• Bezlaulības vainaga lāsts: Pārsvarā bezlaulības vainagu uzliek sievietei, kas gaida bērniņu

    Dzīvesstāsti
    Kaija Zemberga
    5. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Bezlaulības vainags ir kā no mīlas sāpēm, ciešanām, aizvainojuma uzausts plīvurs, kas, pārsegts pāri galvai, sievietei traucē izveidot attiecības. Vīrietis, sajutis lāsta enerģiju, zaudē interesi par viņu. Lai izveidotu ģimeni, ciešanu apmetnis ir jānoņem.  

    Vēsmas stāsts (62 gadi)

    «Man, kā padomju gados vairumam lauku sieviešu, pirmais vīrs dzēra, otrais dzēra, bet trešais vīrietis, ar kuru iepazinos jaunajos laikos internetā, bija meitu ģēģeris. Attiecībās nav veicies nevienai mūsu dzimtas sievietei, acīmredzot tas nospiedums pa mātes līniju pāriet no paaudzes uz paaudzi. Cik zinu, mammas mammai nav viegli gājis dzīvē, mans tēvs bija alkoholiķis, sadzēries mēdza palaist rokas. Laimīgas ģimenes nav ne man, ne māsai. Nezinu, kas vainojams dzimtas nelaimēs, padomju laikos par lāstiem nerunāja.

    Ar pirmo vīru apprecējos jauna. Viņš bija patīkams, izglītots vīrietis. Pirms kāzām mēdza ielūkoties alkohola glāzītē, bet cerēju, ka apprecēsimies, piedzims bērni un viņš mainīsies. Kādas muļķības! Krievu laikā par alkoholismu nerunāju, gluži otrādi – uzskatīja, ka tas nav vīrietis, kas nedzer un nepīpē. Ar pirmo vīru kopā nodzīvoju divpadsmit gadu, bet jēgas nekādas – tas bija murgs, nevis dzīve. Piedzima divas meitas, es viena vilku sadzīvi, jo vīrs man nepalīdzēja. Viena meita bija ļoti slimīga, arī es sāku slimot. Ārsts teica: ja nemainīšu dzīvi, bērnu nevarēs izārstēt, arī pati netikšu uz kājām. Tam murgam, ko saucu par laulību, pieliku punktu.

    Manā dzīvē ienāca otrais vīrietis. Viņš bija no labas ģimenes, cerēju, ka otrreiz tajā pašā peļķē neiekāpšu, bet jau pēc gada viņš parādīja patieso dabu – dzēra, krāpa mani ar citām sievietēm. Neraugoties uz to, nereģistrētās attiecībās nodzīvoju astoņpadsmit gadu. Bērnu mums nebija, arī mīlestības ne, paliku kopā merkantilu iemeslu dēļ – laukos sievietei vienai grūti, vajadzīgs tas vīrišķis blakus. Viņš, atšķirībā no pirmā, vismaz palīdzēja apdarīt mājas soli. Bet cik ilgi dzīvosi bez mīlestības, kādā brīdī palūdzu viņu izvākties no manas mājas. Viņš sāka mani šantažēt – ja es viņu padzīšu, viņš nodedzināšot māju. Kaimiņu attiecības turpinājās, jo baidījos, ka viņš varētu īstenot draudus, bet vienlaikus lūdzu Dievu, lai kāda no viņa mīļākajām ņem viņu pie sevis. Manas lūgšanas tika uzklausītas. Viņš aizgāja pie citas, bet tā sieviete ar viņu izturēja tikai pusgadu!

    Ar trešo vīrieti iepazinos internetā, ilgi sarakstījāmies Draugos, tikāmies. Bija klikšķis, es viņā iemīlējos.

    Bet mūsu attiecības izjuka, iespējams, kāda no viņa mīļākajām par to parūpējās. Es arī uzzināju, ka viņš gājis pāri daudzām sievietēm, nodarījis viņām sāpes. Biju vīlusies, šķiršanās man ļoti sāpēja, un draudzene ieteica aiziet pie zīlnieces. Pareģe izlika kārtis, sacīja, ka redzot gaismu tuneļa galā, galvoja, ka draugs atgriezīsies. Viņa paredzējums nepiepildījās. 

    Man ir lauku sēta, zemes īpašumi, brīžiem neapdarāmo darbu dēļ nolaižas rokas, trūkst vīrieša pleca un atbalsta. Un tad vēl saslima māsa, viņu ielika slimnīcā, un man bija jārūpējas par viņas mazdēlu. Sapratu, ka kaut kas jādara. Pēc pieredzes zināju, ka sociālajos tīklos vīrieši meklē vienas dienas attiecības, tāpēc šoreiz ievietoju iepazīšanās sludinājumu žurnālā IEVAS Stāsti. Atsaucība bija liela, zvanīja daudz vīriešu, laika trūkuma dēļ pat nespēju izbraukāt uz randiņiem, uz kuriem tiku aicināta. Bet manos gados ir grūti pieņemt svešu cilvēku, sirds jūt, pasaka priekšā. Vien paskatoties uz viņu, saprotu, ka starp mums nekas nebūs. Esmu pietiekami apdedzinājusies, lai pieviltos ceturto reizi. Un ja arī iepazīšos ar kādu vīrieti… Pensija viņiem maza, nodokļus nav maksājuši. Viņi nevar izdzīvot ar savu pensiju, bet es nevēlos vēl kādu uzturēt. Nolēmu dzīvot sev. Cik varu, saimniecībā izdaru pati, smagāku darbu veikšanai algoju strādniekus.

    Nezinu, vai manu attiecību peripetijās vainojams bezlaulības vainags, bet raizējos par meitām. Vecākā ir precējusies, vēlētos gan labāku saskaņu ģimenē, bet vismaz visi turas kopā. Jaunākajai meitai neveicas ar draugiem. Viņa ir gudra meitene, aizstāvējusi doktora grādu, bet izjukušas vairākas attiecības. Bija draugs, ar kuru viņa nodzīvoja četrus gadus, var teikt, ka viņa vietā augstskolu beidza, bet vīrietis aizgāja pie citas. Laikam tas dzimtas karmiskais mezgls nav pārcirsts.

    Man pareģoja, ka, tuvojoties sešdesmit divu gadu vecumam, satikšu vīrieti, ar kuru izveidošu stabilas attiecības. Bet tas iespējams, ja noņemšu bezlaulības vainagu. Man nav ticības, ka kaut kas mainīsies manā dzīvē, bet, ja nav pārliecības, nav vērts mēģināt.»

    Ievas stāsts (27 gadi)

    «Maniem vecvecākiem un vecākiem ir laimīga laulība, bet man savos jaunos gados jau piecas attiecības ir izjukušas. Vērsos pēc palīdzības pie diviem ekstrasensiem, kas abi man pateica, ka ir bezlaulības vainags. Es pat nezinu, kas tas ir. Man tikai paskaidroja, ka tas bojā attiecības un nevar izveidot nopietnu ģimeni. Varbūt pirmā drauga draudzene varētu būt iejaukta, jo mums iznāca neliela saķeršanās. Mēs jau bijām saderinājušies, bet sākās strīdi un attiecības izjuka. Man lūdza atdot saderināšanās gredzenu, bijušā drauga meitene uzskatīja, ka es ar to gredzenu varētu atburt atpakaļ draugu. Man pat tādas domas prātā nav ienākušas, bet es gredzenu neatdevu. Turpmāk man nav veicies attiecībās. Visām scenārijs līdzīgs: gadu ar puisi draudzējamies, viss it kā kārtībā, bet pēc tam sākas strīdi, problēmas un attiecības izjūk. Kā ar nazi viss tiek nogriezts. Meklēšu cilvēku, kas bezlaulības vainagu var noņemt.»

    Gaišreģa Alda Dreimaņa stāsts

    «Cik veca ir pasaule, tik vecs ir bezlaulības vainags. Vēstures aprakstos arhīvos minēts, ka 19. gadsimtā Francijas karaļa galmā bijušas dižciltīgas sievietes, kurām nebija ģimenes, bet viņas audzināja ārlaulības bērnus. Neprecētas viņas sagaidīja vecumdienas. Ir trīs veida lāsti – dzimtas, klasiskais un bezlaulības. Dzimtas nolādējums sastopams reti, taču tam ir ļoti smagas sekas – traģiski iet bojā cilvēki. Kādas dzimtas pēctecis man jautāja: «Kad pienāks mana kārta?» Vairāki tuvinieki bija pāragri šķīrušies no dzīves. Ir klasiskais lāsts, kuru sūta cilvēkiem, lai neveicas biznesā, ģimenē, lai govis nedod pienu. Tiem, pret kuriem vērsts nolādējums, bieži vien viss ģimenē sāk jukt un brukt, cilvēki sāk slimot. Savukārt, ja ir uzlikts bezlaulības vainags, var būt ir bijusi ģimene, ir bērni, bet vīrietis vai sieviete nevar izveidot pastāvīgas, noturīgas attiecības. Ģimene izjūk neatkarīgi no tā, vai savienība slēgta baznīcā, zagsā vai uz vientuļas salas. Cilvēks dreifē kā kuģis jūrā un nevar piestāt nevienā laulības ostā uz pastāvīgu dzīvi. Pie manis pēc palīdzības vērsās kāda sieviete, kurai ir trīs bērni, katrs no sava vīrieša, bet ne ar vienu no viņiem viņai nav izdevies izveidot ģimenes ligzdiņu. Kad tika noņemts bezlaulības vainags, viņa laimīgi apprecējās. Maldīgi uzskatīt, ka no šī lāsta cieš tikai sievietes, no tā cieš arī vīrieši.

    Pārsvarā bezlaulības vainagu uzliek sievietei, kas gaida bērniņu, vai zīdainim, kas ir nesen dzimis. Tāpēc, izņemot pašus tuvākos, nedrīkst mazu bērniņu rādīt svešiem cilvēkiem. Daudzas sievietes, kurām dažādu iemeslu, arī pašas vainas dēļ, nevar būt bērnu, pārņem skaudība, nenovīdība par to, ka viņas draudzenes aplaimotas ar bērniem, vēršas pie melnās maģijas speciālista, un sievietei uzliek bezlaulības vainagu. Bērns izaug, iepazīstas ar otru pusīti, bet kopdzīve neveidojas, arī nākamās attiecības cieš fiasko. Lai pasargātu bērnu, jaunās māmiņas brīdinu nerādīt savu punci, nefotografēties, nelikt internetā bildes.

    Ne vienmēr nelabvēlis ir uzlicis bezlaulības vainagu, bet zīdainim var būt vārga veselība. Uzņemta negatīvā enerģija nokļūst mātes zemapziņā un ietekmē bērnu.

    Lai uzsūtītu bezlaulības vainagu, dažreiz pie melnā maga vēršas jaunas meitenes vai puiša māte, kas ir naidīgi noskaņota pret pieaugušā bērna otru pusi, kura viņu pievīlusi. Arī sieviete, kuru vīrietis ir atraidījis, cenšas viņam ieriebt un paraksta līgumu ar sātanu, lai viņš nebūtu laimīgs attiecībās ar citu sievieti.

    Ja bezlaulības vainagu nenoņem, tas var pāriet no dzimtas uz dzimtu. Nolādējums tiek nodots vai nu pa mātes, vai tēva līniju. Ja mātei ir bijušas trīs vai četras laulības, bet nav pastāvīgu attiecību, to var mantot meita. Zinu vairākas dzimtas, kurās ir skaistas, veiksmīgas, izglītotas sievietes, ir arī bērni, bet nav laimīgu attiecību.

    Ne vienmēr neveiksmi var novelt uz bezlaulības vainagu. Attiecības izveidot var traucēt neganta daba, raksturu nesaderība, ģimene var izšķirties tāpēc, ka starp sievieti un vīrieti izbeidzies karmiskais laiks, ko nosaka augstākā vara. Pāri var nodzīvot saskanīgā kopdzīvē desmit, divdesmit gadus, bet tad katrs aiziet savu ceļu. Var būt vairākas karmiskās attiecības, tajās dzimst bērni, bet vīrietis un sieviete kopā nepaliek. Katrs gadījums jāizvērtē individuāli, un gaišreģis redz neveiksmju cēloni.

    Bezlaulības vainagu noņem ar senlaicīgu rituālu. Kā nolādējums uzlikts, tā tas jānoņem, bet burvis izmanto nevis melnās, bet gaišās maģijas paņēmienu, Dieva vārdu. Nepietiek vērsties baznīcā un augstākiem spēkiem lūgt laimīgas attiecības, nepalīdzēs arī vārdi, šīs zināšanas, rituāli tiek nodoti no paaudzes uz paaudzi.

    Izaicināt tumšos spēkus ir bīstami, tas nozīmē vērsties pret Dieva gribu, augstāko varu, Radītāju. Ļaunā rīcība ar bumeranga efektu nāk atpakaļ – cilvēki, kas saistīti ar maģiju, vai nu mirst traģiski, vai sirgst ar smagām slimībām. Sodu saņem gan tie, kas pasūta ļaunumu, gan tie, kas veic melnās maģijas rituālus. Šiem cilvēkiem ir melna aura, viņi agrāk vai vēlāk nonāk lielā peļķē.

    Kad negatīvā enerģija noņemta, vīrietim un sievietei ir brīvs ceļš, lai izveidotu ģimeni. Vai viņi to vēlas, vai ne, tas atkarīgs no vecuma, veselības, pašsajūtas. Parasti gan viņi tiecas izveidot ģimeni, ne velti meklē ekstrasensa, maga palīdzību. Situācijas ir dažādas. Ierodas pie manis uz konsultāciju astoņdesmit gadu veca sieviete, un esmu spiests sirmajai kundzei pavēstīt, ka viņa visu mūžu nodzīvojusi ar bezlaulības vainagu. Pirmajā brīdī viņa jūtas šokēta, bet tad mierīgi atzīstas: «Man to teica arī Zilākalna Marta, bet es neticēju. Biju jauna, smuka meitene, piens un asinis, kāds bezlaulības vainags! Gāja gadi, bija vienas, otras, trešās attiecības, draudzenes apprecējās, bet es paliku viena. Tagad man ir astoņdesmit gadu un es vismaz mūža nogalē esmu saņēmusi atbildi, kāpēc neizveidojās mana dzīve.» Tādā vecumā cilvēks atsakās atbrīvoties no lāsta, lai gan rituāls varētu pasargāt nākamās paaudzes no burvestības, pārtraukt attiecību sarežģīto mezglojumu. «Ko nu es, dēliņ, vairs ņemšu to bezlaulības vainagu nost, tā arī nomiršu bez vīrišķa,» viņa saka. Daudzi mūžu nodzīvo, neuzzinādami, kāpēc kopdzīve nav izdevusies, jo viņi netic šādiem māņiem. Bībelē teikts: «Tev nebūs zināt nākotni.» Bet tajā rakstīti arī šādi vārdi: «Ja kādam ir lemts zināt, viņam taps zināt.»

    Dabā ir iekārtots, ka cilvēkiem jādzīvo pa pāriem. Tie, kam bezlaulības vainaga dēļ partnera nav, bieži jūtas psiholoģiski sagrauti, ir nelaimīgi, slīgst depresijā. Viņi nevar atrast savu vietu, vaino citus savās neveiksmēs. Viņi atsakās pieņemt to, ka neizdevušās attiecībās vainojama iejaukšanās no malas, un turpina dzīvot no purva uz purvu.

    Pie manis vērsās trīsdesmit piecus gadus vecs, izskatīgs, gara auguma vīrietis. Viņš ir izglītots, komunikabls cilvēks, nodarbojas ar atlētisko vingrošanu. Vīrietis stāstīja, ka viņam bijušas septiņas nopietnas attiecības, to vidū arī laulības, bet neviena no tām nebija laimīga. Viena sieva nomira, otra pirms laulībām pateica – nē, trešās attiecības izjuka sievietes slimības dēļ… Un tā neveiksmju ķēdīte turpinājās. Vīrietim piederēja sporta zāle, viņš pret savām izredzētajām bija devīgs – dāvināja dārgas rotaslietas, tērpus, vienai pat bija nopircis mašīnu. Pēc kārtējā fiasko viņa sirds bija salauzta. Kad sāku stāstīt, kas varētu būt iemesls neveiksmju virtenei, viņš attapa, no kuras puses vēji pūš. Augstskolas laikā viņš iepazinies ar meiteni, kuras māte nodarbojās ar melno maģiju. Viņš nevēlējies saistīt savu dzīvi ar tādu ģimeni un pārtraucis attiecības. Pieviltās meitenes māte viņam uzlika bezlaulības vainagu…

    Kad viņš no ļaunuma tika atbrīvots, iepazinās ar kādu sievieti, un viņi apprecējās. Ģimene pārcēlās uz ārzemēm, un viņiem ir divi brīnišķīgi bērni.»

    Dziednieces Sanita Sīkles stāsts

    «Ja sieviete jūtas nelaimīga, jo attiecības citas pēc citām izirst, viņai ir vai nu atraitnes lāsts, vai bezlaulības vainags. Bezlaulības vainagu manto no paaudzes paaudzē. Parasti senčos ir kāda sieviete, kas nocēlusi vai piebūrusi citas vīru, un ģimenē vai nu piedzimst meita ar bezlaulības vainagu, vai mazmeita netiek pie vīra, jo viņai ir jāizpērk dzimtas karma. Atraitnes lāstu iegūst sieviete, kurai drīz pēc kopdzīves uzsākšanas mirst visi vīri, viņa piesaista alkoholiķus, slimīgus un no azartspēlēm atkarīgus vīriešus. Tas nozīmē, ka viņa nav atpirkusies no mirušā vīra. Laulība ar viņu turpinās, jo aizgājēja dvēsele nelaiž sievu vaļā. Ja miris vīrs un atraitne pēc tam vēlas veidot attiecības, jāsadedzina lakats vai cits apģērba gabals, kas bijis mugurā bērēs, un pelni jāaprok pie vīra kapa, sakot: «Es no tevis atpērkos.» Līdzīgu rituālu iesaka arī mācītāji, ja atraitni traucē aizgājušā vīra gars.»

    Kā atbrīvoties no bezlaulības vainaga

    Rituāls ar slotu

    Var pareizticīgo baznīcā pie Dievmātes nolikt svecīti, palūgt otru pusi, ar ko dibināt ģimeni. Sievietei, kurai ir uzlikts bezlaulības vainags, kā zirgam sapītas kājas. Lai tās atraisītu, var veikt vienkāršu rituālu. Ņem salmu slotu, noliek to uz grīdas un deviņas reizes lec tai pāri no vienas puses uz otru. Pēc šī rituāla vīrieši uz ielas atskatīsies uz viņu. Ja vien vientuļā sieviete biežāk izies no mājas, apgrozīsies sabiedrībā. Sievietei, kurai ir melnās atraitnes lāsts, visi vīri mirst. Lai atbrīvotos no nobūruma, vēlams tukšā dūšā dzert svēto ūdeni. Var ar svēto ūdeni nomazgāt seju, padedzināt sveces.

    Ērkšķu vainags

    • Domās izveido bezlaulības vainagu. Labāk – pati uztaisi ērkšķu vainagu.
    • Uzliec galvā tā, lai tas turas stingri un tu sajūti tā smagumu, ērkšķus, kas duras galvā.
    • To nēsā vismaz stundu, vari pastaigāt pa mežu, pļavu, lai izjustu saikni ar dabas gariem.
    • Pēc tam noņem vainagu un sadedzini. 

    Rituāla būtība – lai kaut ko noņemtu, tas vispirms ir jāuzliek. Rituāls atbrīvo no negatīvā aplikuma, taču, pirms to veikt, svarīgi zināt, ka tev patiesi ir bezlaulības vainags. Ja tā nav, tu to vari sev uzlikt.

    Atpirkties no ļaunuma

    Ja šķiet, ka kāds ir uzlicis bezlaulības vainagu, no lāsta sevi var atkodēt ar vārdiem: Trīsdeviņi ceļi, kur ļaunums nācis, turp aizej. No bezlaulības vainaga var atbrīvoties ar labiem darbiem, domām, vārdiem vai atpērkoties caur baznīcu, proti, ziedojot dievnamam 666 eiro.

    Speciālizlaidums Mīlas Maģija preses tirdzniecības vietās pieejams līdz 18. jūlijam.

    • Ko attiecībās vēlas sieviete un ko vēlas vīrietis
    • Bioenerģētiķis Andžejs Reiters: “Mūsu laikmetā ir maz īstu attiecību, lielākā daļa – karmisku sāpju.”
    • Numeroloģijas metode, ar kuras palīdzību nosaka pāra stiprās un vājās puses
    • Pāru saderība pēc dzīves cikliem
    • Dziednieks Normunds Rozenšteins: “Viens no attiecību stūrakmeņiem ir sekss.”
    • Maģiskas viltības izredzētā pievilināšanai
    • Kristāli, kas palīdz piesaistīt un nosargāt sirds bruņinieku  
    • Bezlaulības vainaga lāsts
    • Kā iekārtot telpas, lai mājoklī ienāk mīlestība
    • Attiecību prognoze pusgadam
    • Zvaigžņu ceļvedis guļamistabā
    Mīlas Maģija

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē