• Busulis pievienojas Ukrainas aizstāvjiem: Es nekad vairs nebūšu tas Intars, ko pazināt vakar

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Intars Busulis
    Foto: F64
    Intars Busulis
    Pēc Baibas Sipenieces-Gavares un sabiedrības nosodījuma saņemšanas par koncertēšanu Krievijā, Intars Busulis saviem sekotājiem veltījis spēcīgu ierakstu, kurā pauž nepārprotamu nostāju, pievienojoties Ukrainas aizstāvjiem un aicinot pārtraukt karu.

    «Es nekad vairs nebūšu tas Intars, ko pazināt vakar. Tāpat kā daudzi no jums. Esmu ticējis, ka mūzika tāpat kā ekonomiskās saites un diplomātija palīdz veidot labākas attiecības un dod cerību labākai nākotnei, bet šobrīd ir jābūt absolūti skaidriem savos vēstījumos un darbos… Tā ir traģēdija abām pusēm – gan Krievijai, gan Ukrainai. Es nosodu Vladimira Putina agresiju Ukrainā, noliecu galvu ukraiņu cīņasspara priekšā un aicinu pārtraukt karu!» saviem «Facebook» un «Instagram» sekotājiem savu viedokli par notiekošo atklājis dziedātājs Intars Busulis.

    Pēc ieraksta publicēšanas slavas vārdus Intaram Busulim veltījis dziedātājs un raidījumu vadītājs Lauris Reiniks: «Intar, bravo! Vismaz tu to pateici. Tam, iespējams, būs sekas saistībā ar tavu turpmāko darbību kaimiņzemē, jo ticu, ka viņi visu piefiksē. Arī mūs, kas dziedāja koncertā. Bet mums nav ko zaudēt. Tev ir. Tu vienalga pateici to skaļi. Bravo!»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē