viņa bijušajiem kolēģiem un arī mūsu teātrī cilvēkiem, kas viņu pazina, un neviens par viņu neko labu neteica (raud)

    Es kā sieviete savās attiecībās biju lojāla līdz pēdējam brīdim, līdz pēdējai sekundei. Kamēr es tiešām neesmu izkāpusi ārā un aiztaisījusi ciet mājas durvis, es cīnījos maksimāli ļoti daudzos veidos, lai attiecības strādātu.

    Esmu diezgan atvieglota par to, ka aizgāju. Uzskatu, ka tam nav nekāda sakara ar mūsu bērnu vai kaut kādām bērna interesēm. Tā ir manis sodīšana par to, ko es esmu izdarījusi. Ja tu esi normāls vīrietis un ja tu kaut nedaudz esi tēvs, padomā uz priekšu! Tiesvedība, dzimšanas dienas, izlaidumi… Kā tu to iedomājies? Kuram tas ir izdevīgi?

    Kā es arī teicu Artusam – viss, ko es publiski runāju un saku par viņu, ir reakcija tam, ko viņš dara. Es pirmā nesāku neko un arī nesākšu. Man nav naida pret Artusu. Esmu ļoti priecīga par to, ka mums ir dēls. Mums ir superīgākais čalis! Tieši tāpēc arī man sāp šī te tiesāšanās. Davai, izvazā mani pa visurieni! Bet nepin iekšā bērnu!

    Es uzskatu, ka Artuss ir mana ģimene. Vēl aizvien. Bet viņš to nesaprot. 

    Es vēl aizvien ceru un reāli, atvainojos, ka to saku, lūdzu Dievu, ka viņam kaut kas saslēgsies un ka viņš sapratīs, ko dara! Protams, esmu runājusi ar daudziem viņa draugiem un tuviniekiem un lūgusi kaut kā vest viņu pie prāta, kas nav izdevies. Esmu atvērta jebkurā brīdī apsēsties un vienoties, jo uzskatu, ka tiesa nav mūsu bērna interesēs.»  

    Akrise atklāj, ka šobrīd attiecības ar Artusu ir sarežģītas, jo sarunas tiek ierakstītas, viņa visu laiku tiek filmēta. «Puika dzimšanas dienā bija pie manis, es viņu uzaicināju uz kūku. Viņš neatbrauca. Puikam tikko bija vārda diena, viņš bija pie Artusa. Es speciāli visu dienu gaidīju un neko neteicu, vai viņš mani uzaicinās. Nē…

    Vienmēr esmu bijusi atvērta pret Artusu savā dzīvē un būšu, jo tas ir mans puika! Es gribu, lai viņam ir tētis!» 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē