• Baibas Sipenieces labsajūtas recepte

    Slavenības
    Elva Karičkina
    Annas Psiholoģija
    Annas Psiholoģija
    17. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem
    Enerģiskā un harismātiskā televīzijas un radio raidījumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare uzskaita ikdienišķas lietas un paradumus, kas vairo dzīvotprieku.
    1. Kosmētikas ziņā esmu impulsīva pircēja un produktus mainu bieži. Negribu iztaisīties par lietpratēju, jo uzskatu, ka krēmi nespēj piemānīt gravitāciju, savukārt dažādas skaistuma manipulācijas uztveru skeptiski. Pretējais dzimums rūpju rievu pierē un krunciņas ap acīm nepamana, ja pašai sievietei ir starojošas acis, viņa ir smaidīga un dzīvespriecīga.
    2. Greznība, ko tomēr mēdzu atļauties un saucu par savu untumu un vājību reizē, – franču sveču nama Cire Trvdon aromātiskā svece Abd El Kader, kas rada brīnišķīgu aromātu un mājas atmosfēru. Latvijā diemžēl nav pieejama, tāpēc iegādājos ārzemēs vai pasūtu internetā.
    3. Smaržu izvēlē gan esmu konservatīva. Gadiem ilgi lietoju neitrālo ķermeņa ūdeni La Prairie Cellular Energizing Body Spray. Manam kolēģim radio ir jutīgs deguns, tāpēc rēķinos, ka nedrīkstu pārspīlēt ar kaut ko ekstravagantu un intensīvu.
    4. Ik pa brīdim, īpaši ziemas viducī, kad jūtu, ka baterijas sēžas, lietoju vitamīnus. Izvēlos zīmola Orthomol piedāvājumu komplektos, kur gan imunitātei, gan sievietes veselībai ir vitamīni pulverveidā un tabletēs.
    5. Dodoties garākos braucienos ar automašīnu, lieku klausāmgrāmatas. Pateicoties maksas lietotnei Patephone, ko sapāroju ar mašīnas radio, krievu valodā esmu noklausījusies kaudzi grāmatu, kuras citādi nepaspētu izlasīt. Iesaku arī Latvijas Radio 1 teātra arhīvu, ko klausīties pa ceļam.
    6. Ar gadiem esmu sapratusi, ka lielu baudu man sniedz atpūta uz ūdens. Mums ir motorlaiviņa, un brīvā brīdī divatā ar vīru vai ar bērniem izbraucam pa Lielupi vai jūru un ķeram kaifu. Lielisks veids, kā izvēdināt galvu!
    7. Jauno tehnoloģiju priekšrocības ir skārušas arī mani. Mūziku klausos lietotnē Spotify, labas filmas un seriālus meklēju Netflix, savukārt Youtube skatos dažādas intervijas ar interesantiem cilvēkiem. Tīri profesionāli novēroju, kā mainās sarunu māksla. Labs krievu kanāls ir вДудь, reizēm arī Ksenijai Sobčakai ir veiksmīgas intervijas, kā arī mēdzu ieklausīties politologos.
    8. Un labsajūtai nemaz nevajag daudz – laba filma, labs teātris, forša kompānija, kādreiz varbūt arī kāda glāze laba vīna.Esmu piedzīvojusi tik daudzu vienaudžu bēres, pēc kurām secinājums ir viens: cilvēks noteikti būtu dzīvojis citādi, ja būtu zinājis, cik īsa ir dzīve. Darījis vairāk lietu, kas sniedz prieku.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē