• Astrologs Andris Račs: Nākamajā gadā būs prieks dzīvot, ne tikai baidīties

    Ko sola 2021. gads?
    Dace Rudzīte
    Dace Rudzīte
    2. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Andris Račs
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Andris Račs
    Šī gada viskarstākais jautājums ir pandēmija, kurai globāls risinājums tiks meklēts visa nākamā gada garumā. Līdzēs vakcinācija, un daudzās zemēs, kur to varēs izdarīt, līdz maijam situācija uzlabosies, varēs atsākt ceļot. Tomēr laiks, kad varēs līksmot un diet, pienāks ne ātrāk kā 2022. gadā.

    Taču arī maijs, jūnijs un jūlijs izskatās diezgan gaiši mēneši. 2020. gada otrajā pusē bija ilgstošs sasprindzinājums, tāpēc cilvēkos bija liels stress, visi uz visiem dusmojās. Tas janvāra vidū norims.

    Cilvēcības un apvienošanās gads

    2021. gadā sāksies Ūdensvīra laikmets. Šī astroloģijā ir gaisa vai, precīzāk, vēja zīme. Gaiss astroloģijā vairāk saistās ar informācijas plūsmu, mazāk ar fizisko pasauli. Līdz ar to mūsu ikdiena arvien vairāk aizritēs virtuālajā pasaulē. Var teikt, ka brīvprātīgi piespiedu kārtā gaidāma pasaules digitalizācija. Tas nav ne labi, ne slikti – tas ir neizbēgami, un kovids to tikai paātrināja.

    Aizejošajam gadam bija raksturīgi visi pret visiem un katrs par sevi, bet 2021. gads sniegs iespēju cilvēkiem apvienoties un darīt lietas kolektīvi šā vārda labākajā nozīmē. Lielāka nozīme būs nevalstiskajam sektoram, kurās cilvēki nevis cīnās cits pret citu, bet kopā cīnās par savām interesēm. Kāds jau tāpat atradīs, par ko kašķēties, bet nākamais kopumā vairs nebūs tik saspīlēts gads. Var teikt, ka mums gan fiziski, gan emocionāli būs vairāk gaisa, ko elpot.

    2020. gads bija izlēmīgo cilvēku gads: nav svarīgi, ko tu domā, galvenais – dari! Nākamajā gadā varētu būt vairāk apspriešanas, kad domājam mēs, nevis es un viņš.

    Aizgājušais gads sakacināja tieši tos, kuri visas lietas uztver ļoti personiski, šogad tas vairs nebūs tik izteikti.

    Atšķirībā no 2020. gada, kas prasīja visu darīt tūlīt un tagad, Ūdensvīram laika ritējums ir mazāk steidzīgs. Gandrīz vai kā teicienā: kas lēni nāk, tas labi nāk. Ūdensvīra zīme ir humāna, tā ir cilvēka zīme, tāpēc nākamais gads iestāsies par cilvēcību. Tiem, kas dzimuši Ūdensvīra zīmē, šis gads būs nozīmīgāks. Labs vai slikts – tas atkarīgs no katra paša. Godīgiem ļaudīm labs, pārējiem… Kad sākas jauns cikls, saņemam algu par veco. Tāpēc šis ir gan pļaujas, gan sējas laiks, jo cikli atkārtojas.

    Tik melni vairs nevar būt

    Attiecībā uz ekonomisko situāciju neesmu pesimists. 2020. gadā slikti klājās tām industrijām, kas vērstas uz liekās naudas tērēšanu, – cieta tūrisms, restorāni, izklaides bizness. Kā teica padomju laikos – B kategorijas prece, bez kuras var iztikt. Šīm nozarēm šogad bija tik katastrofāls zvaigžņu stāvoklis, ka uz šī fona nākamais un jebkurš cits gads izskatās labāks.

    Prognozēju, ka no maija arī šīs nozares beidzot varēs uzelpot.

    Tiesa, mazliet bažas rada tas, vai pēc jūlija eiforijas tām atkal neiestāsies mērenāks periods. Bet tik drastiski kā tagad vairs nebūs, jo zvaigznēs nekas tāds neatkārtosies vēl ilgi. Uzņēmumiem, kas domā globāli, arī tagad neklājas slikti un turpmāk klāsies ļoti labi. Nākamajā gadā būs izteikts globalizācijas izrāviens, un tiem, kas tajā saredz iespēju, klāsies patiešām labi.

    2021. gadā nauda kļūs netaustāma – būs bitkoini un citas virtuālas naudas formas. Nauda ir enerģija, bet energoapmaiņas formas var būt dažādas. Mainīsies tas, kā strādā bankas, – jau tagad bankas aizver daudzas filiāles un savu darbību pārceļ uz interneta vidi.

    2020. gadā cilvēki mazāk tērēja, jo izpalika ceļojumi un citas izklaides. Tas nozīmē, ka deflācijas nebūs, bet būs neliela inflācija. Toties 2022. gadā varētu būt liela inflācija. Šogad vismaz ceturtā daļa gada astroloģiski bija vērsta uz naudas samazināšanu, bet nākamajā gadā būs vērojams pieaugums, līdz ar to ekonomiski gads būs ar plus zīmi. Protams, jābūt uzmanīgiem, jo leiputrijas jau nebūs.

    Bet uz tā fona, kāds bija šis gads, nākamajā gadā lielākajai daļai tomēr būs prieks dzīvot, ne tikai baidīties. Cilvēki vairāk tērēs, un tas ekonomiku kustinās.

    Pastāvēs, kas pārvērtīsies

    Nākamgad gaidāmas arī bedres un kritumi, piemēram, zināmas bažas rada janvāris, kad turpināsies cīņa ar pandēmiju. Mēs sākam 20 gadu ciklu, kas astroloģijā tiek vērtēts kā ļoti svarīgs mirklis.

    Katram cilvēkam būtu vērts padomāt, vai esmu gatavs pārmaiņām. Tādi laiki, kādi bija iepriekš, vairs nebūs nekad. Jāatminas Rainis, kurš teica: pastāvēs, kas pārvērtīsies. Ja vēlies saglabāt savu dzīves līmenis, būs jāmainās. Tiem, kuri ir gatavi pieņemt iespējas, ko šie jaunie laiki dod, būs labi. Esam iesoļojuši piecgadē, kurā izteikti pastiprinās kontrole. To redzam finansēs, digitālajā vidē, visur.

    Varbūt tas skan kā lozungs, bet godīgiem ļaudīm arī 2021. gadā būs, par ko izjust gandarījumu.

    Attiecībās būs mierīgāk

    2020. gada statistika rāda, ka pasliktinās pāru attiecības, daudzi šķiras. Daļa tajā vaino internetu un to, ka jāsēž mājās, bet tas ir ārējais iemesls. Pat ja nebūtu kovida, 2020. gadā strīdu skaitam bija jāpieaug. Visvairāk attiecības grauj planēta Marss, kam deviņus mēnešus bija absolūti agresīvs izvietojums.

    Nākamajā gadā Kara dievs nomierināsies vismaz attiecību frontē, pāriem būs reizes 20 mierīgāka dzīve.

    Taču mierīgāk nenozīmē, ka visi staigās, mīļi rociņās sadevušies, bet gan to, ka vairāk cits citam liks mieru. Sākot no maija, vasarā piektdienās un sestdienās būs labi datumi, kad slēgt laulības, un ļaudis to arī darīs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē