• Alise Mičule: Man nav bail, ja kāds ieraudzīs manus krūšgalus vai lielo krūmu

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alise Mičule
    Foto: Instagram
    Alise Mičule
    Digitālā satura veidotāja Alise Mičule teju katru dienu pārsteidz savus sekotājus ar provokatīvām bildēm vietnē «Instagram». Būdama atklāta pret sevi un citiem, viņa regulāri cenšas sniegt atbildes uz interesējošiem jautājumiem. Šoreiz kāda sekotāja pievērsusies kailbilžu nopludināšanas liktenim.

    «Instagram» jautājumu lodziņā «Jautā, ja gribi» kāda sekotāja centusies noskaidrot, vai Alise Mičulei ir bail, ka internetā kāds varētu nopludināt viņas «Patreon» kailbildes. Ilgi laiku netērēdama, digitālā satura veidotāja atbildēja sekojoši: «Patreon» bildes vairs nelieku, toties esmu aktīva «OnlyFans».

    Un, nē, nav bail, ja kāds ieraudzīs manus krūšgalus vai lielo krūmu.

    P.S. Jebkurai meitenei, kura izvēlas savus kailfoto publicēt internetā, diemžēl jārēķinās ar to, ka bildes 99% tiks nopludinātas.» 

    «Patreon» ir 2013. gadā dibināta amerikāņu platforma, kas digitālā satura veidotājiem ļauj veidot maksas saturu saviem abonentiem, par to iekasējot naudu. Piemēram, šajā platformā cilvēki mēdz publicēt kādu pikantu bildi vai video, kā arī dalīties ar noslēpumainiem stāstiem. Parasti šī prakse novērojama jūtūberu vidū – «YouTube» kontā viņi turpina publicēt ierasto saturu, bet ar «Patreon» palīdzību ļauj iepazīt sevi no cita skatpunkta. 

    «OnlyFans» ir ļoti līdzīga platforma «Patreon», taču to primāri saista ar pornogrāfiju. Eksperti uzskata, ka šī interneta vietne ir drauds bērnu drošībai, jo reiz «OnlyFans» ticis kritizēts par bērnu seksuālās izmantošanas materiālu izvietošanu publiskai apskatei. 

    Ieskats Alises Mičules pikanto bilžu sērijā:

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē